Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
Namisa wrote:A, i taka prośba na początek wątku ode mnie dziewczyny - fajnie byłoby jakbyście udostępniły swoje wykresy do wglądu. Część już oczywiście korzysta z tej opcji ale nie wszystkie. Dzięki temu gdy zadajecie jakieś pytania odnośnie swoich cykli, badań itp to dużo łatwiej będzie wam coś doradzić bez produkowania się i dopytywania. Oczywiście nie jest to obligatoryjne, ale mega pomocne i ciekawe - wtedy od razu widać kto jest na jakim etapie, kiedy testuje i po prostu łatwiej się dogadać ♥️
Siesiepy, Ty w tym cyklu odpoczywasz?Namisa, dominikawa lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:Może się skusze i zatestuję z tobą dla towarzystwa 😁
Madziq, a na dwóch już możesz, a co! :d
Lipcowa, oby jednak tylko tego 1.10 😉
Uwielbiam tą ekscytację i motywacje związana z otwarciem nowego wątku 😁oloska lubi tę wiadomość
-
Pfry wrote:Cześć dziewczyny, pewnie niektóre z Was mnie kojarzą z poprzednich wątków. Wracam powolutku do wątków miesięcznych, po wrześniowych zawirowaniach... 😔 Na razie trzymam za Was wszystkie kciuki i będę podczytywać przy okazji, ale nie zapisuję się na konkretny dzień testowania. Mam nadzieję, że niedługo dostanę zielone światło od lekarza, abyśmy mogli wrócić do starań. Dużo słońca i ciepła Wam życzę na tą październikową aurę, a także wiele pozytywnych testów. 🙂
Pfry lubi tę wiadomość
-
Pfry wrote:Cześć dziewczyny, pewnie niektóre z Was mnie kojarzą z poprzednich wątków. Wracam powolutku do wątków miesięcznych, po wrześniowych zawirowaniach... 😔 Na razie trzymam za Was wszystkie kciuki i będę podczytywać przy okazji, ale nie zapisuję się na konkretny dzień testowania. Mam nadzieję, że niedługo dostanę zielone światło od lekarza, abyśmy mogli wrócić do starań. Dużo słońca i ciepła Wam życzę na tą październikową aurę, a także wiele pozytywnych testów. 🙂
Trzymam kciuki za zielone światło 💚 Dużo siły kochana 😍Pfry lubi tę wiadomość
-
Pfry, na spokojnie, czekamy na zielone światło razem z tobą 😊 oby szybko się udało 🤞
Pfry lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Pfry bardzo mi przykro 😔 Oby szybko pojawiło się zielone światło 🤞
Pfry lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Cześć!
Podczytuje was od sierpnia... I w końcu postanowiłam dołączyć, bardzo podoba mi się jak się wspieracie 😊 mam madzieje że będzie przynajmniej tyle 🤰ile w sierpniu. Wszystkim życzę ⏸️
Krótko o mnie, staramy się ponad 2 lata, od roku badania, leczenie, stymulacja itd. Niestety narazie się nie udało 😞 (Jak ogarnę wszystko wpisze w stopce).
Proszę o wpisanie testowania na 4.10.Victoria006, siesiepy, oloska, Namisa, Madziq6, czarneniebo, ChocoMonster, A-6, Mart768, Stormy., Niaha, Anett93, Beezi, paprotka17, farfalla92 lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Niaha, się wie.
A-6 to już nałóg, czy cykl dobry czy skopany, sik na test pożądany. To na kiedy Cię wpisać, 17 czy 18?
Madziq tu i tu teraz. hardcore x2
ANGELIKA powodzenia, oby był piękny pęcherzyk i oby pięknie pękł!
Victoria witamy, oby październik był dla Ciebie szczęśliwym miesiącem. )
dracaena świeże to może lepiej będą się wchłaniac
Czytoto odpocznij, zresetuj się i wróć do nas z nową energią.
Lipcowa wow! Któryś raz ma być brzuszek! Ale wiesz, zero presji.
Namisa ja zauważyłam, że te wykresy czasem "spadają z rowerka" jak się ich za długo nie aktualizuje i trzeba jakiś objaw dodać czy coś zmienić np. w notatce, żeby znowu wskoczyło na tablicę.
Ona11 witamy, oby mimo znikomych szans październik zaowocował larwą.
Pfry, wysyłam dużo ciepłych uścisków. Daj nam koniecznie znać kiedy lekarz da Wam zielone światło. Ja trzymam kciuki, aby to było jak najszybciej i życzę Ci również dużo siły w nowym, nadchodzącym miesiącu.
oloska nie odpoczywam, ale nie wiem czy w ogóle będzie mi dane w tym miesiącu testować. Jeśli owulacja będzie znowu w okolicy 34 dc, to dopiero na samym początku listopada będę mogła testować. Liczę na to, że obecne działania kopną owu w dupala i będzie szybciej. Więc na razie sobie wiszę w wolnych strzelcach.
Longanimity i ja również Tobie życzę brzuszka, zabrzuszkujmy ten październik!oloska, A-6, Namisa, Paprota9418, Ona11, Lipcowa, dominikawa, ANGELIKA, Niaha, Victoria006, Pfry, paprotka17, 2+3, Czytoto lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Pfry lubi tę wiadomość
-
Siesiepy, a zostaw 18, najwyżej złamie zasady 😂🤫
siesiepy lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Siesiepy, okej. To trzymam kciuki, żeby Twoje działania przyśpieszyły owu, i żebyś się załapała na teścik, i żeby od razu klątwa prowadzącej zadziałała 😉❤️ takie combo 😉😁
siesiepy lubi tę wiadomość
-
oloska wrote:Siesiepy, okej. To trzymam kciuki, żeby Twoje działania przyśpieszyły owu, i żebyś się załapała na teścik, i żeby od razu klątwa prowadzącej zadziałała 😉❤️ takie combo 😉😁
Nie pogardziła bym. 😏 Combo idealneoloska lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Dzień doberek w nowym wątku, liczę że zasypiecie ten miesiąc brzuszkami 🌸 wiruski łapie i nie puszczam ❤️
Tytuł wątku jest rewelacyjny, bawi mnie do teraz 😁
Wstępnie testuje 10.10, choć ja w tym miesiącu jak wolny strzelec raczej, ale niech będzie 🥰czarneniebo, oloska, Poziomka9204, Namisa, Mart768, siesiepy, Stormy., Anett93, Beezi, paprotka17 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Dzień doberek w nowym wątku, liczę że zasypiecie ten miesiąc brzuszkami 🌸 wiruski łapie i nie puszczam ❤️
Wstępnie testuje 10.10, choć ja w tym miesiącu jak wolny strzelec raczej, ale niech będzie 🥰
Haha a my daje wszystko razem ? ❤️🔥❤️
Jak tam 11 dniowa żono ? 👰♀️❤️
ChocoMonster, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Co miesiąc to lepszy tytuł! 😄
Przesyłam ogrom wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠...🦠
Nawet nie obiecuję, że będę tutaj z Wami, idziecie jak burza i nie daję rady Was na bieżąco nadrabiać. W każdym razie trzymam za każdą z Was kciuki 🤞🤞, niech październik będzie pełen 🤰.
Powodzenia!oloska, Paulina666, Namisa, ChocoMonster, Paprota9418, Madziq6, Agn1000, Emka06, Mart768, dominikawa, siesiepy, Stormy., Victoria006, Anett93, Beezi, paprotka17, Kil lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
ChocoMonster wrote:Dzień doberek w nowym wątku, liczę że zasypiecie ten miesiąc brzuszkami 🌸 wiruski łapie i nie puszczam ❤️
Wstępnie testuje 10.10, choć ja w tym miesiącu jak wolny strzelec raczej, ale niech będzie 🥰ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Ewiwi, Bambi, wpiszę Was na wolnego strzelca 🏹
Mgdra też go z chęcią przejmę.
Dziękuję Wam kobietki za wszystkie wiruski, oby były mocno zaraźliwe!*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
ChocoMonster wrote:O widzisz, a nuż razem zostaniemy brzuchatkami 🥰 u mnie cudownie, a jak u was? ☺️
U nas tez ❤️ Przez ślubem było dużo przytulanek ale teraz to przechodzimy samych siebie 😯😯😯
Chociaż wróciliśmy już do szarej rzeczywistości 😭
oloska lubi tę wiadomość