Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Molyx wrote:Anna Stesia witaj, który to cykl ? Prowadzisz obserwacje?
Zaczynam się wciągać w temat obserwacji. Zawsze wydawało mi się, że dobrze znam swoje ciało, miałam dość regularne @ etc. Na wiosnę tego roku rozpoczęliśmy starania i okazało się, że nie wszystko jest tak oczywiste. W dodatku zmieniła mi się dynamika miesiączek, inaczej zaczęłam odczuwać owulację etc. Od września się obserwuję dokładniej, a od wczoraj jestem na OvuFriend. Dzisiaj, według wszystkich znaków na niebie i ziemi mam owulację, więc 25 grudnia dowiem się, co i jak (choć beta, jeśli nie przyjdzie okres, pewnie dopiero po świętach - spróbowałabym wcześniej, ale chyba nie ma sensu).
Karooolcia , Annie1981, Molyx - dziękuję za powitanie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 18:08
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
dobuska trzymaj się, a ja trzymam kciuki!!! a jednocześnie łączę się w bólu Przede mną 5 dni do okresu... czyli ciągła huśtawka w stylu "nie nastawiam się, nic z tego nie będzie / a może teraz? tak bardzo bym chciała..."
dobuska, Annie1981, Karola555 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:dobuska trzymaj się, a ja trzymam kciuki!!! a jednocześnie łączę się w bólu Przede mną 5 dni do okresu... czyli ciągła huśtawka w stylu "nie nastawiam się, nic z tego nie będzie / a może teraz? tak bardzo bym chciała..."
mi_lejdi, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny jak myślicie testować jutro? mam tylko w domu bobotest 25 sama nie wiem
Ja bym się chyba na twoim miejscu skusiła na ten test, bo dobzre pamiętam, że już @ powinna u Ciebie być?
Dziewczyny trzymam za Was kciuki aby to czekanie się opłacało!
A mam jeszcze pytanko Wy testy owu robicie wieczorem zazwyczaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 18:28
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Ja owu tak ok. 16 robię ale to najbardziej chodzi o to żeby nie z porannego moczu i żeby nie pić 2-3 godz. przed zrobieniem testu. Gdzieś czytałam, że powinno się zrobić 10-20 ale to raczej od trybu życia zależy. Jak ktoś o 9 wstaje to test o 10 nie za bardzo ma sens moim zdaniem
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Wow, ale miałam nadrabiania - aż zapomnialam co czytałam )
Tez nie lubie czekania. Choć na codzien jestem raczej cierpliwa, to w przypadku oczekiwania na mozliwosc racjonalnego testowania jest dla mnie trudna...
-
moje kochane zrobiłam wczoraj test popołudniu , najpierw zapas z allegro bo M mówi że jak coś to się drina z nim napije i wyszła druga kreska na teście z allegro na którym w zeszłym cyklu nie było nic, tylko na innym. Pobiegłam do apteki i kupiłam i też wyszła kreska, dzisiaj rano już chyba trochę ciemniejsza, patrzcie same... Ale mimo to mam pietra jeszcze dodatkowo dzisiaj popołudniu na papierze miałam kropeczkę krwi ale narazie spokój...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a375d960b03.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c42cde01c6.jpg
Te testy na białym tle z dzisiejszego moczu. Jeszcze na dodatek infekcja mi się przyplątała, tabletki do ssania i syrop ale lekarz kazał zwalczyć infekcje. Biegam do kibelka i sprawdzam...ktosiowa, stokrotka92, Gosia1989, dobuska, santoocha, anciaa, AiCha4811, Meginka, karo_la, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarooolcia :) wrote:Ja bym się chyba na twoim miejscu skusiła na ten test, bo dobzre pamiętam, że już @ powinna u Ciebie być?
Dziewczyny trzymam za Was kciuki aby to czekanie się opłacało!
A mam jeszcze pytanko Wy testy owu robicie wieczorem zazwyczaj?
No sama nie wiem czy już powinna być czy jeszcze bije się z myślami co robić. Jutro zaplanowałam sobie trochę roboty i teraz nie wiem czy lepiej żyć w niewiedzy i robić czy jak. Brzuch boli mocno ale okresu nadal nie ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny