Ile czasu się staracie???
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym zapalić w sobie nową nadzieję, jestem ciekawa po jak długim czasie starania się, WAM się udało. Chodzi mi o taki najdłuższy czas. My straciliśmy dzieciątko w 2008r, przeszliśmy mnóstwo badań i niby wszystko jest OK, ale Dzidziusia nie ma....Podzielcie się ze mną Waszymi radościami, że po długim czasie też się udaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 14:48
-
nick nieaktualny
-
Ania u mnie to tak jak w suwaczku niestety do tej pory nic.
-
nick nieaktualnyanna kawecka wrote:Chciałabym zapalić w sobie nową nadzieję, jestem ciekawa po jak długim czasie starania się, WAM się udało. Chodzi mi o taki najdłuższy czas. My straciliśmy dzieciątko w 2008r, przeszliśmy mnóstwo badań i niby wszystko jest OK, ale Dzidziusia nie ma....Podzielcie się ze mną Waszymi radościami, że po długim czasie też się udaje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenka na pewno się uśmiechnie jak do każdej z nas
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Sarenka na pewno się uśmiechnie jak do każdej z nas
Zajrzałam do Twojego pamiętnika i zobaczyłam, że jesteś młodziutka, wszystko przed Wami Musisz znaleźć dobrego lekarza, który znajdzie przyczynę niepowodzeń. Ja cały czas szukam dobrego gin, bo nie mogą znaleźć przyczyny u nas i bardzo często wspominają o in vitro, a to nie wchodzi w grę. -
Hej .tez się dołączam .. w czerwcu będzie 3 lata jak się staramy .. jego badania w porządku , moje Tez były . Teraz gin kazał zrobić od nowa bo tamte robiłam ponad rok temu . I znacznie więcej ich teraz będę robić .. chodzi mi między innymi o hormony. . Potem się okaże co dalej .Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna kawecka wrote:Zajrzałam do Twojego pamiętnika i zobaczyłam, że jesteś młodziutka, wszystko przed Wami Musisz znaleźć dobrego lekarza, który znajdzie przyczynę niepowodzeń. Ja cały czas szukam dobrego gin, bo nie mogą znaleźć przyczyny u nas i bardzo często wspominają o in vitro, a to nie wchodzi w grę.
-
nick nieaktualny