Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Twinsowa wrote:Tak to u nas rodzinne ☺️ najpierw ja zaszłam w pierwsza bliźniacza, za rok siostra pierwszą i też bliźniacza a teraz trzecia siostra w ciążę czwarta, wcześniejsze pojedyncze teraz bliźniacza ( ma 35 lat) zabawnie u nas 😏😅
Szok 😁 ciekawe czy kolejna u Ciebie też będą bliźniaki. Ja bym się teraz nie pogniewała 😁 u mnie szansa też jakaś jest, mama z bliźniąt, mam rodzeństwo bliźnięta, ze strony taty kilka par bliźniąt w rodzinie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 21:22
Twinsowa, motylek1909 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Dobrze, że piszecie, to chyba odpuszczę sobie eksperymenty z tym Constagnusem. U mnie zawsze owu jak w zegarku i szkoda byłoby mi było coś zepsuć. Z drugiej strony, co z tego zegarka, skoro i tak dupa z tego
Nona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Dobrze, że piszecie, to chyba odpuszczę sobie eksperymenty z tym Constagnusem. U mnie zawsze owu jak w zegarku i szkoda byłoby mi było coś zepsuć. Z drugiej strony, co z tego zegarka, skoro i tak dupa z tegoMutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
nick nieaktualny
-
Ja ciągle czekam... @ nie ma, brzuch nie boli, czasem tylko kłuje z boku jak na owu. Piersi bolą jak cholera. Szyjka wysoko, miękka i zamknięta, ale test negatywny, więc czekam na @ (👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Hej dziewczyny, nie sposób was nadrobić dziś 😀 miałam strasznie zabiegany dzień.... Atak mnie dziś nogi bolą i plecy że masakra jakaś..... Co do castangusa, to jeśli to jego zasługa to mialam dwa dni wcześniej niż zawsze, dla mnie zadziałał na plus 😊
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Tysia150 wrote:Ale śluz mam bardzo ładny już od 10dc, jestem spokojniejsza. Ale gdzie owu ?
Co do bliźniąt, to mój tata ma siostrę bliźniaczkę. U nich idzie to co drugie pokolenie. Mam nadzieję, że na mnie jednak nie trafi, bo moja jedna była, w sumie do tej pory często jest, bardzo wymagająca. Z dwoma takimi, chyba świra bym dostałaStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyOunai wrote:No to mnie chłop załatwił. Jutro prawdopodobnie owulacja, a on nie dosmażył placów ziemniaczanych i on wymiotuje a ja mam ochotę zwymiotować. Trudno, może plemniory 3 dni przetrwają albo po owu zdążymy a jak nie to pójdę na styczniówki
Ale mimo to poćwiczyłam, nawet troszkę dłużej niż zwykle. Tydzień temu 92kcal, a dziś już 170 kcal spalone. Oby tak dalej, to może wreszcie zacznę zrzucac tą wagę. Masakra, całe życie byłam szczupła, jedna ciąża i nadwaga -
nick nieaktualnyJa dzisiaj to jakbym motorek w tyłku miała. Po pracy zrobiłam obiad: ziemniaczki i boczniaki. Później wzięłam się za obiad na jutro, zrobiłam zapiekanke makaronowa... Później pranie składałam, lekcje z młodą, wywieszenie prania, kolacja, przygotowanie ubrań na jutro dla wszystkich, położenie dzieci spać, kąpiel i wreszcie usiadłam na tyłku
Coś mnie brzuch pobolewa tak okresowo, cały dzień dziś znosnie, bo nie muszę brać tabletek, ale jednak boli coś tam. Oby tylko dziwnym trafem cykl się nie wydłużal. Niech @ przyjdzie w terminie i biorę się do roboty -
Ignissa wrote:Ja mam zawsze ładny śluz, więc poprawy w tym względzie nie potrzebuje.
Co do bliźniąt, to mój tata ma siostrę bliźniaczkę. U nich idzie to co drugie pokolenie. Mam nadzieję, że na mnie jednak nie trafi, bo moja jedna była, w sumie do tej pory często jest, bardzo wymagająca. Z dwoma takimi, chyba świra bym dostała
Też nie wiem jak bym sobie poradziła 😆 ale chciałam mieć zawsze trójkę dzieci, a wiem że już na trzecią ciążę się nie zdecyduje, o ile zajdę w ogóle w drugą2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔 -
Ja ogólnie chyba nie wracam do supli , mierzenia, testów i tych wszystkich wspomagaczy. Może poza kwasem foliowy, Wit D i Eutyroxem, ale to biorę też dla siebie. Przynajmniej do czasu aż mój mąż wyrazi jakieś większe chęci działania. Póki co ja się staram, szprycuje czym się da a on nawet tabletek nie bierze jak mu nie przypomnę. O ruchu czy diecie wogole nie ma mowy. Powtórki badań też nie zrobił... Co z tego, że mówi że chce drugie, skoro nic za tym nie idzie. Ja narazie w styczniu zobaczę co działamy z moim HPV i stawiam tylko na bzykanie w okolicy owu. Sorry, że tak mi się na żale zebrało, ale jakoś mnie to dobijaStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyIgnissa wrote:Ja ogólnie chyba nie wracam do supli , mierzenia, testów i tych wszystkich wspomagaczy. Może poza kwasem foliowy, Wit D i Eutyroxem, ale to biorę też dla siebie. Przynajmniej do czasu aż mój mąż wyrazi jakieś większe chęci działania. Póki co ja się staram, szprycuje czym się da a on nawet tabletek nie bierze jak mu nie przypomnę. O ruchu czy diecie wogole nie ma mowy. Powtórki badań też nie zrobił... Co z tego, że mówi że chce drugie, skoro nic za tym nie idzie. Ja narazie w styczniu zobaczę co działamy z moim HPV i stawiam tylko na bzykanie w okolicy owu. Sorry, że tak mi się na żale zebrało, ale jakoś mnie to dobija
U nas to bardzo pomaga. Coś co z mojej strony wygląda fatalnie, w jego oczach jest czymś zupełnie innym... -
boo123 wrote:Też nie wiem jak bym sobie poradziła 😆 ale chciałam mieć zawsze trójkę dzieci, a wiem że już na trzecią ciążę się nie zdecyduje, o ile zajdę w ogóle w drugąStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa mój nawet bierze ten wagon suple, ale mieliśmy działać co 2 dni żeby wzmacniać plemniki, a po owulacji zupełnie nie mamy ochoty. On też jakoś nie naciska, zmęczeni jesteśmy. Więc nie wiem czy w ogóle te leki na które wydajemy kupę kasy coś dadzą.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔 -
motylek1909 wrote:Może porozmawiaj szczerze?
U nas to bardzo pomaga. Coś co z mojej strony wygląda fatalnie, w jego oczach jest czymś zupełnie innym...Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
boo123 wrote:Ignissa mój nawet bierze ten wagon suple, ale mieliśmy działać co 2 dni żeby wzmacniać plemniki, a po owulacji zupełnie nie mamy ochoty. On też jakoś nie naciska, zmęczeni jesteśmy. Więc nie wiem czy w ogóle te leki na które wydajemy kupę kasy coś dadzą.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
Kochane u mnie dzisiaj 3 dzień @, więc przenoszę się na styczniówki. Wszystkim testującym życzę dwóch kreseczek i przejścia na fioletową stronę mocy. Tym, którym już się udało życzę spokojnych, nudnych, bezproblemowych ciąż. :* A tym, którym się nie udało tak jak mi - styczeń będzie nasz!
motylek1909 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023