Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
paprotka17 wrote:Ja nie miałam żadnego problemu A z tym dolewaniem to przy kotach na pewno się sprawdza jak za mało pije. Ale koty w ogóle w dużym stopniu z pokarmu pobierają wodę. A rozrzedzenie woda pewnie zależy od preferencji i przyzwyczen psa czy by miał z tym problem.
Paprota9418, paprotka17 lubią tę wiadomość
-
Madziq6 wrote:Namisa ty masz dzisiaj urodzinki?Wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia najskrytszych marzeń 🥳🥳oby dzisiejszy dzień był tym najszczęśliwszym 🥰✊🤞🥳
Tak! 😍😍 Dziękuję za życzenia i za pamięć bo chyba tylko raz o tym wspomniałam pod koniec września a nie zapisywałam się na listę jubilatek i świętujących rocznice 🤗Madziq6, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Ja to chyba nigdy nie zajdę prze stres. Wczoraj wieczorem najstarszy synek podrzucił matce grzyby.. brakuje mi kuchni kiedy to ogarnę??? 😭 A przed chwilą się dowiedziałam że moje trzecie dziecię rozpizdzilo dwa samochody... Na praktykach w warsztacie jednym walnął w drugi... A dopiero 9 rano 🙈*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Jestem na prolaktynie, szykuje Wam odpowiedź na laptopie który został w aucie.
Mam nadzieję że zdążę przed 10 bo mam spotkanie. Kolejka jak cholera, najwyżej wyrwę się na spotkanie i wrócę po. 🤣walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:Emka, teraz ogólnie jest gorszy czas, jesienny. Ja jeszcze nie mam chwil zwątpienia. Ale myślę, że to kwestia czasu po prostu, patrząc na to, że staramy się od lipca. Tulę Cię aktualnie mocno.
mala_osska trzymam kciuki żeby jednak pękł i wszystko było po Twojej myśli.
Cotakoza również tulę mocno. Niestety czasami nie chce się poukładać po naszej myśli. Planujesz całkowicie zawieszać starania na czas awansu czy jednak włączyć tryb wolnego strzelca bez dociekania kiedy jest owu? I co ma być to będzie?
paprotka masz rację, że nie można żyć cały czas ciążą, której nie ma. Zarodek do momentu kiedy o nim się nie dowiemy, i tak jest chroniony, więc nie ma co się zadręczać niewiadomo czym. Ja w ogóle Ciebie podziwiam i mam nadzieję, że ta cb i puste jajo to preludium zdrowej ciąży, która za chwilkę już nadejdzie. Aha a grilla kup, zimą fajnie jest sobie pierdzielnąć na takim grillu stejka.
Marczi witamy, byle nie na długo. Niestety nie pomogę w sprawie dupka, bo nie brałam.
Choco nie marudź, tylko rób. Co to w ogóle za rozterki, to tylko prog. Ma być ładny, poowulkowy.
edka ja od siebie tylko dodam, że z tym cudem to nie straszne jest mi pieczenie bułek, precli, chlebów a rok temu robiłam nawet Marcinki z przepisowni. Szybkie ciasta, jakie ta maszyna kręci, ciasteczka, obiady czy lody to cudo. Wielu rzeczy nigdy bym nie próbowała (bułeczek bao z szarpaną kaczką, kurczak generała tso, tacosy, indyjskie, jakieś gyoza czy inne ryże do sushi) lub by mi się nie chcało robić (ramen, szarpana wieprzowina, durne ciasto na pierogi czy gołąbki) a z tym to szast, prast i gotowe. Ba, po mojej jedonrazowej przygodzie kiedyś z tarkowaniem ziemniaków na placki ziemniaczane (efekt - ciemne szarobure placki na talerzu) nigdy w życiu nie zrobię placków tradycyjną metodą. Brr. Wrzucam wszystko do gara i się miele. A ja tylko smażę. Zdecydowanie rozważ, jak nie TM to chociaż Lidlomixa.33♀️33 ♂️
27.08.2019 👫
27.08.2020 💍
27.08.2021 💒
27.08.2023 termin 🍼
_______
2014 💗 M. 👧
20.12 ⏸️😲🙈
21.12 beta 1242🩸
21.12 - perzyk 3,8mm
03.01 0,43mm🍤
31.01 wizyta
06.02 badania 🩸 Pappa
15.02 niskie ryzyka 🍀 💙?
21.02 8 cm 🍼 100g
21.03 220g 🥚🥚
12.04 411g 👕
18.04 491 g 🐻
16.05(25+2) 908 g 🐻
06.06(28+2)1662 g 🐻
20.06(30+2) 2080 g 🐻
28.06 (31+3) 2138 g 🐻
11.07 (33+3) 2760g 🐻
31.07 (36+2) 3652g 🐻
21.08 Bruno 3920/59cm 🐻 CC.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Ja to chyba nigdy nie zajdę prze stres. Wczoraj wieczorem najstarszy synek podrzucił matce grzyby.. brakuje mi kuchni kiedy to ogarnę??? 😭 A przed chwilą się dowiedziałam że moje trzecie dziecię rozpizdzilo dwa samochody... Na praktykach w warsztacie jednym walnął w drugi... A dopiero 9 rano 🙈
-
nick nieaktualnyCotakoza wrote:Siesiepy... Nie wiem. Awans mam w maju. Jeśli bym zaszła to wracam do szkoły po dwóch latach, a po aktualnych zmianach w awansie muszę robić go od nowa aż 3 lata i 9 miesięcy... Sama nie wiem co robić 😒
siesiepy lubi tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Ma rozmach 😅 Ale tam mają na pewno jakieś OC, prawda?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Namisa wrote:Tak! 😍😍 Dziękuję za życzenia i za pamięć bo chyba tylko raz o tym wspomniałam pod koniec września a nie zapisywałam się na listę jubilatek i świętujących rocznice 🤗
Namisa, kropka27 lubią tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:Ja to chyba nigdy nie zajdę prze stres. Wczoraj wieczorem najstarszy synek podrzucił matce grzyby.. brakuje mi kuchni kiedy to ogarnę??? 😭 A przed chwilą się dowiedziałam że moje trzecie dziecię rozpizdzilo dwa samochody... Na praktykach w warsztacie jednym walnął w drugi... A dopiero 9 rano 🙈
-
paprotka17 wrote:To raczej fabryczna, ta jasna. Ile jestes dp?
Teoretycznie 13 dpo
Madziq6 wrote:A ty kiedy testujesz bo wykres masz bomba 😍😍😍🤞✊
Testowałam dziś rano, ale była biel. Co prawda pojawiała się jakaś błyszcząca kreska, ale to niestety żaden cień cienia, tylko, jak dziewczyny piszą, pewnie kreska fabryczna
https://ibb.co/0CwkMPF11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Namisa, wszystkiego najlepszego! 🎉🎂
Ewiwi, przepraszam, ale zrobiłaś mi dzień, podobno małe dzieci, mały kłopot , duże dzieci, duży kłopot 😁Namisa lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi wrote:Namisa, wszystkiego najlepszego! 🎉🎂
Ewiwi, przepraszam, ale zrobiłaś mi dzień, podobno małe dzieci, mały kłopot , duże dzieci, duży kłopot 😁siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Namisa, gratulacje!
A-6 wrote:Wiesz co się mówi o spadku w 7/8dpo 😉 Mam nadzieję, że to właśnie to!Namisa lubi tę wiadomość
-
Ona11 wrote:Testowałam dziś rano, ale była biel. Co prawda pojawiała się jakaś błyszcząca kreska, ale to niestety żaden cień cienia, tylko, jak dziewczyny piszą, pewnie kreska fabryczna
https://ibb.co/0CwkMPF -
Ona11 wrote:Testowałam dziś rano, ale była biel. Co prawda pojawiała się jakaś błyszcząca kreska, ale to niestety żaden cień cienia, tylko, jak dziewczyny piszą, pewnie kreska fabryczna
https://ibb.co/0CwkMPFStarania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵