Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem załamana trochę dziś. Jeszcze nie mam wyniku ale wszystko wskazuje od rana że jednak ten okres przyjdzie.... Byłam właśnie w WC i na papierze jakby lekko kropka zabarwiona brunatna chyba się rozkręca okres po prostu... A wierzyłam do końca 😔💔 nie wiem już co źle robimy i dlaczego tak właśnie jest... Nie wiem też co jeszcze możemy zrobić..
-
Madziq6 wrote:Kurcze dziwna ta kreska 🤔jeszcze takiej nie widziałam... A okres kiedy powinien być.?
Jeśli nic się nie przesunie, to w niedzielę
kropka27 wrote:Takiej to ja jeszcze nie widziałam 😳 może masz inny test i powtórzysz? Wykres masz piękny trzymam mocno kciuki! 🤞
Wieczorem robiłam ten sam i nie było tam nic- sprawdzałam dziś rano, wygrzebując go z kosza
Poszukam jeszcze gdzieś tego paskowego i jak nie przyjdzie okres, to będę testować
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Ona11 wrote:Wieczorem robiłam ten sam i nie było tam nic- sprawdzałam dziś rano, wygrzebując go z kosza
Poszukam jeszcze gdzieś tego paskowego i jak nie przyjdzie okres, to będę testowaćOna11 lubi tę wiadomość
-
paulina9408 wrote:Jestem załamana trochę dziś. Jeszcze nie mam wyniku ale wszystko wskazuje od rana że jednak ten okres przyjdzie.... Byłam właśnie w WC i na papierze jakby lekko kropka zabarwiona brunatna chyba się rozkręca okres po prostu... A wierzyłam do końca 😔💔 nie wiem już co źle robimy i dlaczego tak właśnie jest... Nie wiem też co jeszcze możemy zrobić..
-
Madziq6 wrote:A tylko kropka czy coś więcej się rozwija??niektóre dziewczyny mają plamienia nawet na początku ciąży może to tylko to🤗🤗a normalnie kiedy powinnaś dostać małpę???
-
paulina9408 wrote:Na razie taka nieduża kropka... Nie wiem jak mam liczyć ogólnie datę przyjścia okresu, dziksja jestem 15 dzień po zastrzyku. Cykle mam zwykle 31-32 dni. I z kalendarzyka wychodzi mi że okres miałabym mieć dopiero za 8 dni.
-
Hej Dziewczyny, przepraszam, że jest mnie tu mniej, ale ciężko mi psychicznie, bo nawet nie mogę brać udziału w tym czekaniu na testowanie Bardzo mi szkoda tego cyklu. Czekam na małpę, żeby przyszła jak najszybciej i zbieram siły na listopad.
Namisa wszystkiego dobrego z okazji urodzin
Trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj 💪🏻😘Namisa lubi tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Mart768 wrote:Hej Dziewczyny, przepraszam, że jest mnie tu mniej, ale ciężko mi psychicznie, bo nawet nie mogę brać udziału w tym czekaniu na testowanie Bardzo mi szkoda tego cyklu. Czekam na małpę, żeby przyszła jak najszybciej i zbieram siły na listopad.
Namisa wszystkiego dobrego z okazji urodzin
Trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj 💪🏻😘 -
Madziq6 wrote:Następny będzie twój🤗🤗a jak się czujesz??czemu ciężko psychicznie?😥
Ciężko psychicznie, bo szkoda mi straconego cyklu. Miałam nadzieje, ze skoro w poprzednim cyklu już był biochem to w tym cyklu też coś zaskoczy. Gdybyśmy mieli szanse zrobić seksy i bym miała biel na teście to czułabym się lepiej, bo wiedziałabym że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy. A straciliśmy tę szansę przez samolubność mojej koleżanki, więc mam dużo żalu i straszne poczucie niesprawiedliwości Tym bardziej, że już sobie poukładałam w głowie te wszystkie tematy (biochem, starania, zmiana pracy), a teraz wszystko przesunęło mi się o kolejny miesiąc…
Przepraszam za ten żalpost. Nie lubię tak narzekać i nic nie działać, a w tej sytuacji niestety nie mam żadnego pola do działania (oprócz czekania na kolejny cykl) i to też mnie frustruje. Między innymi dlatego się mniej udzielam, czytam Was sobie i nadal czuję radość, że się tak wspieracie i nie chcę psuć tej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2022, 10:32
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Madziq6 wrote:To czyli jesteś dziś 15dpo??🤔czy zastrzyk brałaś przed owu??
-
Rica wrote:Czy któraś miała w 20 dniu cyklu kłucie w pochwie? 🤨
Brak infekcji itd
Będę wdzięczna za Odp. -
nick nieaktualnyMart768 wrote:Ciężko psychicznie, bo szkoda mi straconego cyklu. Miałam nadzieje, ze skoro w poprzednim cyklu już był biochem to w tym cyklu też coś zaskoczy. Gdybyśmy mieli szanse zrobić seksy i bym miała biel na teście to czułabym się lepiej, bo wiedziałabym że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy. A straciliśmy tę szansę przez samolubność mojej koleżanki, więc mam dużo żalu i straszne poczucie niesprawiedliwości Tym bardziej, że już sobie poukładałam w głowie te wszystkie tematy (biochem, starania, zmiana pracy), a teraz wszystko przesunęło mi się o kolejny miesiąc…
Przepraszam za ten żalpost. Nie lubię tak narzekać i nic nie działać, a w tej sytuacji niestety nie mam żadnego pola do działania (oprócz czekania na kolejny cykl) i to też mnie frustruje. Między innymi dlatego się mniej udzielam, czytam Was sobie i nadal czuję radość, że się tak wspieracie i nie chcę psuć tej atmosfery.Emka06, siesiepy, Mart768 lubią tę wiadomość
-
Choco spuszczaj krew a ja trzymam kciuki za Twojego proga 🤞
ChocoMonster lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
nick nieaktualnypaulina9408 wrote:Od 4dnia cyklu brałam lamette na piecherzyki do 9 dnia i w 11 dostałam zastrzyk na pęknięcie bo pęcherzyku urosły. Więc jestem ogólnie 15 dni po tym zastrzyku a 24 dzień cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2022, 10:56
-
Namisa, kochana, wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzin ❤️
Namisa lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Rica wrote:Czy któraś miała w 20 dniu cyklu kłucie w pochwie? 🤨
Brak infekcji itd
Będę wdzięczna za Odp.
Może to być właśnie kłucie.
Mnie infekcje bardzo w ciąży polubiły, więc jestem na bieżąco
Ja bym zrobiła wymaz, żeby wykluczyć i ewentualnie wyleczyć przed ciążą, bo potem to większy kłopot i może być niebezpieczne dla malucha.♀️33 ♂️29
hashimoto, niedoczynność tarczycy
19.07 (3+6) beta-HCG 112 mIU/ml
14.09 (12+0) niskie ryzyka 💙 wynik Panorama + USG prenatalne
18.11 (21+2) 445 g 💙 USG połówkowe
19.01 (30+1) 1500 g 💙 USG III trymestru
11.02 (33+3) 2100 g 💙
25.02 (35+3) 2700 g 💙
09.03 (37+1) 3100 g 💙
21.03 (38+6) 3300 g 💙
27.03 (39+5) 3670 g, 54 cm👣 Filip 💙
-
paprotka17 wrote:To miałabyś dosc dluga II fazę jeżeli okres miałby być za 8 dni. Jak nie masz okresu to nic straconego. Może zrob test jutro? Jakby miało się udać to powinny się pokazać kreski.
-
Dziewczyny ja sobie robię małą przerwę. Będę od czasu do czasu Was podczytywać ale przyszło do mnie pierwsze zniechęcie, nie pamiętam żeby brać suple, ten polip mnie dołuje, ale ogólnie muszę naładować baterie a ten październik jest taki piękny i jeszcze mamy rocznicę więc troche dam odpocząć głowie od starań, a na ten cykl nie liczę..
Siesiepy trzymam kciuki za tą dobra passe bo się pięknie zapowiada 🍀 jesteś super prowadząca 😘
I wszystkim testującym życzę upragnionych kresek ⏸paprotka17, oloska, siesiepy, Mart768, A-6, Vivico lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman