GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Paulinka kochana gratulacje świetna wiadomość w którym dniu testowałaś i jakie masz endo? Ponieważ pisałaś, że lekarz powiedział, że cienkie. Ja dzisiaj przeszłam samą siebie:P w nocy nie mogłam spać w ogóle,bo strasznie u nas wieje. Jak co rano, zaraz po przebudzeniu zaczynam mierzyć tempkę i od razu zapisuje na OF, bo potem zapominam:) patrzę na tel, a tutaj dopiero 1:30 w nocy. Od tego czekania na testowanie już mi się rzuca na mózg chyba:P Dzisiaj temp. trochę spadła - mogłybyście zerknąć na mój wykres? Chyba na kilka dni odetnę się od OF i wrzucę trochę na luz:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Karolcia27 wrote:Ineczka dziękuję:* zawsze podnosisz mnie na duchu:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hejka, dalej bardzo się boję że to biochemiczna, ale mimo wszystko jest ciąża, więc podzielę się moim sposobem na ciążę - może komuuś pomoże
A ... bo pytałyście, 6 cykl starań Endometrium miałam badane ale w zeszłym cyklu, i było 7 czy 8 mm, w 26 dc - stąd tak się boję.
Ogólnie w 7 dniu po owu miałam plamienia, żywa krew a potem brązowe, od 8 dnia po spokój do dzisiaj .
Dziś 10 dpo ( CHYBA )
Progesteron 24,31
beta 34,38
dobre chyba ??
Ogólnie w tym cyklu :
1. pierwszy raz bromergon - jakieś 3 tygodnie - teraz lekarz kazał odstawić, bo dzwoniłam
2. pierwszy raz ovarin - też jakieś 2-3 tygodnie biorę
3. pierwszy raz za każdym razem żel ten cudowny hehe
4. seks codziennie, a w okresie po dniach płodnych i przed - co 2 dni.
5. seks zazwyczaj rano
6. Seks w większości wymuszony haha więc jednak ten na siłe, zaplanowany też działa
Dziękuję za tak liczne gratulacje !!! Będę robiła bete jeszcze w sobote, mam nadzieję, że będzie ok i nie będzie biochemicznej...
Trzymam za Was kciuki !!!
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Super Paulinka ja też mam prl 40 i pierwszy cykl biorę Bromka moze i mi przyniesie szczęście a czy jakieś inne objawy ciążowe zauważyłaś u siebie? na pewno wszystko będzie dobrze chociaż mój gin mowil, że jak się uda to mam absolutnie jak na razie Bromka nie odstawiać, ale pewnie różni lekarze mają różne opinie. A ile trwają Twoje cykle i który dzisiaj jest dzień ?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Cykle 26-30 dni, a dziś 24 dc.
Właśnie z tym bromergonem sama nie wiem, mega rożne opinie są ...
Nie miałam żadnych objawów, tylko te plamienie w 7 dniu po owu mnie zdziwiło, myślałam że to okres sie zbliża a chyba jednak nie
Paulinka gratulacje
U mnie chyba okres idzie kremowy śluz mnie zalewa jak wracałam z pracy to juz smutas konkretny bo myślałam ze to okres i pewnie zaraz wszystko uwale a tu szok okresu brak... Wiec nadal czekamy... Do tego chyba jakaś infekcja sie przyplątała
Jeszcze tydzień... Czekanie... Eeech...
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Paulinka jeszcze raz gratulacje wszystkie tutaj bardzo się cieszymy teraz trzymaj kciukasy za Nas:D
Tekana ja też z niecierpliwością czekam na testowanie, u mnie śluz różny, raz lepki, raz kremowy, ale średnio go jest. Też nie raz mi się już wydaje, że przyszła @, ale sprawdzam i jednak nie a jak to mówią na tym forum - dopóki nie ma @ jest nadzieja4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Paulinaaaa kochana ogromne przeogromne gratulacje!!! super się cieszę, że grudzień dalej trwa w dobre ja się fatalnie dziś czuję... mam całodzienny mega ból głowy z bólem oczu do tego mdłości... gdy by to była druga faza cyklu pomyślała bym że to oznaka ciąży a tak to wiem, że choroba mnie bierze a jutro imprezka firmowa... mam nadzieję ze mnie trochę puści...Akceptacja!
-
tekana infekcja? jakie masz objawy? grudkowaty sluz? mnie lekko swedzi. a zewnatrz ale sluz kremowy bardzo bialy i nie ma brzydkiego zapachu.
ja licze ze wiecej nas zaciazy i ze paulinaa rozesle nam wiruskiNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Dzięki laski :* :*
TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA WSZYSTKIE !!
aaaa i nie u każdego wychodzą testy owu, może kojarzą niektóre z Was jak wysyłałam w tym cyklu, że wszystkie jasne, że żadna ciemna.... a tu proszę, jednak owu była, a żaaaaden test nie wyszedł.
A testy były dobre, drogie.
Paulinaaa wrote:Dzięki laski :* :*
TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA WSZYSTKIE !!
aaaa i nie u każdego wychodzą testy owu, może kojarzą niektóre z Was jak wysyłałam w tym cyklu, że wszystkie jasne, że żadna ciemna.... a tu proszę, jednak owu była, a żaaaaden test nie wyszedł.
A testy były dobre, drogie.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Dziś 8dpo i zaczyna się gdybanie. Analiza własnych wykresów haha. W tamtym cyklu zupełnie inny wykres ale w w 9dpo spadała drastycznie temperatura (co prawda nie do linii ale). Czyli czekam co przyniesie weekend:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Roza86 wrote:Dziewczyny powracam do Was w wielkim stylu. Jestem w ciąży!!!!!!!
moje gratulacje wspaniały prezent na gwiazdkę!Roza86 lubi tę wiadomość
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗