GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Powoli zaczynam mieć czarne myśli. Skoro owulacja była z lewego jajnika, to dlaczego kłuje mnie w prawym boku? dzisiaj śniło mi się, ze zobaczyłam na teście dwie kreski, a u mnie zawsze odwrotnie....Mam przeczucie, ze się nie udało, a jeszcze do tej pory byłam dobrze nastawiona.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Magda tyle mocno :*-*
Ja kupilam test, ale mloda w nocy spac nie mogla i rano zapomnialam siknac taka bylam zmieta:/
Tempka dzis niny odbiła tylko ze po takim nocy wstwaniu kilkarazy chyba malo wiarygodna jest
Ovu mo wyznaczyla @ na jutro a flo na wtorek, myslicie ze z popoludniowego silanca moglo juz cos wyjsc? Wedlug mnie jestem 13-14dpo. Wczoraj mialam sluz lekko ppdbarwiony na szyjce taki brazowy dzis na razie cicza.
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
monika16332 wrote:Wpisalam sie na testowanie we wrzesniu. Nic z tego nie wyszlo... troche odpuscilam ale po ostatnim okresie poczulam ze to wlasnie teraz jest ten czas! Rzucilam papierosy bo popalalam z dnia na dzien, kupulam ovarin oraz zel ktory wszyscy polecają. Idealne pieszczoty z mezem no i kupe na glowie bo wlasnie co kupilismy mieszkanie. Wczoraj cudowny dzien bo popisanie aktu notarialnego i 4 dni do @. Wychodzac z banku weszłam do apteki i poprosilam Panią o szczesliwy test doslownie, wrocilismy do domu... i co? I dwie kreseczki, ta druga blada ale jest. No to powtorzylam test i na kolejnym to samo... dzisiaj rano dwie kreseczki i tak samo druga blada ale jest. I wiecie co po 8 miesiacach starania jestem najszczeliwsza na swiecie, troche niedowierzanie, strach ze jednak @ przyjdzie ale gdy dotkne brzuszka mam wrazenie ze czuje cieplo, przez ktore mam łzy w oczach. Trzymajcie kciuki bo w poniedziałek ide na bete a do tej pory trzy razy dziennie testuje
Ikulinka29 lubi tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Dokładnie. A ty potwierdzalas test ciążowy badaniem bety? Nie wiem czy iść w sumie, a potem trzeba jeszcze po 2 dniach sprawdzac chyba przyrost? W żadnej poprzedniej tego nie robilam ale ten portal ma swoje "mode na bete"wiec juz sama nie wiem
-
Almond wrote:Magda tyle mocno :*-*
Ja kupilam test, ale mloda w nocy spac nie mogla i rano zapomnialam siknac taka bylam zmieta:/
Tempka dzis niny odbiła tylko ze po takim nocy wstwaniu kilkarazy chyba malo wiarygodna jest
Ovu mo wyznaczyla @ na jutro a flo na wtorek, myslicie ze z popoludniowego silanca moglo juz cos wyjsc? Wedlug mnie jestem 13-14dpo. Wczoraj mialam sluz lekko ppdbarwiony na szyjce taki brazowy dzis na razie cicza.
Też nie wiem jak notować tempki jeśli wstaję w nocy do małego. Mi w ciąży wyszedł 13dpo pozytyw z nie porannego sikańca, więc możesz spróbować jeśli cię kusi -
U mnie też wczorajszy test z popołudnia negatyw, czekam na @ i szykuje się na styczeńrocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
madzi2506 wrote:Też nie wiem jak notować tempki jeśli wstaję w nocy do małego. Mi w ciąży wyszedł 13dpo pozytyw z nie porannego sikańca, więc możesz spróbować jeśli cię kusi
-
nick nieaktualnySuper gratulacje monika16332 z całego serca:)Gratuluję również wszystkim zafasolkowanym w tym miesiącu . Ja mam za kilka dni owulacje . Jakoś już od razu spisuje ten m-c na straty .Poprostu ten rok był dla mnie najgorszy jaki miałam. Myślę ze 2018 rok bedzie nasz. A i mam jeszcze pytanie w którym miejscu mierzycie temp. ??
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam rano test chociaż jest jeszcze 4 dni do @ - negatywny,zresztą przy moich nieregularnych cyklach to nawet nie wiadomo kiedy dokładnie miałam dni płodne,z wykresu pokazuje mi,że 29 miałam ovulacje ale mnie się coś wydaje,że dopiero koło 5-6 grudnia.Niestety dopiero od kilku dni mierzę temeraturę,moja temperatura w ogóle jest jakaś niska,ale czytałam że przy niedoczynności tarczycy tak może być
-
nick nieaktualny
-
wejdź na swój wykres i pod spodem masz opcje "udostępnij wykres" a potem wybierasz któryś z wariantów
muszerka89 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyJa też miałam niską temp. ale przez to że nie mierzyłam jej w pochwie. Teraz mierze temp. w pochwie i mam o wiele wyższą.Jedna z koleżanek na ovufriend co do niskiej temp. pisała że to może być przez tarczycę dlatego zbadałam sobie TSH i idę do endokrynologa ale niestety mam wizytę dopiero 1 lutego 2018 na NFZ masakra.pOZDRAWIAM
muszerka89 lubi tę wiadomość
-
Hej. Do mnie jutro powinna przyjść @, cały czas o tym myślę, od początku cyklu czułam, że to ten szczęśliwy, teraz jednak nachodzą wątpliwości... Objawów mam bardzo mało, dodatkowo od wczoraj brak śluzu. @ przyjdzie jak nic, ale nadzieję jednak nadal mam... To czekanie jest najgorsze...
-
nick nieaktualnykarolkaa22 wrote:Hej. Do mnie jutro powinna przyjść @, cały czas o tym myślę, od początku cyklu czułam, że to ten szczęśliwy, teraz jednak nachodzą wątpliwości... Objawów mam bardzo mało, dodatkowo od wczoraj brak śluzu. @ przyjdzie jak nic, ale nadzieję jednak nadal mam... To czekanie jest najgorsze...
Trzymam kciuki żeby nie przyszła @karolkaa22 lubi tę wiadomość