Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Nie robię testów przed terminem spodziewanej miesiączki. Uważam to za idiotyzm.
Dlaczego nie ma forum dla mężczyzn o podobnej tematyce? 🤔
Kazdy ma swoje upodobania. Kazdy jest inny, i mi tez duzo rzeczy nie odpowiada ale wtedy nie komentuje tylko przewijam dalej.Annia, Kitka_87, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKażdy ma prawo wyrazić tutaj swoje zdanie a,jak komuś nie odpowiada to po prostu niech nie wchodzi i niech nie obraża innych . Czyli co mamy pisać jedynie o konsytencji śluzu , intensywności @ i bzykanku w dni płodne? Kurcze bez przesady to forum jest żeby się wygadać nie tylko o staraniach a dla niektórych z nas tak jak np dla mnie to jedyne miejsce gdzie spotykam osoby ktore tak na prawdę mogą mi doradzić i mnie zrozumieć.
Edyciak jak nie chcesz nie wchodź nie pisz to nie jest obowiązkoweKitka_87, Rozpieszczonazona, justyna1719, megson91 lubią tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Każdy ma prawo wyrazić tutaj swoje zdanie a,jak komuś nie odpowiada to po prostu niech nie wchodzi i niech nie obraża innych . Czyli co mamy pisać jedynie o konsytencji śluzu , intensywności @ i bzykanku w dni płodne? Kurcze bez przesady to forum jest żeby się wygadać nie tylko o staraniach a dla niektórych z nas tak jak np dla mnie to jedyne miejsce gdzie spotykam osoby ktore tak na prawdę mogą mi doradzić i mnie zrozumieć.
Edyciak jak nie chcesz nie wchodź nie pisz to nie jest obowiązkowemegson91 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Oj to się zaczęła dyskusja ja uważam że po to jest to forum, że każda z nas może poprosić i doradztwo na każdy temat...
Mi osobiście wyszedł cień cienia i była to ciążaOna: 30, On: 31.
Czekamy na nasze małe, wielkie szczęście
Mama aniołka 👼 15.10.2019 [*] -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Każdy ma prawo wyrazić tutaj swoje zdanie a,jak komuś nie odpowiada to po prostu niech nie wchodzi i niech nie obraża innych . Czyli co mamy pisać jedynie o konsytencji śluzu , intensywności @ i bzykanku w dni płodne? Kurcze bez przesady to forum jest żeby się wygadać nie tylko o staraniach a dla niektórych z nas tak jak np dla mnie to jedyne miejsce gdzie spotykam osoby ktore tak na prawdę mogą mi doradzić i mnie zrozumieć.
Edyciak jak nie chcesz nie wchodź nie pisz to nie jest obowiązkowe
Pozdrawiam -
Zgadzam się z dziewczynami 😉
Pewnie, forum może być źródłem rzetelnych informacji i porad, ale wtedy są specjalne wątki do tego przeznaczone.
Nasz jest typowo o staraniach więc piszemy o sluzach, temperaturach, owulacjach, okresach i wspolzyciu, ale też o emocjonalnej kwestii, o obawach, oczekiwaniach, rozczarowaniu, nadziejach itd.
Szczerze? Nie wyobrażam sobie rozmawiać z osobami z mojego otoczenia o tym czy odbyłam stosunek w owulacje albo czy mój śluz jest płodny czy nie i to nie dlatego że się wstydzę, tylko że oni nie mają bladego pojęcia o tym.
Ktoś kto nie ma trudności z poczęciem lub utrzymaniem ciąży nie wie nic na ten temat.
A dodawanie zdjęć testów pomaga albo zejść na ziemię albo dodaje nadziei. Nikt tu nie napisał GRATULACJE DOOMI03 tylko każda napisała "TESTUJ JESZCZE RAZ"...
To co napisałaś Edyciak było niegrzeczne, bo z forum jest tak, że jak nie masz z niego wartości to szukasz wątku na którym się odnajdujesz.
Mrs.C, czułam, że z nami jesteś i rozumiem że nie chcesz spędzać tu dużo czasu, bo wtedy życie zaczyna się kręcić tylko wokół starań, a to starania powinny być częścią życia 🙂
Ale nie wypisujesz na nas obraźliwych rzeczy tylko komentujesz wtedy kiedy chcesz.
Jedne z nas są bardziej wylwane, drugie mniej, jedne bardziej cierpliwe drugie testują 5 dni po owu, jedne straciły ciążę drugie nigdy w niej nie były...
Ale łączy nas jedno, pragnienie zostania mama kolejny lub pierwszy raz i tylko my same potrafimy się prawdziwie zrozumieć i wesprzeć.
Szanujmy siebie, nasze historie i to co przeżywamy 😉Mrs.C, Sleepyhead, Annia, Kitka_87, doomi03, motylek1909, zakochanaaw, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
Boze ludziom juz na glowe pada. Ja np lubie czytac i dopatrywac sie tej drugiej kreseczki. Jesli ktos nie ma na to ochoty niech zmieni sobie watek albo zalozy swoj. Przez takie klotnie nie robi sie milo wiec jak zdecydowalas odejsc od nas nikt cie trzymac nie bedzie...
Kitka_87, megson91, Anka13 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Jestem tutaj nowa i szukam pomocy i odpowiedzi na pytanie. Czy któraś z Was robiła test clearblue strumieniowy? Dzisiaj wyszedł mi test pozytywny, ale nie chcialabym sie rozczarować stąd pytanie czy kogoś nie przekłamał o wyniku? Nie wiem już sama jak interpretowac ten wynik, może wyślę tutaj zdjęcie? Miesiaczka powinna być jutro. Zatestowalam dzisiaj, bo od około 2 lat miesiąc w miesiąc mialam kilku dniowe plamienie przed okresem. Tym razem nie było ani kropelki a sluz był inny niż zawsze przed miesiaczka.
Z góry dziękuję za odpowiedzi! ❤️🙏
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Będzie kochane dobrze. Musimy w to wierzyć . Wiara czyni cuda. Nie ma co się przejmować głupimi docinkami
u mnie temp w cały świat zazdroszczę tym co mają książkowe wykresyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 18:58
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 PRG 13dpo- 59,03ng/ml
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
10.12 usg-widoczny pęcherzyk ciążowy
13.12 beta 21dpo 5084,0
21.12 usg-zarodek z ❤ walcz kropku -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Jprd
Wychodzę z tego forum. Zamiast przekazywania sobie ciekawych informacji, wymiany doświadczeń, to od dwóch dni toczy się dyskusja na temat, czy widać cień kreski na teście ciążowym czy nie. I każda własną interpretację przedstawia... Masakra.
Dziewczyny, ogarnijcie się! Wasi mężowie wiedzą, czym się tu zajmujecie?! Bo mój mi mówi, że mózg mi się lasuje od tych pierdół i zabronił mi tu wchodzić.
I ma rację.
To zastosuj się do zakazu męża jak na dobrą żonę przystało ☺️ Pozdrawiam.Mrs.C, Lalia, doomi03, Klaudia9212, megson91 lubią tę wiadomość
-
Milu wrote:Cześć,
Jestem tutaj nowa i szukam pomocy i odpowiedzi na pytanie. Czy któraś z Was robiła test clearblue strumieniowy? Dzisiaj wyszedł mi test pozytywny, ale nie chcialabym sie rozczarować stąd pytanie czy kogoś nie przekłamał o wyniku? Nie wiem już sama jak interpretowac ten wynik, może wyślę tutaj zdjęcie? Miesiaczka powinna być jutro. Zatestowalam dzisiaj, bo od około 2 lat miesiąc w miesiąc mialam kilku dniowe plamienie przed okresem. Tym razem nie było ani kropelki a sluz był inny niż zawsze przed miesiaczka.
Witamy pokaz zdjecie -
Milu wrote:Cześć,
Z góry dziękuję za odpowiedzi! ❤️🙏15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Mrs. C mi się wydaje że całkiem w porządku są te temperatury, jest skok i w fazie lutealnej utrzymują się wyraźnie powyżej linii podstawowej.
Kitka_87, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dzięki dziewczyny za tak szybką odpowiedź! ❤️
Wrzucam zdjęcie i proszę o info czy mnie się coś przewidziało czy jednak coś jest 🙏😊
https://zapodaj.net/0021b916bc2c7.jpg.htmlMrs.C, justyna1719, doomi03, megson91, Anka13 lubią tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Moim zdaniem Twoje temperatury są w porządku ja w zeszłym cyklu miałam książkowy wykres a ciąży nie było więc to nie jest wyznacznik. Trzymam kciuki!
doomi03 lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualnyMrs.C wrote:
Kochana, wykresik jak dla mnie bardzo ładny, widać dwufazowość i tempka cały czas w górze ☺️ Trzymam kciuki 🤞💋doomi03 lubi tę wiadomość
-
Milu wrote:Dzięki dziewczyny za tak szybką odpowiedź! ❤️
Wrzucam zdjęcie i proszę o info czy mnie się coś przewidziało czy jednak coś jest 🙏😊
https://zapodaj.net/0021b916bc2c7.jpg.html
Według mnie ewidentnie widać kreskę 🙂Milu, Klaudia9212, megson91 lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnyMilu wrote:Cześć,
Pochwal się nim ale słyszałam same dobre opinie o tych testech poza tym możesz powtórzyć inny
megson91 lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Jprd
Wychodzę z tego forum. Zamiast przekazywania sobie ciekawych informacji, wymiany doświadczeń, to od dwóch dni toczy się dyskusja na temat, czy widać cień kreski na teście ciążowym czy nie. I każda własną interpretację przedstawia... Masakra.
Dziewczyny, ogarnijcie się! Wasi mężowie wiedzą, czym się tu zajmujecie?! Bo mój mi mówi, że mózg mi się lasuje od tych pierdół i zabronił mi tu wchodzić.
I ma rację.
I proszę nikomu nie mówić by się ogarnął bo każdy decyduje o swoim życiu..Kitka_87, Annia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK