Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Mam premium..l
Ok. Moze dlatego u mnie nie dziala bo ja otwieram program przez iPada....
Czasem przez to nie mam pewnych funkcji....
Dzieki za pomocSaramago, Anoolka, Czarnula87, mała_mi, Unlike lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Korzystanie z OF z innych urządzeń niż komputer/laptop to totalna porażka! Już pisałam do nich, żeby wprowadzili wersję mobilną, bo nie idzie np. na komórce wpisać tempki, ani w ogóle poruszać się po stronie
Oj zgadzam się, na moim telefonie, to od wielkiego święta widzę wykresy temepek, z reguły nie. Kiedyś wprowadziłam tempkę na telefonie, pod koniec cyklu. I potem patrzę, a tam dziewczyny - ooo szkoda, ojej jaki spadek itp. Okazało się, że wprowadział 36.00 a nie 36.6 Masakra
MOI a coś ci odpowiedzieli, nasi wielcy moderatorzy ovu?
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Cudowna historia, gratulacje -
MOI a coś ci odpowiedzieli, nasi wielcy moderatorzy ovu?[/QUOTE]
No właśnie nie I nawet kiedy była ankieta, to jeszcze raz pisałam o tym, ale cisza
Musimy chyba zebrać się i wspólnie nalegać na wprowadzenie wersji mobilnej Kiedy dostaną kilkaset (kilka tysięcy?) takich próśb, to może się zdecydują
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
stardust87, celia, blue00 lubią tę wiadomość
-
A ci "moderatorzy" to w ogóle istnieją? Ja pisałam do nich dwa razy w sprawie bardzo technicznej, a oni nawet "w dupie cie mamy" nie odpisali. Zero odzewu. Nic. I nadal wg systemu jestem "w ciąży"
-
stardust87 wrote:A ci "moderatorzy" to w ogóle istnieją? Ja pisałam do nich dwa razy w sprawie bardzo technicznej, a oni nawet "w dupie cie mamy" nie odpisali. Zero odzewu. Nic. I nadal wg systemu jestem "w ciąży"
No to tu mogę zdementować, nie są 'mitycznymi moderatorami', istnieją. Ostatnio w pamiętniku pojawił mi się wpis, momen omen, "jestem w ciąży od 3 paź" I nie mogłam go usunąć. Napisałam do nich, że niestety nie jestem, choć bardzo bym chciała Następnego dnia miałam maila z przeprosinami i oczywiście błąd został usuniętyMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Mała poprawka, a właściwie szczęścia mikołajkowe
TESTERKI GRUDNIOWE
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55 ( - ), mycha28, ewcia2337196 , Borgnesse, Anoolka(-), kasika8303 ,
06 - mala_mi
07 - Celia,AnBe, AIIII,
08 - samira (-), verynice
09 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka
12 - Eweloka84
15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo,Martii
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa, Czarnula87
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985
30 - karmelek,Ania1986, Anoolka
31 - justysia90, stardust87, ewelina27, ChanelaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 12:38
-
celia wrote:No to tu mogę zdementować, nie są 'mitycznymi moderatorami', istnieją. Ostatnio w pamiętniku pojawił mi się wpis, momen omen, "jestem w ciąży od 3 paź" I nie mogłam go usunąć. Napisałam do nich, że niestety nie jestem, choć bardzo bym chciała Następnego dnia miałam maila z przeprosinami i oczywiście błąd został usunięty
-
nick nieaktualnymój mąż własnie przed chwilą wczytywał się w nasze komentarze pod wykresami.. i umierał ze śmiechu widząc: tempkę, sikańca, dupka, lutkę, tabsy, kciukanie, serduszkowanie itp.. myślę ze dla osoby "z zewnątrz" to musi byc na prawdę zabawne hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 13:19
celia, samira, MalutkaEve, Czarnula87, stardust87, mała_mi, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:mój mąż własnie przed chwilą wczytywał się w nasze komentarze pod wykresami.. i umierał ze śmiechu widząc: tempkę, sikańca, dupka, lutkę, tabsy, kciukanie, serduszkowanie itp.. myślę ze dla osoby "z zewnątrz" to musi byc na prawdę zabawne hehe
faceci tego nie ogarniaja!
jakby mieli przezywac to wszystko co my, juz dawno powiedzieliby "dziekuje"
do nich nalezy tylko ta najprzyjemniejsza czesc , cFaniakicelia lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:mój mąż własnie przed chwilą wczytywał się w nasze komentarze pod wykresami.. i umierał ze śmiechu widząc: tempkę, sikańca, dupka, lutkę, tabsy, kciukanie, serduszkowanie itp.. myślę ze dla osoby "z zewnątrz" to musi byc na prawdę zabawne hehe
Też już kiedyś o tym myślałam, że tworzymy subkulturę z własnym żargonem
No bo jak ktoś przeczytałby - "serduszkowałam przed owulką, dziś jest 12dcpo więc robię sikańca" no mógłby nie zrozumiećkaarolaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:faceci tego nie ogarniaja!
jakby mieli przezywac to wszystko co my, juz dawno powiedzieliby "dziekuje"
do nich nalezy tylko ta najprzyjemniejsza czesc , cFaniakicelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekam na tego mojego mikołaja...bedzie poznym wieczorem...pisał mi ze stoja w korku przed Toruniem a gdzie tu do Ełku??? kawał drogi jeszcze a pogoda masakra...
ale wraca z bardzo dobra wiadomoscia, zdał egzamin do szkoły podoficerskiej moj kochany wojak a od stycznia rozłąka na poł rokusamira lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Ja swojemu dałam dostęp do OF i wiem, że wczytuje się w te nasze bzudrki regularnie Mówi co prawda, że pierdoły tu wypisujemy i że to głupie, ale przynajmniej zaczyna kumać co to owulacja i że na "wstrzelenie się" (dosłownie i w przenośni) mamy tylko jedną szansę w miesiącu
Haha, no to pozdrawiamy i ściskamy Pana MOI
Mój jakby się dowiedział, że mam czas na takie pierdoły i że jeszcze za to się płaci, to chyba by mnie powiesił... na choince
celia, MOI, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Też już kiedyś o tym myślałam, że tworzymy subkulturę z własnym żargonem
No bo jak ktoś przeczytałby - "serduszkowałam przed owulką, dziś jest 12dcpo więc robię sikańca" no mógłby nie zrozumiećcelia lubi tę wiadomość