Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
troche mnie nie było, problemy zawodowe i ujemne testy sprawiły ze straciłam na wszystko ochotę...ale wrociłam
anciaa u mnie oodobnie, @ nie ma a powinna być w piatek
testy zrobione w srode i piatek - oba negatywne
jeski nie przyjdzie @ to we wtorek ide na bete.
nie mam żadnych objawow poza kreceniem sie w głowie i strasznymi mdłosciami ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 14:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki. Mam nadzieje ze Wigilia przebiegla wspaniale i pysznie nie robiłam testu gdyż w czwartek i wczoraj miałam rozciągliwy śluz który u mnie zawsze zwiastuje okres. Widoku jednej kreski chyba bym nie zniosła przed przyjsciem rodzenstwa z małymi dziećmi. Czekam zatem na @
-
Hej dziewczyny! A ja mam chyba dobrą wiadomość... Chyba jestem w ciąży ! PO ciuchutku się cieszę ale i tak pewności nabiorę dopiero po terminie @ i po becie!
https://naforum.zapodaj.net/b3a1d41d9510.jpg.htmlmika1987, Lola83, anusiak5, Verdure, santoocha, Anna Stesia, Skrzydlata, kaka470, AiCha4811, nowamamusia, anciaa, aria40, InBlue, Molyx, Gosia1989, kania85, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Hej dziewczyny! A ja mam chyba dobrą wiadomość... Chyba jestem w ciąży ! PO ciuchutku się cieszę ale i tak pewności nabiorę dopiero po terminie @ i po becie!
https://naforum.zapodaj.net/b3a1d41d9510.jpg.html
Gratuluje! Cudowny prezent!! Piekna kreska!Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny :* Na razie tylko pocichutku się ciesze... Trochę się boje, że @ do mnie zawita i będzie po wszystkim ale w głębi ducha wierzę, że moje maleństwo da radę
AiCha4811, aria40 lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Dziekuje dziewczyny :* Na razie tylko pocichutku się ciesze... Trochę się boje, że @ do mnie zawita i będzie po wszystkim ale w głębi ducha wierzę, że moje maleństwo da radę
Gratulacje! Kiedy masz termin @? Doskonale Cię rozumiem. U mnie też dwie kreski, dziś znów test pozytywny, ale termin wg Ovu jutro (choć mi się wydaje, że dzień dwa wcześniej)... No i się martwię. Dopiero w środę pójdę na betę i będę cokolwiek wiedzieć. Do tej pory stres. W dodatku badalam szyjkę i wydaje mi się, że robi się coraz bardziej otwarta i miękka. -
rzepakowepole wrote:Gratulacje! Kiedy masz termin @? Doskonale Cię rozumiem. U mnie też dwie kreski, dziś znów test pozytywny, ale termin wg Ovu jutro (choć mi się wydaje, że dzień dwa wcześniej)... No i się martwię. Dopiero w środę pójdę na betę i będę cokolwiek wiedzieć. Do tej pory stres. W dodatku badalam szyjkę i wydaje mi się, że robi się coraz bardziej otwarta i miękka.
Ja mam termin @ na 29 i strasznie się tego boję... Idę na betę we wtorek i zobaczymy co będzie... pewnie wyniki dopiero w środę będą... kurde mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze i u Ciebie i u mnie Ja nawet mojemu D. jeszcze nie powiedziałam... Jak będę miała pewność to powiem... Kupię buciki i włożę testy do środka Chyba chłopina się domyśli o co kaman -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
evve wrote:Karooolcia, rzepakowepole - nie schizujcie się dziewczyny, bądźcie dobrej myśli, wszystko będzie ok. Nie sprawdzajcie szyjki żeby nie sprowokować niczego.
Staram się ale troszkę stresu mam... Trzymajcie za mnie kciuki do 29 aby @ nie pojawiła się