SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hormony potwierdzające owulacje - monitoring intepretacja
Odpowiedz

Hormony potwierdzające owulacje - monitoring intepretacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jodła30 Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny - lekarka zleciła mi monitoring cyklu poprzez badania krwi (lh, estradiol i FSH:

moje wyniki:
    5 dc
    fsh 5,34
    lh 7,16
    estradiol 40,40

12 dc
    fsh 13,60
    lh 83,50
    estradiol 328,00

czy na tej podstawie mogę stwierdzić owulację?
    Test owu pokazał mi wczoraj i dzisiaj dekilatną drugą kreskę (od listopada mi się to nie zdażyło). Drugi cykl piję też codziennie zioła ojca sroki.

Dajcie nadzieję girls :)

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak dlugie masz cykle? Potwierdzić owulacje możesz robiąc progesteron po owulacji najlepiej 7dpo albo kilka dni przed owu codziennie żeby zobaczyć jaki jest przyrost ale to i tak nie daje 100 pewnosci chcesz miec pewnosc to tylko monitoring nawet skok temp jak mierzysz nie daje gwarancji owulacji hormony które zbadalas tez niestety nie ale można zobaczyć czy hormony są oki :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ