Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Histeroskopia w 13 dniu cyklu
Odpowiedz

Histeroskopia w 13 dniu cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Becia12 Znajoma

Wysłany: 11 czerwca, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z góry przepraszam za założenie nowego wątku, ale nie mogłam znaleźć nigdzie choć podobnego do tego co pisze. Dzisiaj byłam się umówić na histeroskopie. Cykle mam 31 dniowe od kiedy zaczęłam stosować dietę z niskim IG. Planowo ma się odbyć 13 dni cyklu, owulację powinnam dostać 17 dnia. Moje pytanie czy taki odstęp czasowy jest okej? Mam podejrzenie zrostów na macicy po przebytej cesarce. Jeśli je będą usuwać i nie napotkają więcej problemów, to będziemy mogli działać podczas owulacji w tym cyklu? Czy którejś z was udało się za pierwszym razem po tych 4 dniach od histo?

• Kessa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mając cykle 26-28 dniowe miałam histero chyba jakoś w 9 DC, z tego co pamiętam 🤔 owulki zazwyczaj były 13 albo 14 DC u mnie. Myśmy ten cykl odpuścili,ponieważ sporo plamiłam po tej histeroskopii...poszłam usuwać jednego polipa, a okazało się, że jest ich całkiem sporo, także cykl darowaliśmy. Sporo dziewczyn tu zaszło w pierwszych 3 cyklach po zabiegu, także wszystko jest możliwe 😁 Nam się się po zabiegu nie udało, ale u nas problem męski był bardzo duży, to nie ma co porównywać. Powodzenia.

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam hostero 10 DC ale cykl nie staralam się w tym cyklu bo plamilam po zabiegu dwa tygodniem o wyszedł mi stan zapalny endometrium. To zależy tak naprawdę od lekarza i od tego co Ci tam eyjdzie

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ