Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene28 wrote:Dziękuję 😘 tak, czas leci nieubłaganie..
Pszczółko Tobie też bardzo dziękuję za życzenia 😘 na tę chwilę moim jedynym jest dalszy szczęśliwy rozwój kropeczki i szczęśliwe rozwiązanie. Nie mogę się doczekać wizyty, a to jeszcze kilka dni 🤔 cierpliwość nie jest moją mocną stroną..Madlene28 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
A u mnie hit. Powiedziałam że robię sylwka miało być na 9 w sumie. Sylwester zaplanowany, nowy stół kupiony dziś jadę po krzesła a gości brak 😂 tu jedni odmówili tu drudzy i szlak by ich trafił i ooo jestem zła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 11:54
motylek1909 lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Dobrze, że chociaż w kiecke sie zmieszczą 😉 nie no boję się nawet jeszcze pisać o tym 😂
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTwinsowa wrote:To teraz nie rozumiem sensu zaznaczania niby ciąży przez lekarza. Męczy już mnie to sztuczne podtrzymywanie "ciąży" która od początku nie miała szans.
Aczkolwiek, znam też przypadki, gdzie taka wRiujaca beta na początku nie oznaczała nic złego... Ciężko mi mówić jak będzie u Ciebie, ale jeśli miałabym być szczera, to sprawdź raz jeszcze betę. Jeśli znów będzie tak niski przyrost, to czekaj. Jeśli wzrośnie do 1000 żeby cokolwiek było widać na usg, wtedy będzie można cokolwiek powiedzieć na temat tej ciąży... -
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Hej kochana, kilka postów wcześniej opisalam juz Lalii co tam u mnie, także odsylam
Fajnie was znów poczytać w wolnej chwili. Zwlaszcza ze pewnie po @, jak już ją dostane to w dalszym ciągu będę uskuteczniac pewnie resetowanie głowy 😛Ounai, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyna nie sądzę by jedna dawka miałaby zburzyć cykl. Może to plamienia około owulacyjne?
Motylek oby oby 🙏✊😘
To ja chyba najstarsza 😉 w lutym 37.motylek1909 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
1. Kagu3 -👶, Doomi03 🍷 , joana_aska89 🍷, Ounai - 🍷
2.
3 . Agus92 🍷, Laila - 🍷, Milu👶
4. Samosiowa88- 🍷
5. AleOla26 🍷
6. Mrs.C 👶, Biedronka 89 🍷, Pszczolka36l 🍷, izqa88 🍷, Annia 🍷
7.
8. Megson91 👶, Renatyslawa 👶
9. Turkusowa90 🍷, *KasiaS* 🍷
10. Mała_Gwiazdka👶 , Jasminum 🍷, Kitka_87 🍷
11. Mama Alicji 👶, Edyciak 🍷, tym_janek 👶
12. Morwa 🍷
13. boo123 🍷, Klaudia9212 🍷, Sleepyhead🍷 , Justyna1719 🍷, BB__Anna 🍷
14. lorinka9191 🍷
15.
16. Twinsowa 👶, Anet.kaa 🍷
17. Niedziela_2007👶 , Inaa89 🍷, Madlene28 👶
18. KR, Skrzydlata 🍷, kic83🍷, KatUK👶
19. bebetka.b🍷, marczelinka2112 (-)
20. MO46IKA 👶, Sylwucha 🍷, Ignissa 🍷,Migotka 🍷
21. Evelle28🍷 , Motylek1909 🍷
22.
23. StarającaSie🍷 , Nadzieja94 🍷, olaaaa21 (-)
24.
25.
26. Ounai 👶, anulla91 🍷
27. Wilk? , Wik89🍷
28. Nynka
29. doomi03
30. Laila, Pszczolka36l 👶
31. agniesia8899, AleOla26, in_co_gni_to
Legenda:
BOBO-👶
NOWY CYKL-🍷Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Wiesz, nie chce Cie straszyć, bo natura lubi platac figle i doskonale znam tego przykłady. Powiem Ci na swoim przykładzie pierwszej ciąży... Zaczynałam z beta około 19. Rosła, ale przyrosty minimalne. Raz rosła, raz spadała. Niestety nawet przy becie 1000 nie było nic widać na usg. Ostatecznie czekali, czy sama porobię czy będzie potrzebny zabieg, ale czekali do 8 tyg. Nic się nie pojawiło, beta wariowala... To było puste jajo płodowe.
Aczkolwiek, znam też przypadki, gdzie taka wRiujaca beta na początku nie oznaczała nic złego... Ciężko mi mówić jak będzie u Ciebie, ale jeśli miałabym być szczera, to sprawdź raz jeszcze betę. Jeśli znów będzie tak niski przyrost, to czekaj. Jeśli wzrośnie do 1000 żeby cokolwiek było widać na usg, wtedy będzie można cokolwiek powiedzieć na temat tej ciąży...
Tak zrobię Kochana. W poniedziałek idę na betę. Wtedy wszystko będzie jasne.
Jedyne co mogę to zawierzyc wszystko Tym na górze i cierpliwie czekać. Już nic więcej nie jesteśmy w stanie zrobić. Ani ja, ani lekarze..
Kochane cieszę się z Waszych dwich kreseczek.
Mnóstwo bobasow mamy w grudniu. Życzę wszystkim babelkom dużo zdrówka i silnych, bijacych serduszek 💪❤️motylek1909, Pszczolka36l, Ounai, Madlene28 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Nieee! Wszędzie piszą że przez 10 dni się utrzymuje w organizmie...
To ciąża!!!
Pszczółka gratulacje!
Nie wierzę żebu to były pozostałości po ovitrelle. Czytałam historie dziewczyn którym w 10,11dpo wychodzily pozytywy fałszywe po zastrzyku a 12 dpo już byly negatywne. U Ciebie minęło już ponad 2 tyg więc leć na bete w poniedziałek 💪motylek1909, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Evelle28 wrote:A u mnie hit. Powiedziałam że robię sylwka miało być na 9 w sumie. Sylwester zaplanowany, nowy stół kupiony dziś jadę po krzesła a gości brak 😂 tu jedni odmówili tu drudzy i szlak by ich trafił i ooo jestem zła...
Dlatego ja już piernicze robienie sylwka u siebie.
Dwa razy miałam taką akcję i wolę spędzić ten wieczór z moim i ewentualnie najbliższą rodzina. Wyszalalam się już w życiu i nie mam parcia na imprezy w sylwestra 😂motylek1909 lubi tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualnyCamarilla wrote:Dlatego ja już piernicze robienie sylwka u siebie.
Dwa razy miałam taką akcję i wolę spędzić ten wieczór z moim i ewentualnie najbliższą rodzina. Wyszalalam się już w życiu i nie mam parcia na imprezy w sylwestra 😂
No nic, potanczymy sobie rodzinnie w domku odstrzele się w jakąś sukienkę i tyle.. -
nick nieaktualnyPszczółko gratulacje! 💚💚💚
Doomi, witaj spowrotem Kochana! ❤️💋
Ja też mniej buszowałam w tym miesiącu na forum, rzadziej zaglądałam i pisałam coś od siebie, podczytywałam w kratkę jednak kompletnie nie stawiam na wyluzowanie głowy z tego powodu, choć myśli wokół 👶 krążyły zdecydowanie dużo mniej. Cały czas mam przeczucie, że w moim organizmie coś nie gra, ale lada chwila styczeń i po kolposkopi umawiam się na konsultację do ginekolog.
PS. Ja w 2020 już 33 lata... 😣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 13:07
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
Motylek, to ile Ty masz lat, gówniaro? 😂😍😘
Pszczółka, wieku tu nikt nie liczy, wszystkie nas łączy jedno pragnienie 😘 ja też z lutego 😁 z którego jesteś?motylek1909, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Madlene, sto lat żyj nam i niech Ci Bóg wszystko w dzieciach wynagrodzi, dosłownie i w przenosni 😂😍 wszystkiego najlepszego kochana, spokojnej ciąży i zdrówka dla Ciebie i całej rodziny 😘
Ja w lutym kończę 26 🤪 ale jakby ktoś mnie z zaskoczenia zapytał to na pewno powiedziałabym, że mniej 😅🤭
Pszczółka, oby to było to ✊🍀
Doomi03, zapraszamy do grona oczekujących na @ lub kreseczki, na grudniowe testowanie została jeszcze in co gni to, agniesssia, Ty i ja 😁
Twinsowa, mnie cały czas zastanawia ta Twoja lekarka... Jeżeli nie dawała Ci szans, to nie powinna Ci dawać nadziei, a ona jasno dała do zrozumienia, że może się jeszcze wszystko ułożyć 🤔 strasznie Ci współczuję tej niepewności ☹️
Lalia dziękuję Tobie również za piękne życzenia 😘 jeśli jeszcze kogoś pominęłam to przepraszam, ale mam w domu niezłe zamieszanie dziękuję Wam wszystkim kochane 😘Lalia lubi tę wiadomość