GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, przykro mi słyszeć Wasze smutne wieści. Ja byłam na becie dziś rano, ale jeszcze nie mam wyniku. Pod wieczór już powinien być. Dam znać!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Almond, ja chyba jutro - 12dpo, niech się dzieje wola nieba
Ja zobacze rano jak tempka sie podniesie to zatestuje, jak spadnie to nie. Jakos ta biel wizira wprowadza mnie w strasznie zle samopoczucie, a z racji tego ze sama ten cykl spisywalam na straty to jakos spokojniejsza jestem !
Trzymam kciukasy Magda
Serena kciuki za bete! Dawaj znac. Wykres wyglada obiecujaco
Converse GRATULACJE!!!
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualnyConverse grarulacje!
Za wszystkie testujace trzymam kciuki a wszystkim czekającym na @ życzę żeby sie nie pojawila
U mnie jakoś mało objawów, w ogóle nie czuję sie ciążowo. Poza uczuciem pelniejszych piersi i sporadycznym zacmieniem w dole brzucha nic więcej. Nie wiem czy badać tą bete czy nie, bo do lekarza to chyba po świętach wcześniej nie ma sensu. -
Lavendova wrote:U mnie jakoś mało objawów, w ogóle nie czuję sie ciążowo. Poza uczuciem pelniejszych piersi i sporadycznym zacmieniem w dole brzucha nic więcej. Nie wiem czy badać tą bete czy nie, bo do lekarza to chyba po świętach wcześniej nie ma sensu.
-
converse90 wrote:U mnie 26dc i pozytywny test ciążowy raz użyliśmy conceive , wiec ciężko stwierdzić czy pomógł. Powodzenia dziewczyny !
Gratulacje! Spokojnej ciąży!Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Trochę za wczesnie na większe objawy Dzidzia sie dopiero zagniezdzila, hormony dopiero zaczynaja sie wydzielac. Najwcześniej lekarz w 6-7 tc, bo tak jak mowisz, wczesniej moze byc widac co najwyzej pecherzyk.
Dokładnie. A ty potwierdzalas test ciążowy badaniem bety? Nie wiem czy iść w sumie, a potem trzeba jeszcze po 2 dniach sprawdzac chyba przyrost? W żadnej poprzedniej tego nie robilam ale ten portal ma swoje "mode na bete"wiec juz sama nie wiem -
Almond wrote:Hahah to dzis coz jest z ta tempka, ja zapomnialam ze zmierzylam i jak wstalam to zawal ale przypomnialam sobie o funkcjo ostatniej zmierzonej temp
Kal, Roza, Magda kiedy testujecie? Ja dzis mam 12-13dpo i mialam zamiar jutro ale tempka mi dzis teoche spadla, malpowe bole sie zaczely wiec pewnie w pon zawita niechciana @
ja trestuje hmmm koło 09.01.2018 bo jak by to powiedziec.... właśnie małppeczka zawitała pozytyw tego jest taki zermożna szampana wypić w sylwestra... niestety miałam wziąć lamette do 4dc a się nie uda bo lekarka z urlopu wraca 15 grudnia a to będzie 7dc więc jak się nie uda w tym cyklu to dopiero w lutym pójdę na stymulację... M w styczniu idzie na badanie nasienia a ja muszę zrobić wymazy na chlamydę mycoplasmę i ureaplassmę.. jedynie 270zł za pakiet...Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
Almond wrote:Ja zobacze rano jak tempka sie podniesie to zatestuje, jak spadnie to nie. Jakos ta biel wizira wprowadza mnie w strasznie zle samopoczucie, a z racji tego ze sama ten cykl spisywalam na straty to jakos spokojniejsza jestem !
Trzymam kciukasy Magda
Serena kciuki za bete! Dawaj znac. Wykres wyglada obiecujaco
Converse GRATULACJE!!!
No ja nie mierzę więc ryzyk-fizyk
ale kurde nie mam na razie żadnych objawów na @ więc stąd chęć na testowanie. Jedna apka @ wyznaczyła mi na jutro (flo), a druga (clue) na wtorek, więc dobry czas na teścik💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lavendova wrote:Dokładnie. A ty potwierdzalas test ciążowy badaniem bety? Nie wiem czy iść w sumie, a potem trzeba jeszcze po 2 dniach sprawdzac chyba przyrost? W żadnej poprzedniej tego nie robilam ale ten portal ma swoje "mode na bete"wiec juz sama nie wiem
Ja też nigdy wcześniej nie robiłam bety (nawet nie wiedziałam co to jest),ale dzisiaj zrobiłam. Wynik dopiero w poniedziałek. Czuję jakiś niepokój,cały czas myślę,że coś jest nie tak,jakieś ukłucie w brzuchu a ja panikuję,że coś się dzieje. Za dużo myślę,za bardzo się nakręcam. Do tej pory 2 kreseczki mi w zupełności wystarczyły, w 6-7 tyg.szłam do ginusi,w jednej ciąży pracowałam do początku 9 mies. ( mam pracę fizyczną), w drugiej ciąży pracowałam do 6 mies.(miałam tak wielki brzuch,że nie byłam w stanie zawiązać sobie butów), a teraz... Ale tamte ciąże przyszły łatwo,nie wiedziałam nic o temp.,progesteronie,becieWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna wydaje mi się że wcześniej kobiety tak o tym wszystkim nie myślały,nie czytały, nie analizowały. A teraz jedną coś napiszę, druga już się tego samego doszukuje u siebie, potem się zamartwia .
No ale jak się czyta te wszystkie forum, należy się do grup na fb itp to tak jest.
Dlatego trzeba mieć swój rozum zresztą Ty już jesteś mega doświadczona, znasz swoje ciało.
A ja np przed pierwszą ciąża w którą jeszcze nawet nie zaszłam to już się tyle uczytalam że masakra strach się bać -
Te fora bardzo pomagają w tym sebsie,że wiesz że nie jesteś sama,dają Ci nadzieję,bo skoro innym się udało to mi w końcu też,ale z drugiej strony dowiadujesz się co się może stać,z czym zmagają się inni i odcrazu myślisz sobie,"a jeśli mnie też to dotyczy,jeśli mbie też to dotknie"
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Ale kobiety są silne. Masakra. Starać się,walczyć,czekać z miesiąca na miesiąc,podnosić po kolejnej @ i nie poddawać szukać nowych rozwiązań. Kurcze no! I się dziwić,że to dzieciątko jest potem oczkiem w głowie i że łączy je z mamą taja więź,skoro miłość zaczyna się jeszcze przed liczyć odWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019