GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
KAL prosze o zmiane testowania na 20.12 wiem ze ten cykl bedzie dluzszy o jakies 3-4 dni.
W tym cyklu postanowilam zastosowac metode zlotego strzalu zero seksu (no raz ale to zaraz po okresie - maz mi juz marudzi)
Prowadzilam skrupulatne obserwacje. Sluz piekny wodnisty szyjka otwarta. Wczoraj wieczorem test ovu pozytywny wiec dzisiaj dzialamy. Czekalam tak dlugo gdyz chcemu celowac w chlopca.
Rok temu w maju w dzien wyjazdu do Polski testowalam i zobaczylam dwie kreseczki. Teraz 20.12 jedziemy na swieta wiec licze na to ze historia sie powtorzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:43
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Dziewczyny, temp. mi ładnie rośnie... tak sobie studiowałam moje poprzednie (2) cykle ciążowe i zwykle w okolicach 12-13 dc miałam już temp. 37,2 st. Dziś u mnie 10dc i 37 z małym haczykiem, więc tak naprawdę najbliższe dni pokażą wszystko. W sobotę o 8 rano lecę na betę. Choć mam jakieś objawy to już nie zwracam na nie uwagi i się nie nakręcam. Widzę, że jeszcze dwie z Was testują ze mną 9.12, wierzę, że dla każdej z nas będzie to cudowny dzień
-
Mi bóle podbrzusza ustały... Nie czuje żebym miała mieć @... Tylko cycki bolą z boku przy ucisku.
NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mi ch..wo okropne uczucie... dziś zrobiłam taki sam test i biel viziru. Czekam na @. Mimo mdłości i bólu piersi. Może faktycznie jakaś cysta
Muszę odpocząć. Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!
Wróce w styczniu.Magda - mbc, Roza86 lubią tę wiadomość
-
Trzymam za Was kciuki najmocniej jak potrafię!
U mnie dzis 16dpo, mam nadzieje, że okres nie nadejdzie. Z rana elektroniczny test ciążowy pokazał Pregnant 2-3 czyli 4-5tydzień ciąży. Mam więc cicha nadzieję, że beta jednak dobrze wzrasta. Nie mam w miescie laboratorium gdzie moglabym pryw.zrobic bete dlatego tak po cichu sobie mysle, ze skoro jeszcze 6 dni temu kreseczka na porzadnym tescie byla ledwo widoczna a teraz nawet na chinczyku za pare groszy widac ja bardzo dokladnie to moze rzeczywiscie wszystko idzie naprzod.. Oby. Wczoraj bylam u GP (uk), uwierzyla mi na slowo i skierowala na bad.tarczycy (w zwiazku z hashi). Jestem w szoku bo dostalam na fundusz całą trójcę TSH, FT3 i FT4. W przyszłą sb zabukowalam termin do ginekologa w polskiej klinice. Ale wciąż ciężko mi uwierzyć w ten cud..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 12:34
SMag lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edziorro wrote:Trzymam za Was kciuki najmocniej jak potrafię!
U mnie dzis 16dpo, mam nadzieje, że okres nie nadejdzie. Z rana elektroniczny test ciążowy pokazał Pregnant 2-3 czyli 4-5tydzień ciąży. Mam więc cicha nadzieję, że beta jednak dobrze wzrasta. Nie mam w miescie laboratorium gdzie moglabym pryw.zrobic bete dlatego tak po cichu sobie mysle, ze skoro jeszcze 6 dni temu kreseczka na porzadnym tescie byla ledwo widoczna a teraz nawet na chinczyku za pare groszy widac ja bardzo dokladnie to moze rzeczywiscie wszystko idzie naprzod.. Oby. Wczoraj bylam u GP (uk), uwierzyla mi na slowo i skierowala na bad.tarczycy (w zwiazku z hashi). Jestem w szoku bo dostalam na fundusz całą trójcę TSH, FT3 i FT4. W przyszłą sb zabukowalam termin do ginekologa w polskiej klinice. Ale wciąż ciężko mi uwierzyć w ten cud..
Uwierz ja tez uk Londyn a Ty ?18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
Sung wrote:Ale mi ch..wo okropne uczucie... dziś zrobiłam taki sam test i biel viziru. Czekam na @. Mimo mdłości i bólu piersi. Może faktycznie jakaś cysta
Muszę odpocząć. Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!
Wróce w styczniu.
nabierz sił (psychicznie) odsapnij, odetchnij innym powietrzem niż "testowo-ciążowe" i wracaj do walki. Bardzo, bardzo mocno trzymam kciukiWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
SMag wrote:Mi bóle podbrzusza ustały... Nie czuje żebym miała mieć @... Tylko cycki bolą z boku przy ucisku.
Wykończę się przez to twoje testowanieWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Edziorro wrote:Trzymam za Was kciuki najmocniej jak potrafię!
U mnie dzis 16dpo, mam nadzieje, że okres nie nadejdzie. Z rana elektroniczny test ciążowy pokazał Pregnant 2-3 czyli 4-5tydzień ciąży. Mam więc cicha nadzieję, że beta jednak dobrze wzrasta. Nie mam w miescie laboratorium gdzie moglabym pryw.zrobic bete dlatego tak po cichu sobie mysle, ze skoro jeszcze 6 dni temu kreseczka na porzadnym tescie byla ledwo widoczna a teraz nawet na chinczyku za pare groszy widac ja bardzo dokladnie to moze rzeczywiscie wszystko idzie naprzod.. Oby. Wczoraj bylam u GP (uk), uwierzyla mi na slowo i skierowala na bad.tarczycy (w zwiazku z hashi). Jestem w szoku bo dostalam na fundusz całą trójcę TSH, FT3 i FT4. W przyszłą sb zabukowalam termin do ginekologa w polskiej klinice. Ale wciąż ciężko mi uwierzyć w ten cud..
Rośnijcie zdrowo! Nudnej ciążyWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna wrote:Wykończę się przez to twoje testowanie
-
Paulinaaa wrote:Hej hej, chyba drugi raz dopiero się w grudniu odzywam, ale cały czas działamy...
Już nie zapisuję się na testowania, chyba za bardzo mnie to stresowało. Podczytuję, ale na większym luzie.
Trzymam za Wszystkie kciuki!!!!!!
Magda-mbc, Pati88 - jakoś szczególnie Was pamiętam więc śledzę hehe kiedy się Wam uda
Widziałam ostatnio temat testów.
https://zapodaj.net/d76f2278185e8.jpg.html - zerknijcie, 12 dc nic, 13 najmocniej ( wiem wiem dalej negatyw ) ale od 14 już znowu coraz gorzej ) czyli tego 13 dc jakby największe stężenie... Dziewczyny - które staracie się o kolejne pociechy, czy z takimi testami też miałyście owu, czy one raczej przekreślają ? Może ktoraś robiła i zaszła, bądź robiła i miała akurat monitoring ?
Już zaraz weeeeeeeekend
Wiecie, że wczoraj na MIKOŁAJA NIC NIE DOSTAŁAM haha, to może chociaż bobo na gwiazdę :
Hejka;) ja tak myślę że tego 13 najmocniej dwie widać. Generalnie polecam facelle bo nie ma przy nich wątpliwości:) Robie od 10dc i każdego dnia coraz bardziej widać aż nagle buum i są dwie:)
mój owu z wczoraj:
https://zapodaj.net/d0cd3a7f133bb.jpg.htmlMałaMi90 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 prowadzisz wykres ? Udostepnisz ? Nie wiem czy mnie pamoetasz ale bylysmy razem na listopadowych i mamy prawie identyczne cykle18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
Eve25 wrote:Nie chce nic mówić, ale ja chyba też
-
Lavendova wrote:U mnie 28 dc i narazie nie testowalam, czekam na okres. Chociaż poprzednie cykle miałam krótsze bo 26-27 dni ale chyba lepiej poczekam do niedzieli.
-
nick nieaktualny