Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
Siesiepy możesz mi już wpisać 🐒 obudziła mnie rano, by przecudownie zacząć wspólny dzień 🥴
Trochę posmutałam i zaczynam nowy cykl z nową nadzieją 🤞🏻
Dr_katarzyna, A6 dziewczyny trzymam kciuki za Was oby wszystko dobrze się skończyło.
Za listopad 🍀🍀🍀 niech Wam przyniesie kreseczek tyle ile wrednych małp w tym miesiącu. Będę podglądać 🫣
PowodzeniaA-6, Niaha lubią tę wiadomość
Adenomioza podsluzówkowa
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Przewlekle zapalenie endometrium 5/10
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiara Nadzieja Miłość wrote:Nie odzywałam się, bo bardzo wierzyłam. Dziwny był ten cykl… obserwowałam przeróżne objawy, których wcześniej nie miałam. Ale nie będę już się nawet rozpisywać, nieistotne, widocznie to z innych powodów. Może dieta, może jakieś jesienne przeziebienie. Już nawet nie mam siły rozkminiać.
Niby dziś 2 dzień spóźnienia, ale to naprawdę nic nie znaczy. Wczoraj wieczorem po ❤️ sporo plamiłam, wiec przeczuwałam, że nic z tego. W rezultacie kiepsko spałam. Dziś od rana skurcze, zanosi mi się na płacz, jestem strasznie zdołowana… chyba tylko żeby się dobić, zrobiłam test ciążowy z monitorka - oczywiście „brak ciąży”. Niby wiedziałam, czułam pod skórą, a jednak serce jakoś wyjątkowo zawiedzione w tym cyklu 😔
Kurczę, to już prawie 2 lata… mój Mąż nadal wierzy, nadal czeka, co miesiąc się o mnie troszczy. Gra przede mną silnego, bo wie, ze potrzebuję Jego siły. A ja tak bardzo mam już tego wszystkiego dość. Tak mi przykro, że nie jestem w stanie dać Mu dziecka. Byłby wspaniałym ojcem. Dziś naprawdę brakuje mi wiary, czy kiedykolwiek będzie mi dane być mamą 😔
Edit. Widzę że drożność maszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2022, 08:49
siesiepy, Wiara Nadzieja Miłość lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:Okejka, szwagier po zdobyciu inżyniera od razu miał podniesiona pensję, a to "tylko" inżynier. Wiadomo, inna działka, ale teraz zarabia 6tys. A zarabiał 4... Także ja bym się za czymś rozejrzała... Chyba że lubisz tam pracować
Ewiwi, 18 lat to całkiem duża różnica 😉
Ale spokojnie, nie stresuje się jakoś, będzie co ma być i tyle.
Sandra H jest cośale ostatnio te oszukańce.. najlepiej leć jak możesz sprawdzić!
Ewelina kciuki!objawami ciązowymi i fotkami z usg
A-6 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Hej dziewczyny 🍀
Sandra coś się tam kluje, trzymam kciuki za bete 🤞
Za wszystkie paskudne małpy i biele tule Was bardzo.. może ChocoMonster przyniesie Wam szczęście w listopadzie?🥰Ewiwi, EwelinaNowa 😊, Ancalime, Nataliii, Marteczka92, siesiepy, Lipcowa, Namisa, Emka06, M94, A-6, Cotakoza, Anett93 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Hej dziewczyny 🍀
Sandra coś się tam kluje, trzymam kciuki za bete 🤞
Za wszystkie paskudne małpy i biele tule Was bardzo.. może ChocoMonster przyniesie Wam szczęście w listopadzie?🥰Ancalime, ChocoMonster, siesiepy, M94 lubią tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Ja w pracy miałam zebranie pt 'dobrze już było, miejcie na uwadze ewentualne obniżanie wynagrodzeń i przestoje '. Nie napawa to optymizmem. Prawda jest taka, że większość z nas oberwie w jakiś sposób finansowo - czy to zważywszy na inflację, czy ogólną sytuację na rynku i recesję.
Ja po pobraniu proga (6 dpo). Choć po temperaturze myślę, że owu w tym mcu była. Szkoda, że stary się terminem nie wstrzelił. Chciałabym móc się zapisać na testowanie 😑 -
Ancalime wrote:Ja w pracy miałam zebranie pt 'dobrze już było, miejcie na uwadze ewentualne obniżanie wynagrodzeń i przestoje '. Nie napawa to optymizmem. Prawda jest taka, że większość z nas oberwie w jakiś sposób finansowo - czy to zważywszy na inflację, czy ogólną sytuację na rynku i recesję.
Ja po pobraniu proga (6 dpo). Choć po temperaturze myślę, że owu w tym mcu była. Szkoda, że stary się terminem nie wstrzelił. Chciałabym móc się zapisać na testowanie 😑*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Chyba facelaki schodzą na psy...nawet te paskowe...
beta <0.100 eh no trudnoOna👱♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021 2xCP, Krwotok i usu. jajo.
wizyta u M.P. 06. 2024--> histero.,(adeno.)08.24--> 1 stym.😍--> 0 blasto.💔11.24-->2 stymu. ❤️ 5 zarodków ^^ świ.tra. 5AA i 4 ❄️5DPT 12.8 6- 26.0 Prog.17.4 ng,7-46.5 9- 131,0 mIUProg. 23.0 ng11- 285.0 12- 412.0 14- 858.0Prog. 35.4 ng 16- 1758,0 pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹6w6d CRL 1,11 cm❤️8w6d CRL 2.16 cm❤️10w2d Tańczący Orzeszek ❤️🥰11w6d I prenatalne -->5.57 cm,160 ud/min.❤️ Test Karyo Plus zdrowa córeczka 🥹🩷14w1d brykająca Księżniczka 😍15w5d Księżniczka z pięknie bijącym ❤️17w2d ruchliwa Pannica 😍🩷19w6d II prenatalne, 337 g 🐱😍 21w1d ślicznej kobietki ❤️
24w2d 776 g Księżniczki ❤️
24w6d echo serca Oki, 835 g 🐭
-
SandraH.97 wrote:Chyba facelaki schodzą na psy...nawet te paskowe...
beta <0.100 eh no trudno👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
nick nieaktualny
-
Sandra, tulę mocno. Z drugiej strony to dopiero 8 dpo, jest jeszcze nadzieja przecież. Może to taka dobra wróżba 🤞🏻?
Ewiwi, SandraH.97, Marteczka92 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Byliśmy i jesteśmy pod okiem lekarzy. Nasienie ok, jajowody oba perfekcyjnie drożne. Z hormonów do wyciszenia jedynie prolaktyna, ale temat już dawno ogarnięty. Owulacje naturalne, potwierdzone. Cykle regularne, bardzo przewidywalne.
Jeden lekarz już rozłożył ręce z bezradności, drugi (w wyspecjalizowanej klinice) przebadał Nas wzdłuż i wszerz, dając diagnozę, że wszystko działa jak w zegarku, więc albo czekamy albo dawajcie na in vitro. Nie chcemy in vitro, więc czekamy, choć od tamtej pory minęło już 6 cykli. W listopadzie mamy pierwszą wizytę u dr Natalii Sz. (może ktoś Ją kojarzy, bo działa w social mediach). Zapisując się na początku września, wierzyłam, że może nie będziemy mieli już potrzeby iść w listopadzie. Ale cóż. Fajnie, że zapis we wrześniu się pojawił, bo trochę poczekać trzeba, to przynajmniej się teraz doczekamy.
My naprawdę „chcemy szczęściu pomoc”. Zwykle nie brakuje mi sił, ale dziś tak totalnie opadłam na wierze… -
Siesiepy, dziękujemy za mistrzowskie prowadzenie wątku ❤️ oby teraz szybko zakończył się cykl i dopadła Cię klątwa prowadzącej 🤞🏻
Namisa, siesiepy, M94, Anett93, Niaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiara Nadzieja Miłość wrote:Dzięki dziewczyny. Byliśmy i jesteśmy pod okiem lekarzy. Nasienie ok, jajowody oba perfekcyjnie drożne. Z hormonów do wyciszenia jedynie prolaktyna, ale temat już dawno ogarnięty. Owulacje naturalne, potwierdzone. Cykle regularne, bardzo przewidywalne.
Jeden lekarz już rozłożył ręce z bezradności, drugi (w wyspecjalizowanej klinice) przebadał Nas wzdłuż i wszerz, dając diagnozę, że wszystko działa jak w zegarku, więc albo czekamy albo dawajcie na in vitro. Nie chcemy in vitro, więc czekamy, choć od tamtej pory minęło już 6 cykli. W listopadzie mamy pierwszą wizytę u dr Natalii Sz. (może ktoś Ją kojarzy, bo działa w social mediach). Zapisując się na początku września, wierzyłam, że może nie będziemy mieli już potrzeby iść w listopadzie. Ale cóż. Fajnie, że zapis we wrześniu się pojawił, bo trochę poczekać trzeba, to przynajmniej się teraz doczekamy.
My naprawdę „chcemy szczęściu pomoc”. Zwykle nie brakuje mi sił, ale dziś tak totalnie opadłam na wierze… -
Sandra bardzo mi przykro. 😔 Wywalam te Facelle z polecanych. 🤬
justme jaką dawkę bierzesz tej witaminy D?
Beezi a jak pierwsza faza cyklu wygląda?
A-6 masz moc moich kciuków. 🤞😇
Staaraczkaaa wróć do nas z dobrymi wieściami i praktykuj ogieeen 🔥
Wiara nadzieja miłość "magiczna" bariera 2 lat jeszcze nie została przekroczona, masz jeszcze chwilę czasu w tym kontekście, mimo że każdy zawód boli.Może warto pomyśleć o wsparciu psychologa? I przede wszystkim pozwól sobie na wszystkie emocje, nawet te negatywne. Możesz nam się wygadać zawsze. 🥰
jo_anna ahh. Trzymaj się. Ściskam i tulę. 🥺 Za listopad! 🤞
Choco nie może, a na pewno! 😈 I nie "wam" a "nam", wliczasz się w to. 🤪ChocoMonster, Wiara Nadzieja Miłość, A-6 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji. Idzie jak po grudzie.
Ciało które nie działa. -
Dziękuję dziewczyny za cudowny październikowy wątek, który okazał się dla mnie tym szczęśliwym ❤️❤️❤️❤️
Ancalime, siesiepy, M94, Pinky, Kil, Madziq6, A-6, Beezi, Anett93, okejka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuje za październik, wszystkich brzuchów gratuluje i zapraszam do rozsiewania wiruskow w listopadzie 😍
Siesiepy dziękujemy za mistrzowskie prowadzenie wątku 🥰MalaEw, siesiepy, paprotka17, M94, Pinky, A-6, Anett93 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵