X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Informacja o ciąży a partner
Odpowiedz

Informacja o ciąży a partner

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2022, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po jakim czasie Wasz partner dowiedział się o ciąży? O ile nie mialyscie mdłości. Dopiero po potwierdzeniu u lekarza czy od razu po zrobieniu testu? Czy jakas wasza znajoma/przyjaciółka wiedziała wcześniej? Jestem ciekawa jak to u Was było

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2022, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano przed praca siknelam zachęcona wysoka temperatura i od razu wyszły 2 kreski wiec wyskoczyłam z kibelka i biegiem do kuchni pokazać mężowi który robił sobie kanapki do pracy😅 ogólnie planowałam mu jakoś fajnie to przekazać ale tak mi adrenalina skoczyła ze nie wytrzymałam ciśnienia😂

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • Karciak Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2022, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chcialam jakaś niespodziankę zrobić a wyszło tak, że dziś zrobiłam test i powiedziałam narzeczonemu, że jak zadzwoni budzik to razem przekręcamy test i sprawdzamy :)
    Przekręciłam, zobaczyłam 2 kreski i zaczęłam krzyczeć, chłop się popłakał i wypił że szczęścia całego szampana 🤣🤣🤣
    Sąsiedzi wezwali policję bo pomyśleli że cos się dzieje 🤣🤣🤣🤣

Britta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2022, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karciak wrote:
    Ja zawsze chcialam jakaś niespodziankę zrobić a wyszło tak, że dziś zrobiłam test i powiedziałam narzeczonemu, że jak zadzwoni budzik to razem przekręcamy test i sprawdzamy :)
    Przekręciłam, zobaczyłam 2 kreski i zaczęłam krzyczeć, chłop się popłakał i wypił że szczęścia całego szampana 🤣🤣🤣
    Gratulacje 🥳🥳🥰

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2022, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karciak wrote:
    Gratuluje ☺️ Pięknie i romantycznie😂 na pewno zostanie w pamieci na długo😆❤️

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2022, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karciak wrote:
    Piękne wspomnienia!
    Gratulacje!!!

My wróciliśmy z cudownych wakacji, na drugi dzień po powrocie ja spałam do 14🙈 wstałam i stwierdziłam, ze zrobie test pojechałam do rossmanna kupiłam test skiknelam a tam cień kreski ale dobrze widoczny jeszcze majtek nie założyłam a już dzwoniłam do męża który wracał z pracy 😁😁 ze przywieźliśmy pasażera na gapę. I zaraz potem wysłałam przyjaciółce zdjęcie testu czy widzi 😁 widziała 😀

age.png
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ