Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hehe ale ja jeszcze nie postawilam kropki nad I a wiec spokojnie wczoraj test zrobilam o czulosci 25 i jest jakas kreska ale zobaczymy nie napalam sie a wiec i tak bede sie liczyc jak cos do 29 listopada:)
a to nie wiedzialam.. przepraszam..
wiec zycze powodzenia zeby to sie potwierdzilo
trzymam kciuki!!!! kiedy powtarzasz test?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelina25 wrote:ja bym chyba tak dlugo nie wytrzymala jakbym juz jakis cien widziala normalnie jestem bardzo cierpliwa osoba ale jesli chodzi o testy ciazowe to nie wiem co to znaczy cierpliwosc
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kochana w auchanie sa pepino o czulosci 10 paskowe po 3,14 w tesco tez sa (a Ty masz blizej bo na Długiej tylko tam kosztuja 5 cos:)
Ja już byłam taka szczęśliwa jak widziałam te testy, a tu dupa.
Ale mam nadzieję, że Twoje testy nie kłamią i będziesz kolejnym w listopadzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 17:02
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:kochana, nie chcę Cię dołować, ale mi przez 3 ostatnie dni wychodziły Pepino pozytywne, a 25ml negatywne i dziś @ przyszła. Podobno dużo osób tak miało z tymi Pepino.
Ja już byłam taka szczęśliwa jak widziałam te testy, a tu dupa.
Ale mam nadzieję, że Twoje testy nie kłamią i będziesz kolejnym w listopadzie.
A teraz robilam czuloscia 25 nie pepinoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 17:11
-
nick nieaktualny
-
racja, ja się nastawiałam i co z tego wyszło? @ z tego wyszła Ale jak pisałam pod innym tematem, jest plus przyjścia @ - można się upić z rozpaczy. I to dziś właśnie zrobię! Bo mam nadzieję, że już za miesiąc (31.12) nie będę mogła wznieść sylwestrowo-noworocznego toastu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:o tak tez bym sie chetnie napila dzis
ty nawet o tym nie mysl teraz masz conajmniej 9-cio miesieczny zakaz spozywania alkoholu bo mi sie wydaje ze ten twoj test sie nie pomylil i jestes w ciazy
a dodawalas zdjecie testu do galerii? chetnie bym zobacxzyla tego twojego bladziocha -
nick nieaktualnyewelina25 wrote:ty nawet o tym nie mysl teraz masz conajmniej 9-cio miesieczny zakaz spozywania alkoholu bo mi sie wydaje ze ten twoj test sie nie pomylil i jestes w ciazy
a dodawalas zdjecie testu do galerii? chetnie bym zobacxzyla tego twojego bladziocha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
taka myśl mnie naszła, że w ogóle Was nie znam, nigdy na oczy nie widziała i pewnie nigdy nie zobaczę, a cieszę się z tych Waszych dwóch kresek jak byście były moimi najlepszymi przyjaciółkami
Madzikovy, Anoolka, Eweloka84 lubią tę wiadomość