Informacja o ciąży a partner
-
nick nieaktualny
-
Rano przed praca siknelam zachęcona wysoka temperatura i od razu wyszły 2 kreski wiec wyskoczyłam z kibelka i biegiem do kuchni pokazać mężowi który robił sobie kanapki do pracy😅 ogólnie planowałam mu jakoś fajnie to przekazać ale tak mi adrenalina skoczyła ze nie wytrzymałam ciśnienia😂
-
Ja zawsze chcialam jakaś niespodziankę zrobić a wyszło tak, że dziś zrobiłam test i powiedziałam narzeczonemu, że jak zadzwoni budzik to razem przekręcamy test i sprawdzamy
Przekręciłam, zobaczyłam 2 kreski i zaczęłam krzyczeć, chłop się popłakał i wypił że szczęścia całego szampana 🤣🤣🤣
Sąsiedzi wezwali policję bo pomyśleli że cos się dzieje 🤣🤣🤣🤣Britta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarciak wrote:Ja zawsze chcialam jakaś niespodziankę zrobić a wyszło tak, że dziś zrobiłam test i powiedziałam narzeczonemu, że jak zadzwoni budzik to razem przekręcamy test i sprawdzamy
Przekręciłam, zobaczyłam 2 kreski i zaczęłam krzyczeć, chłop się popłakał i wypił że szczęścia całego szampana 🤣🤣🤣
Sąsiedzi wezwali policję bo pomyśleli że cos się dzieje 🤣🤣🤣🤣 -
Karciak wrote:Ja zawsze chcialam jakaś niespodziankę zrobić a wyszło tak, że dziś zrobiłam test i powiedziałam narzeczonemu, że jak zadzwoni budzik to razem przekręcamy test i sprawdzamy
Sąsiedzi wezwali policję bo pomyśleli że cos się dzieje 🤣🤣🤣🤣 -
Karciak wrote:Ja zawsze chcialam jakaś niespodziankę zrobić a wyszło tak, że dziś zrobiłam test i powiedziałam narzeczonemu, że jak zadzwoni budzik to razem przekręcamy test i sprawdzamy
Sąsiedzi wezwali policję bo pomyśleli że cos się dzieje 🤣🤣🤣🤣
Gratulacje!!!
My wróciliśmy z cudownych wakacji, na drugi dzień po powrocie ja spałam do 14🙈 wstałam i stwierdziłam, ze zrobie test pojechałam do rossmanna kupiłam test skiknelam a tam cień kreski ale dobrze widoczny jeszcze majtek nie założyłam a już dzwoniłam do męża który wracał z pracy 😁😁 ze przywieźliśmy pasażera na gapę. I zaraz potem wysłałam przyjaciółce zdjęcie testu czy widzi 😁 widziała 😀 -