Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, trafiłam dziś na Wasz wątek, jestem tu dopiero od nie dawna.. jeśli można mogę dopisać się na testowanie na 17.12 😁
Czy któraś z Was tak miała? Dziś jest 6dni po owu wg apki. Od wczoraj mam bóle typowo jak na @. Boli mnie podbrzusze i plecy. Nigdy tak nie mialam 😒02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Mi udało się zajść w ciąże w 8 cyklu starań... powiedziałam sobie, że nie zrobię testu przed @.
Przez te 8 cykli zrobiłam dziesiątki testów ciążowych, nakręcałam się jak chińczyk na bateryjkę a teraz na spokojnie...
Nie mam żadnego testu i jak na razie nie kupię, aby nie kusiło
Ona: 30, On: 31.
Czekamy na nasze małe, wielkie szczęście
Mama aniołka 👼 15.10.2019 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agniesia8899 wrote:Gwiazdka gratuluję! i trzymam kciuki za potwierdzenie na becie
Nie mam kiedy iść 😕 muszę zaufać testom. Do środy jest sama z 3latka, przedszkolem i praca na głowie. W czwartek jedziemy w gory. Zapisze się do lekarza na przyszly tydzień -
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Hej, trafiłam dziś na Wasz wątek, jestem tu dopiero od nie dawna.. jeśli można mogę dopisać się na testowanie na 17.12 😁
Czy któraś z Was tak miała? Dziś jest 6dni po owu wg apki. Od wczoraj mam bóle typowo jak na @. Boli mnie podbrzusze i plecy. Nigdy tak nie mialam 😒Starania od marca 2018
-
Jest Bladziocha, ale jest i to najważniejsze 🍀💚
megson91 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Moim zdaniem Ty miałaś wcześniej owulacje i nie jesteś 11dpo tylko jesteś 14dpo
Nie wiem. Cykle mam zawsze 28 dni więc to wyznaczone przez ovu by się zgadzało i z testem owulacyjnym. Ale roznie może być w pierwszej ciąży test 11dpo mi nie wyszedł -
Goldlemon wrote:Oj, ja tak często miewam, nic to nie znaczy
To mnie trochę uspokoilas..☺️
Ogółem już długi czas mam bezbolesne miesiączki, i nie odczuwam żadnych boli. Po owu również nic mi nie dolegalo, pierwszy raz Mi się zdarzyły takie bóle dlatego mnie to trochę zaniepokoilo.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:No i to by się zgadzało, że test wyszedł, bo ja szczerze mówiąc nie wierzę jakoś w te testy z 11dpo
Dlatego ja wczoraj dla sportu zrobiłam 😂 Ale ja też mam krótkie cykle, równie dobrze dziś już mogła bym mieć @, ale jeszcze nie przeszyła.