GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendova wrote:Kiedy testujesz? Bo ja się boję Narazie u mnie zero jakichkolwiek objawów, stawiam na cykl bezowulacyjny prędzej bo nawet mnie jajniki nie bolały...
U mnie też żadnych objawów. Do wczoraj bolało mnie podbrzusze. Dziś już nie, tylko te cycki -
SMag wrote:Jutro rano sprobuje.. jak nic nie będzie to będę czekać na @.
U mnie też żadnych objawów. Do wczoraj bolało mnie podbrzusze. Dziś już nie, tylko te cycki
Który dpo?
Ja mam to samo do wczoraj dość silnie podbrzusze jak na @ a dzisiaj może ze 2 razy i to lżej, a i piersi nie bolą( odkąd biorę dupka to nie bolą) ale wydają mi się pełniejsze. Zastanawiam się czy nie siknąć.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
MARIKA12 wrote:Pati88 prowadzisz wykres ? Udostepnisz ? Nie wiem czy mnie pamoetasz ale bylysmy razem na listopadowych i mamy prawie identyczne cykle
Marika no pewnie że pamiętam Cię podczytuję ale sie nie udzielałam heh. Mam mame u siebie na "wakacjach" więc tak z doskoku lukam tu:)
Wykres udostęnilam ale w profilu. Jak znajdę chwilę to przekopiuje bo z telefonu ciężko:)
Widzę Marika też jeszcze Ci nie wyznaczyło owu? Mi ta temp staneła e miejscu i mnie wkurza heh:) Powodzenia!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Edit: no i stosujemy ten magiczny żel. Nawet jeśli nie pomoże to genialnie nawilża i M zadowolny:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
MałaMi90 wrote:Który dpo?
Ja mam to samo do wczoraj dość silnie podbrzusze jak na @ a dzisiaj może ze 2 razy i to lżej, a i piersi nie bolą( odkąd biorę dupka to nie bolą) ale wydają mi się pełniejsze. Zastanawiam się czy nie siknąć.
Ja często latam sikać od wczoraj ale to chyba dlatego że dużo pije, wczoraj to taka butelkę 0.5litra wody naraz wypiłam więc pewnie też sobie wkręcam to sikanie
No i wczoraj i przed wczoraj cały czas miałam wrażenie że zaraz dostanę @ a dziś spokój... Zacznę się tylko stresować jak to nie będzie ciąża a @ nie przyszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 15:44
-
SMag wrote:Niby 15, ale za radą jeden z dziewczyn trochę odjęłam z temperatury.
Ja często latam sikać od wczoraj ale to chyba dlatego że dużo pije, wczoraj to taka butelkę 0.5litra wody naraz wypiłam więc pewnie też sobie wkręcam to sikanie
Bardziej nie mogę się doczekać twojego testowania niz swojego -
Eve25 wrote:Ja wypijam 2l wody codziennie i też non stop biegam cycki mnie strasznie bolą a wczoraj co miałam apetyt, jadłam czekoladę, śledzie, jajka i czekoladę, wszystko w przeciągu godziny
Bardziej nie mogę się doczekać twojego testowania niz swojego
To ja jutro i potem czekam na Ciebie ale Ty masz wykres bardzo obiecujący -
A ja się obraziłam na testy bo mnie oszukały w zeszłym miesiącu i poszłam dziś na betę. Mam dużo objawów (jak my wszystkie:)), ale inne niż zazwyczaj, więc po prostu grzecznie czekam. Wyniki dziś późnym wieczorem lub jutro rano.I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
LenaAnna wrote:A ja się obraziłam na testy bo mnie oszukały w zeszłym miesiącu i poszłam dziś na betę. Mam dużo objawów (jak my wszystkie:)), ale inne niż zazwyczaj, więc po prostu grzecznie czekam. Wyniki dziś późnym wieczorem lub jutro rano.[/QUOT
Oczywiście wiesz, że czekamy na wynikiWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
CZyli co? Po kolei!
Dzisiaj czekamy na wyniki LenaAnna
Jutro sikacz SMag i Lavendova
a w sobotę Serena1989 i ??? Ktoś chyba coś wspominał o sobocieWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Wiecie jak ciężko się funkcjonuje z trzymanymi kciukami, już nie wspomnę o chodzeniu i trzymaniu kciuków stopami - hardkor :p
MiSia :), Paulina_2603, Pati88 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Mam nadzieję, że się nie pospieszyłam z suwaczkiem, ale chciałabym wykrzyczeć nowinę całemu światu
MiSia :), KAL, Madame_butterly lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
SMag wrote:Ja w ogóle nie wiem jak się zabrać za to sprawdzanie szyjki.. dla mnie to czarna magia.. chyba bym nie wiedziała kiedy zamknięta, otwarta, twarda czy miękka..
No to ja Ci powiem z własnego doświadczenia! Najlepiej przez pierwszy cykl po prostu dotykać szyjkę. W kolejnym cyklu będziesz już potrafiła określić kiedy jest w jakiej pozycji. Chociaż biegłości nabierzesz jeszcze później. Na początku trzeba się trochę nagmerać Wokół wejścia do szyjki zataczaj delikatnie kręgi, to pomoże Ci określić czy jest otwarta (kształt "O") czy zamknięta (kształt zdeptanego "O"
Nie da się tego nauczyć inaczej, nie poddawaj się i badaj! Musisz próbować. Jak sprawdzisz raz czy dwa to trudno określić... Ja sprawdzam pod prysznicem, z krótko obciętymi paznokciami. Ale może właścicielki drapieżnych tipsów też sobie jakoś radzą -
NiecierpliwaOna wrote:Wiecie jak ciężko się funkcjonuje z trzymanymi kciukami, już nie wspomnę o chodzeniu i trzymaniu kciuków stopami - hardkor :p
Poprawiasz humor
Suwaczek piękny -
Roza86 wrote:No to ja Ci powiem z własnego doświadczenia! Najlepiej przez pierwszy cykl po prostu dotykać szyjkę. W kolejnym cyklu będziesz już potrafiła określić kiedy jest w jakiej pozycji. Chociaż biegłości nabierzesz jeszcze później. Na początku trzeba się trochę nagmerać Wokół wejścia do szyjki zataczaj delikatnie kręgi, to pomoże Ci określić czy jest otwarta (kształt "O") czy zamknięta (kształt zdeptanego "O"
Nie da się tego nauczyć inaczej, nie poddawaj się i badaj! Musisz próbować. Jak sprawdzisz raz czy dwa to trudno określić... Ja sprawdzam pod prysznicem, z krótko obciętymi paznokciami. Ale może właścicielki drapieżnych tipsów też sobie jakoś radzą
Dzięki za rady muszę zacząć, paznokcie mam takie pół dlugie.. zobaczę jak mi to pójdzieRoza86 lubi tę wiadomość