Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hej starające się 24 i 25 latki jesteście?? :)
Odpowiedz

Hej starające się 24 i 25 latki jesteście?? :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem nowicjuszem, kompletnie nie wiedziałam jak się za "to" zabrać...oczywiście od strony teorytycznej :)
    Teraz będzie dopiero mój drugi cykl starań zaczełam mierzyć temperature, od dłuższego czasu zażywam kwas foliowy plus witaminy. A co Wy kochane kobitki jeszcze robicie?? :) Także zapraszam do plotkowania :)))

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są też wątki rocznikowe 89 i 90 :) Warto zajrzeć :) i zapraszamy do "początkujących" :)

• Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie wiedziałam już szukam :)

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Paolla Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko kwas foliowy, przez 2 miesiące brałam mleczko pszczele :)

o9u8iei.png

11tc Aniołek (*) 6.04.2014 r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ