Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia150 wrote:Ostatnia miesiączkę miałam 23.11 dziś dostałam kolejna. Cykl trwał 36 dni. Mierzylam tempke i owu 18 dc. Jak to możliwe zeby fl aż tak się wydluzyla ?
Tysia współczuję... Przy staraniach to jeszcze bardziej dobija, ja mam 31-33 dni i to już jest hardcore, przy poprzednich staraniach miałam 36 dni i wiem jakie to jest frustrujące... Marzy się o idealnie 28 dyniowym cyklu...
Co śmieszne? Dopóki się nie staraliśmy to po ciąży miałam idealnie 28 dni. Jak zaczęliśmy się starać - cykle mi się mega wydłużyły i doszły plamienia srodcykliczne - myślicie, że to jest możliwe przez stres i presję spowodowana napięciami?1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKristin1990 wrote:Ja polecam l-arganine 1500mg z Olimpa. Mój narzeczony bierze 2 tabletki dziennie i 3 razy dziennie chciał ❤, ale po 3 miesiącach codziennego stosowania organizm się przyzwyczaił i już nie chciał aż tak często. Zrobił miesięczną przerwę w braniu, zaczął znowu suplementacje i znowu chce tak często
Przy okazji l arganina zwiększa ilość i ruchliowosc plemnikowKristin1990 lubi tę wiadomość
-
in_co_gni_to wrote:Asia KK ja Cię rozumiem... Ja nie mierzyłam w tym cyklu i jakoś było mi łatwiej dużo, ale ja umiem mniej więcej określić kiedy mam owu. Moja gin powiedziała, że testy lh są nie miarodajne więc nie robię, na Twoim miejscu bym chyba ta tempke mierzyła i tyle... Będziesz miała poczucie jakiejkolwiek kontroli.
A płacz 1dc jest i będzie zawsze niestety - przynajmniej u mnie
No właśnie tak sobie też pomyślałam,że czy będę mierzyć,czy nie i tak w dniu miesiaczki będę płakać.. Więc jutro jadę po nowy termometr 🙄Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualnyKristin1990 wrote:Ja polecam l-arganine 1500mg z Olimpa. Mój narzeczony bierze 2 tabletki dziennie i 3 razy dziennie chciał ❤, ale po 3 miesiącach codziennego stosowania organizm się przyzwyczaił i już nie chciał aż tak często. Zrobił miesięczną przerwę w braniu, zaczął znowu suplementacje i znowu chce tak często
Przy okazji l arganina zwiększa ilość i ruchliowosc plemnikow
https://www.aptekagemini.pl/olimp-argi-power-1500mg-120-kapsulek.html -
AsiaKK wrote:Ja chyba tez teraz kupię jakiś Ciuszek (choć w ciąży nie jestem), a co! Może mi szczęście przyniesie 😁
Musiałam kupić wcześniej bo nie wytrzymałabym żeby nie powiedzieć od razu mężowi -
Ounai wrote:Mi przyniósł. Powiedziałam sobie, że może nie teraz, może za pół roku albo za rok, ale zajdę w końcu w ciążę. A jak nie to komuś dam
Musiałam kupić wcześniej bo nie wytrzymałabym żeby nie powiedzieć od razu mężowi
Tak ci zazdroszczę tych dwóch kresek i tak szybkiej ciąży!!! Kupię ten Ciuszek I będę czekać!!!Ounai lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
Motylek kiedyś było body max plus z zen szenszeniem.
Laila oj cos mi się zdaje 😎👶motylek1909 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
in_co_gni_to wrote:Tysia współczuję... Przy staraniach to jeszcze bardziej dobija, ja mam 31-33 dni i to już jest hardcore, przy poprzednich staraniach miałam 36 dni i wiem jakie to jest frustrujące... Marzy się o idealnie 28 dyniowym cyklu...
Co śmieszne? Dopóki się nie staraliśmy to po ciąży miałam idealnie 28 dni. Jak zaczęliśmy się starać - cykle mi się mega wydłużyły i doszły plamienia srodcykliczne - myślicie, że to jest możliwe przez stres i presję spowodowana napięciami?Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
Ounai, Asia ja też mam taki ciuszek 😅 jak tylko zaczęliśmy się starać w lipcu to kupiłam body na którym są strzałki ręka ręka noga noga a na środku napis : dasz radę tato 🤩 i tak sobie czeka na TEN dzień 😍
A co do przeczuc, to dalej nie mam pojęcia 🤷♀️ raz mi się wydaje że ten ból brzucha jakiś inny, że śluz jest a nigdy nie ma, a za chwilę pukam się w głowę że taką bajere to sobie mogę wciskać 😂 rano sikne i sprawa będzie jasna 👍 nie wiem tylko czy sikac w tajemnicy przed mężem czy go zaangażować w czekanie 😅 ale chyba zrobię to sama, bo tak narzekam na cycki i jajniki że jest pewny że jutro będę mieć okres, a tak to albo się nie rozczaruje albo ucieszy 🤔😁AsiaKK, motylek1909, Pszczolka36l, Ounai, Kitka_87, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, Asia ja też mam taki ciuszek 😅 jak tylko zaczęliśmy się starać w lipcu to kupiłam body na którym są strzałki ręka ręka noga noga a na środku napis : dasz radę tato 🤩 i tak sobie czeka na TEN dzień 😍
A co do przeczuc, to dalej nie mam pojęcia 🤷♀️ raz mi się wydaje że ten ból brzucha jakiś inny, że śluz jest a nigdy nie ma, a za chwilę pukam się w głowę że taką bajere to sobie mogę wciskać 😂 rano sikne i sprawa będzie jasna 👍 nie wiem tylko czy sikac w tajemnicy przed mężem czy go zaangażować w czekanie 😅 ale chyba zrobię to sama, bo tak narzekam na cycki i jajniki że jest pewny że jutro będę mieć okres, a tak to albo się nie rozczaruje albo ucieszy 🤔😁
Będzie ciężko ale zrób to w tajemnicy przed nim 😁 ja swojemu od razu zadzwoniłam i zdjęcie testu wyslalam,ale teraz tak nie zrobię😁 chce widzieć jego minę tym razem! 😉Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
Ja zakończyłam starania, trzy razy pod rząd to dla nas i tak dużo 😂 starość nie radość
Już tak się nie chce jak jeszcze 10 lat temu 🙈
Poza tym nasza latorośl wstaje od urodzenia o 5, najpóźniej o 6 😱siły już nie te, sen na wagę złota
Zatestuje za 12 dni
Odliczania dni czas start 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 21:57
Nona, motylek1909, Lalia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Kic bez Cory jesteście czy przy niej sexy?
Ja plamie brąz, nic z tego.
Druga butla wina
Z nią przy niej, śpi jak kamień 😂 W takim razie pij za kolejny owocny cykl 🥂🍷Nona lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyOunai wrote:Może te starania go tak stresuja, albo w pracy się coś zmieniło.
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Ounai, Asia ja też mam taki ciuszek 😅 jak tylko zaczęliśmy się starać w lipcu to kupiłam body na którym są strzałki ręka ręka noga noga a na środku napis : dasz radę tato 🤩 i tak sobie czeka na TEN dzień 😍
A co do przeczuc, to dalej nie mam pojęcia 🤷♀️ raz mi się wydaje że ten ból brzucha jakiś inny, że śluz jest a nigdy nie ma, a za chwilę pukam się w głowę że taką bajere to sobie mogę wciskać 😂 rano sikne i sprawa będzie jasna 👍 nie wiem tylko czy sikac w tajemnicy przed mężem czy go zaangażować w czekanie 😅 ale chyba zrobię to sama, bo tak narzekam na cycki i jajniki że jest pewny że jutro będę mieć okres, a tak to albo się nie rozczaruje albo ucieszy 🤔😁 -
nick nieaktualnykic83 wrote:Ja zakończyłam starania, trzy razy pod rząd to dla nas i tak dużo 😂 starość nie radość
Już tak się nie chce jak jeszcze 10 lat temu 🙈
Poza tym nasza latorośl wstaje od urodzenia o 5, najpóźniej o 6 😱siły już nie te, sen na wagę złota
Zatestuje za 12 dni
Odliczania dni czas start 😉 -
nick nieaktualnyU mnie 8dc, test owu negatywny. Czekam dalej
Jak tam u Was? Jak minął weekend? Bo mi bardzo leniwie, ale potrzebowałam chyba takiego czasu
Jutro i pojutrze śmigam do pracy, także zajmę sovie czymś głowę i przestanę myśleć o staraniach. Wzięłam się też za czytanie książki "pokolenie Ikea. Kobiety". Zobaczymy co to będzie, bo zapowiada się całkiem przyjemnie
Życzę wszystkim miłego wieczorku, i czekamy! Jeszcze 3 dni i testowanie czas start -
motylek1909 wrote:Cudnie, musi się udać! Kciuki❤️
motylek1909 lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność