inofolic komu pomogl
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell wrote:kto pije z was 2x1 inofolicu ? bo ja pije a nie mam pcos i teraz sie zdziwiłam mi go gin kazała pic hmm?,chyba,że by mi sie poprostu poprawiły .
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylenka123321 wrote:Inofolicma smak? tojachyba jakas podrobe pije
Ja jestem wrażliwa na tego typu rzeczy Nie ma wyraźnego smaku owszem Smakuje jak woda z lekkim posmakiem czegoś
Ja przy pcos mam zalecenie pić normalnie 1 dziennie. Jak nie pomoże to stymulacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiusia wrote:Inofolic podobno ogólnie przy staraniach jest pomocny nie tylko przy pcos
Motyl bądź dobrej myśli! Ładnie wykres wygląda Nie to co mój hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiusia wrote:Raz może byc szybciej 2 raz trochę później;)
Mi gin mówiła że owu może się pojawić do 35dc, bo poźniej nawet jak będzie to już bezowocna niestety A więc jeszcze masz czas -
nick nieaktualnyEvell wrote:Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tej ovulacji ehh:( u mnie chyba nie ma tzn mam zawsze w srodku tego sluzu i zawsze mam wilgotno nawet do samej @ ale ten śluz zawsze jest wodnisty nie wiem czy ma taki byc chyba nie ?
Cięzko jest okreslić jak to ma być dokładnie bo kazdy organizm jej inny. A bierzesz jakieś leki na np śluz? To też może być przyczyną.
Ja mam np praktycznie cały cykl bóle owu. Nie wiadomo dlaczego. Z jednej strony dobry znak ale z drugiej nie ma takiego skoku tempki jak trzeba więc nie da się owu wykorzystac niestety- za słaba. Może po tym infolicu coś podskoczy -
nick nieaktualnymotyl1993 wrote:dzięki za pocieszenie liczę na to, że dziś będzie pozytywny teścik i będziemy działać, co by wspomóc inofolic
Tak tak koniecznie! Mam nadzieję, że + będzie dzisiaj Nawet jak nie będzie to warto próbować
PONAWIAM PYTANIE!
CZY WIECIE CZY INOFOLIC MOŻNA ROZPUSZCZAC W MNIEJSZEJ ILOŚCI WODY NIŻ CAŁA SZKLANKA??motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiusia wrote:Cięzko jest okreslić jak to ma być dokładnie bo kazdy organizm jej inny. A bierzesz jakieś leki na np śluz? To też może być przyczyną.
Ja mam np praktycznie cały cykl bóle owu. Nie wiadomo dlaczego. Z jednej strony dobry znak ale z drugiej nie ma takiego skoku tempki jak trzeba więc nie da się owu wykorzystac niestety- za słaba. Może po tym infolicu coś podskoczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeciez olej z wiesołka jest na sluz więc pewnie przez to
Nie załamuj się! Wiem, że łatwo nie jest ale jakoś trzeba się podnieść i iść dalej Bo w innym przypadku psychika Ci wysiądzie.
A masz jakąś chorobę stwierdzoną lub partner czy nie wiadomo co jest przyczyną? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiusia wrote:Przeciez olej z wiesołka jest na sluz więc pewnie przez to
Nie załamuj się! Wiem, że łatwo nie jest ale jakoś trzeba się podnieść i iść dalej Bo w innym przypadku psychika Ci wysiądzie.
A masz jakąś chorobę stwierdzoną lub partner czy nie wiadomo co jest przyczyną?
Nie u mnie jest wszystko niby ok badania to potwiedzaja poprostu stwierdzam u sibie brak ovu. Mam skąpe i nieregularne @,a małż nie robił jeszcze badania u niego chyba tez ok bo byłam w ciązy już ale poroniłam w 2006 w 10 tyg.