Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
Longanimity wrote:Melduję się po wizycie, jest pecherzyk 5x5mm 🥺🥺❤️❤️❤️ wysoki progesteron być może spowodowany jest tym że owu była podwójna.
Oczywiście zapomniałam zadać kilku pytań, muszę jednak sobie zapisywać na następny raz 😅
Dostałam L4 do kolejnej wizyty czyli do 25go wtedy już powinno być serduszko 🤞🤞
Także teraz meliska i mięta i jakoś zleci 😄
O proszę, to masz wizytę dzień po mnie i idziemy prawie równo, bo mój pęcherzyk miał 6x7mm w 5+2 😃
Longanimity, A-6, siesiepy, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
jejku nadrobić was to cud.
A6 - no czekam na rozwój sytuacji
siesiepy - ale masz roboty z wątkiem
ja jeszcze jutro progesteron i czekam na małpę. dzisiaj mam tyle kremowego śluzu e mogę dzielić i nie wiem czy to wynik progesteronu czy może inofemuA-6, siesiepy lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Zrobiłam zestawienie suplementów dla kobiet, może którejść z Was to pomoże.
Łapcie: https://ibb.co/n0hNw97ChocoMonster, MalaEw, czarneniebo, Eniana, A-6, siesiepy, Atram30, Putka2022, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Longanimity wrote:Melduję się po wizycie, jest pecherzyk 5x5mm 🥺🥺❤️❤️❤️ wysoki progesteron być może spowodowany jest tym że owu była podwójna.
Oczywiście zapomniałam zadać kilku pytań, muszę jednak sobie zapisywać na następny raz 😅
Także teraz meliska i mięta i jakoś zleci 😄
Zazdroszczę 🥹Longanimity lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nick nieaktualny
-
Babova wrote:O proszę, to masz wizytę dzień po mnie i idziemy prawie równo, bo mój pęcherzyk miał 6x7mm w 5+2 😃
Lekarz mi powiedział że mogę 20go przyjść to już powinno być serduszko, ale ze akurat przyjmuje w innym mieście to stwierdziłam że wolę poczekać do 25go i mieć pewność że jest serduszko ❤️
Tyle mam wątpliwości, ale staram się myśleć pozytywnie.
Widzę że dzisiaj też dużo emocji na forum 😄🤞
Teraz pewnie będę w miarę na bieżąco bo będę mieć sporo czasu 😅
Planuje zakup obrazu do kolorowania po numerach a narazie biorę się za szydełkowanie 😄 narazie chusta dla mnie ale już zamowilam motek w takim samym kolorze i jak będzie wszystko dobrze to zrobię z niego kocyk za jakiś czas 😊Nastkaa97, MalaEw, ChocoMonster, A-6, siesiepy, Ona11, Namisa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Także teraz meliska i mięta i jakoś zleci 😄 -
A-6 wrote:Witaj Nastko, przykro mi, że miałaś takie doświadczenia, oczywiście jak tylko z mężem podejmiecie tą decyzję to będziemy wam kibicować 😊
Dziękuję bardzo 😊❤️
Dodam jeszcze, że 10 dpo zrobilam test bo mialam pewne podejrzenia co do tego cyklu... jakie było moje zdziwienie gdy na facelle pokazał się cień. Oczywiście kolejnego dnia zrobilam następny, na facelle było dokladnie to samo na innym juz czysta biel.. teraz się dowiedziałam, że te testy tak mają i trzeba podchodzić do nich z dystansem.
Ale zdziwienie było 🤣16.05.2021r. KLARA 🩷
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔
08.11.2023r. Antoni 🩵❤️🩹🌈 -
ChocoMonster wrote:No to teraz nudnej ciąży! ❤️
Zazdroszczę 🥹
Dziękuję!🥰
Trzymam kciuki za was wszystkie, aby każda się doczekała 🤞Nastkaa97, ChocoMonster, A-6 lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
-
Madziq6 wrote:Który tydzień według pęcherzyka??super wiesci teraz czekac na serduszko😍😍
Nie wiem... nie pamiętam czy gin mówił 😅 tyle emocji 😁 najważniejsze było że powiedział że jest wszystko ok na ten moment 😊
Edit: z tego co czytam to 5mm na początku 5tyg więc się zgadza 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 14:35
Madziq6 lubi tę wiadomość
👩34l 👦32l
mutacja heterozygota:
-
Longanimity wrote:Lekarz mi powiedział że mogę 20go przyjść to już powinno być serduszko, ale ze akurat przyjmuje w innym mieście to stwierdziłam że wolę poczekać do 25go i mieć pewność że jest serduszko ❤️
Tyle mam wątpliwości, ale staram się myśleć pozytywnie.
Widzę że dzisiaj też dużo emocji na forum 😄🤞
Teraz pewnie będę w miarę na bieżąco bo będę mieć sporo czasu 😅
Planuje zakup obrazu do kolorowania po numerach a narazie biorę się za szydełkowanie 😄 narazie chusta dla mnie ale już zamowilam motek w takim samym kolorze i jak będzie wszystko dobrze to zrobię z niego kocyk za jakiś czas 😊
To nastawienie jest bardzo ważne 😊
Masz takie plany, więc ten czas jakoś zleci do wizyty 😊
Powodzenia i zdrowej ciąży ❤️😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 14:21
Longanimity lubi tę wiadomość
16.05.2021r. KLARA 🩷
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔
08.11.2023r. Antoni 🩵❤️🩹🌈 -
Longanimity, super wieści 😍
A-6, coś tam jest, na razie jakby szare, więc niech różowieje i ciemnieje🤞
Mnie już jakoś ćmi okresowo 🥲A-6 lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” -
ChocoMonster wrote:Wow! Czyli fertilman najlepszy? 🤔
Ja teraz zrobiłam ostrą analizę co mi jest potrzebne i wybrałam Inofem + Mama DHA Premium. Dubluje się w nich tylko kwas foliowy, a tego akurat może być więcej, zależy mi na DHA, dlatego wybrałam suple z tym składnikiem, a nie chciałam zażywać dużo witaminy D, bo nie potrzebuję więcej niż 2000j.
Więc to chyba każdy indywidualnie musi sobie dobrać.
Edit, i w sumie jak tak patrzę, to mało tego inozytolu jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 14:34
siesiepy lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Longanimity, super wieści ❤️ dobrze, że nie musisz brać więcej wolnego, tylko dostałaś zwolnienie i możesz odpocząć.
A6, super, trzymam kciuki, żeby te ⏸️ zamieniły się zaraz w 🤰.
Edka, masz tak rozsądne podejście, że mocno zazdroszczę chłodnej głowy. I mimo wszystko trzymam kciuki ✊A-6, edka85, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi wrote:Choco, zauważ, że np. Fertilman nie ma inozytolu. Nie zawsze ten co ma najwięcej składników jest najlepszy.
Ja teraz zrobiłam ostrą analizę co mi jest potrzebne i wybrałam Inofem + Mama DHA Premium. Dubluje się w nich tylko kwas foliowy, a tego akurat może być więcej, zależy mi na DHA, dlatego wybrałam suple z tym składnikiem, a nie chciałam zażywać dużo witaminy D, bo nie potrzebuję więcej niż 2000j.
Więc to chyba każdy indywidualnie musi sobie dobrać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 14:30
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Livka wrote:Opryszczka może pojawić się na każdym obszarze twarzy ale najczęściej występuje na wargach lub pod/nad.
siesiepy, A-6, Putka2022 lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Właśnie apropo Fertilman Plus. Mój już po jednym opakowaniu i teraz zamówiliśmy drugie. Stwierdził, że chyba zamówiłam coś innego, bo tabletki nie są białe tylko takie jakieś beżowe. W smaku podobno też czuje różnicę. Zauważyłyście coś takiego? Wiem, że Fertilman zawierał dwutlenek tytanu, a ten został zakazany. I właśnie czytałam, że ten składnik nadaje żywności białą barwę. Myślicie, że to może o to chodzić? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 14:37
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” -
Emka06 wrote:Właśnie apropo Fertilman Plus. Mój już po jednym opakowaniu i teraz zamówiliśmy drugie. Stwierdził, że chyba zamówiłam coś innego, bo tabletki nie są białe tylko takie jakieś beżowe. W smaku podobno też czuje różnicę. Zauważyłyście coś takiego? Wiem, że Fertilman zawierał dwutlenek tytanu, a ten został zakazany. I właśnie czytałam, że ten składnik nadaje żywności białą barwę. Myślicie, że to może o to chodzić? 🤔
Emka06 lubi tę wiadomość