Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam już większe piersi , a przy zagnieżdżeniu czułam ciągnięcie podbrzusza . Teraz jak podniosę córkę, to też mnie ,ciągnie. Jestem głodna ciągle ale staram się nie jesc zachcianek, mam częstomocz i zaczyna mi być ciągle duszno i troszeczkę niedobrze-ale pamiętając mdłości z pierwszej ciąży, to dopiero mnie to czeka tak naprawdę. I mam pryszcze na buzi jak małolata 👎
-
Ounai wrote:Test negatywny, pojawiła się kropka brązowego śluzu, więc wygląda na to, że okres się zbliża. Szyjka miękka i nisko. Ale i tak fajnie było sobie testy wysikać i wypatrywac tej 2 kreski w niedzielę powinna być @ to wszystko się wyjaśni
Jak termin @ dopiero na niedzielę to też masz jeszcze chwilę czasu tak samo jak ja (też termin na 1 grudnia ), więc może faktycznie jeszcze za wcześnie (szyjka nie ma się co 100% sugerować bo ponoć w pierwszych tygodniach ciąży szyjka i tak jest wędrująca).
Także czekamy oby dwie na rozwój sytuacji 😜 -
Olaboga, ciężko narobic😂
Evelle28, dobrze że z nami jesteś 😘😍
Dziewczyny przed lub w trakcie owu: owowcnych stosunków międzyludzkich 😅💓
Kobietki po owu : cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości 😂 pisze to ja, 10 dpo która nie ma już cierpliwości 😂
Kagu, te objawy są tego warte 💪😍Annia, Sleepyhead, megson91, Turkusowa90, boo123 lubią tę wiadomość
-
Ej ha już zglupialam.. Uczę się sprawdzać szyjkę.. I wczoraj, przedwczoraj była tak wysoko że nie mogłam jej dotknąć.. A dziś już niżej jest.. To co?? Niby juzpo owulacji czy jak??
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Evelle28 wrote:Hej dziewczyny!
Wracam z nowa energia!
Proszę o dopisanie mnie na 22.12 a co se będziemy żałować :p
Mieliśmy odpuscic ale mój powiedzial że co ma być to będzie i seks będzie bez zabezpieczeń. Więc może coś się uda
Ja juz jestem po krwawieniu. W sobotę wyleciało ze mnie wszystko ale wiecie że psychicznie lepiej się czułam jak już moje ciało pozbyło się nie wiem jak to nazwać tego płodu de facto martwego... Może brzydko to brzmi ale taka prawda.
Po wróciłam do ziół ojca sroki i właśnie sobie popijam
Kochana cieszę się że znów jesteś z nami i do tego z pozytywną energią dobrze to słyszeć. Teraz tylko czuwaj nad progiem i następna ciąża będzie piękna i 9-cio miesięczna wierzę w to.justyna1719 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Jak termin @ dopiero na niedzielę to też masz jeszcze chwilę czasu tak samo jak ja (też termin na 1 grudnia ), więc może faktycznie jeszcze za wcześnie (szyjka nie ma się co 100% sugerować bo ponoć w pierwszych tygodniach ciąży szyjka i tak jest wędrująca).
Także czekamy oby dwie na rozwój sytuacji 😜
Onuai, doomi03 macie termin @ na niedzielę? 😂
Mi dwie aplikacje też wyznaczają na niedzielę! 😁 A jedna (ta co od lat uzywam) na wtorek, więc wstrzymuje się z testowaniem do wtorku 😉 -
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Ja pytałam się o plamienia bo czasami mi się właśnie zdarzają przed @, nie są za każdym razem, ale czasami występują, to mi. Mówił, że to może być niedomoga ciałka żółtego..
Także szczęśliwie chyba mogę to wykluczyć.. chyba.. -
Lalia wrote:Onuai, doomi03 macie termin @ na niedzielę? 😂
Mi dwie aplikacje też wyznaczają na niedzielę! 😁 A jedna (ta co od lat uzywam) na wtorek, więc wstrzymuje się z testowaniem do wtorku 😉
Tak chociaż jak u mnie tempka jutro i pojutrze zmaleje zamiast dalej rosnąć to się juz na nic nie nastawiam i raczej finał będzie taki jak zawsze. -
doomi03 wrote:Mmm kinder bueno 🤗... Wiesz co dobre😁
doomi03, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:A tak na chwile odbiegajac od tematu... czym zajmujecie sie zawodowo?
Co robicie w wolnych chwilach?
Na ten moment pracuje w urzędzie miasta w punkcie kasowym - agencja bankowa 😅. Wcześniej za to przez 2,5 roku byłam researcher'em w agencji zatrudnienia typu executive search 😂😁 także kto wie co bd robic za 5/10 lat...
Dodatkowo studiuje (ostatnie 2 niecałe semestry mi zostały i obrona) :p
A w wolnych chwilach odpoczywam od tego wszystkiego 😂 -
nick nieaktualnyKobietki mam pytanko. Dostałam okres w poniedziałek, wiadomo pierwszy dzień to taki w miarę delikatny, drugi już taki konkretniejszy, a dzisiaj już bardzo skąpo, brązowy bardziej. Teraz już wogole praktycznie czysto. Zawsze miałam ok 5 dni i właśnie w ostatni dzień bywało tak jak dzisiaj. Poza tym zawsze ledwo żyje, brzuch nawala straszbie, a tym razem coś tam cmil, ale tak do wytrzymania. Jak myslicie, normalne to jest żeby tak się zdarzyło czy coś jest nie tak?
Dodam że wykluczam jakąkolwiek implantacje bo drugi dzień był taki normalny okresowy- żywo czerwona krew. -
doomi03 wrote:Kochana cieszę się że znów jesteś z nami i do tego z pozytywną energią dobrze to słyszeć. Teraz tylko czuwaj nad progiem i następna ciąża będzie piękna i 9-cio miesięczna wierzę w to.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
doomi03 wrote:Tak chociaż jak u mnie tempka jutro i pojutrze zmaleje zamiast dalej rosnąć to się juz na nic nie nastawiam i raczej finał będzie taki jak zawsze.
Doomi03, trzymam strasznie mocno kciuki żeby tym razem było inaczej ✊🍀
Motylek, ja pracuje z dziećmi z niepełnosprawnością intelektualną, jestem nauczycielem 😉
motylek1909, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Na ten moment pracuje w urzędzie miasta w punkcie kasowym - agencja bankowa 😅. Wcześniej za to przez 2,5 roku byłam researcher'em w agencji zatrudnienia typu executive search 😂😁 także kto wie co bd robic za 5/10 lat...
Dodatkowo studiuje (ostatnie 2 niecałe semestry mi zostały i obrona) :p
A w wolnych chwilach odpoczywam od tego wszystkiego 😂 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Doomi03, trzymam strasznie mocno kciuki żeby tym razem było inaczej ✊🍀
Motylek, ja pracuje z dziećmi z niepełnosprawnością intelektualną, jestem nauczycielem 😉
Fajnie! Kiedys chcialam byc nauczycielem -
motylek1909 wrote:A tak na chwile odbiegajac od tematu... czym zajmujecie sie zawodowo?
Co robicie w wolnych chwilach?
Wybaczcie mało sie odzywam bo u mnie zawirowania. Mam chyba 6/7 dpo od wczoraj luteina. Jeszcze 8 dni i mam zrobić test i zadzwonić do giną co dalej. Jedyne co przez te wszystkie pigułki (estrofem) to mocno bolą mnie piersi. Ale tak fest a jeszcze od dziś Luttagen mam brać. Trzymam za Was kciuki.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.