X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne inofolic komu pomogl
Odpowiedz

inofolic komu pomogl

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inofolicma smak? tojachyba jakas podrobe pije

Niusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto pije z was 2x1 inofolicu ? bo ja pije a nie mam pcos i teraz sie zdziwiłam mi go gin kazała pic hmm?,chyba,że by mi sie poprostu poprawiły .

motyl1993 lubi tę wiadomość

• anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja popijam INOFOLIC już od jakiegoś czasu, ale jak do tej pory nie wyczułam, żadnego smaku :)
    Evell, ja pije 2x1 :)

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anuleczka91 wrote:
    Ja popijam INOFOLIC już od jakiegoś czasu, ale jak do tej pory nie wyczułam, żadnego smaku :)
    Evell, ja pije 2x1 :)

Ale masz stwierdzone pco czy nie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    kto pije z was 2x1 inofolicu ? bo ja pije a nie mam pcos i teraz sie zdziwiłam mi go gin kazała pic hmm?,chyba,że by mi sie poprostu poprawiły .
    ja również piję 2x1 dziennie i to dopiero pierwszy cykl z inofoliciem...

Evell lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenka123321 wrote:
    Inofolicma smak? tojachyba jakas podrobe pije

:D Ja jestem wrażliwa na tego typu rzeczy :) Nie ma wyraźnego smaku owszem :) Smakuje jak woda z lekkim posmakiem czegoś :)

Ja przy pcos mam zalecenie pić normalnie 1 dziennie. Jak nie pomoże to stymulacja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam pcos, a mam zalecenie inofolic, bo gince już brakuje pomysłu na nas... mam za wysoką prolaktynę i insulinę. Biorę metformax + bromergon. No i teraz inofolic. Zobaczymy, czy to coś pomoże..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inofolic podobno ogólnie przy staraniach jest pomocny nie tylko przy pcos :)

Motyl bądź dobrej myśli! :) Ładnie wykres wygląda :) Nie to co mój hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia wrote:
    Inofolic podobno ogólnie przy staraniach jest pomocny nie tylko przy pcos :)

Motyl bądź dobrej myśli! :) Ładnie wykres wygląda :) Nie to co mój hehe
    no pięknie wygląda, tylko zastanawia mnie gdzie ta owulacja :P w poprzednim cyklu była bardzo szybko, a tu coś się ociąga :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz może byc szybciej 2 raz trochę później;)
    Mi gin mówiła że owu może się pojawić do 35dc, bo poźniej nawet jak będzie to już bezowocna niestety :/ A więc jeszcze masz czas :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tej ovulacji ehh:( u mnie chyba nie ma tzn mam zawsze w srodku tego sluzu i zawsze mam wilgotno nawet do samej @ ale ten śluz zawsze jest wodnisty nie wiem czy ma taki byc chyba nie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia wrote:
    Raz może byc szybciej 2 raz trochę później;)
    Mi gin mówiła że owu może się pojawić do 35dc, bo poźniej nawet jak będzie to już bezowocna niestety :/ A więc jeszcze masz czas :D
    dzięki za pocieszenie :D liczę na to, że dziś będzie pozytywny teścik i będziemy działać, co by wspomóc inofolic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tej ovulacji ehh:( u mnie chyba nie ma tzn mam zawsze w srodku tego sluzu i zawsze mam wilgotno nawet do samej @ ale ten śluz zawsze jest wodnisty nie wiem czy ma taki byc chyba nie ?

Cięzko jest okreslić jak to ma być dokładnie bo kazdy organizm jej inny. A bierzesz jakieś leki na np śluz? To też może być przyczyną.

Ja mam np praktycznie cały cykl bóle owu. Nie wiadomo dlaczego. Z jednej strony dobry znak ale z drugiej nie ma takiego skoku tempki jak trzeba więc nie da się owu wykorzystac niestety- za słaba. Może po tym infolicu coś podskoczy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motyl1993 wrote:
    dzięki za pocieszenie :D liczę na to, że dziś będzie pozytywny teścik i będziemy działać, co by wspomóc inofolic :D

Tak tak koniecznie! Mam nadzieję, że + będzie dzisiaj :) Nawet jak nie będzie to warto próbować :)

PONAWIAM PYTANIE!
    CZY WIECIE CZY INOFOLIC MOŻNA ROZPUSZCZAC W MNIEJSZEJ ILOŚCI WODY NIŻ CAŁA SZKLANKA??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia wrote:
    Cięzko jest okreslić jak to ma być dokładnie bo kazdy organizm jej inny. A bierzesz jakieś leki na np śluz? To też może być przyczyną.

Ja mam np praktycznie cały cykl bóle owu. Nie wiadomo dlaczego. Z jednej strony dobry znak ale z drugiej nie ma takiego skoku tempki jak trzeba więc nie da się owu wykorzystac niestety- za słaba. Może po tym infolicu coś podskoczy ;)
    biore inofolic już 3 cykle olej z wiesiołka oeparol teraz bede 2 cykl i castagnus chc zalaczyc teraz jak @ przyjdzie bo juz wiem ze przyjdzie niestety bo mnie piersi zaczynaja bolec ehh :( mi sie chyba nigdy nie uda jeszcze biore cyclo progynove htz z estrogenami na regulacje. pije 2 cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia wrote:
    Tak tak koniecznie! Mam nadzieję, że + będzie dzisiaj :) Nawet jak nie będzie to warto próbować :)

PONAWIAM PYTANIE!
    CZY WIECIE CZY INOFOLIC MOŻNA ROZPUSZCZAC W MNIEJSZEJ ILOŚCI WODY NIŻ CAŁA SZKLANKA??
    można np w połowie szklanki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez olej z wiesołka jest na sluz więc pewnie przez to ;)

Nie załamuj się! Wiem, że łatwo nie jest ale jakoś trzeba się podnieść i iść dalej :) Bo w innym przypadku psychika Ci wysiądzie.

A masz jakąś chorobę stwierdzoną lub partner czy nie wiadomo co jest przyczyną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motyl1993 wrote:
    można np w połowie szklanki ;)

Ohhh DZIĘKUJĘ! :*
    Tak się zastanawiałam bo zawsze wszystkie leki rozrabiam w mniejszej ilości ale tu bałam się zaryzykować :)

• anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również nie mam stwierdzonego PCOS. INOFOLIC ogólnie jest polecany i zachwalany przez dziewczyny które zwyczajnie starają się o dzidziusia :)
    Co do rozpuszczania go? nie mam pojęcia. Ja zawsze pije z całej szklanki :)

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia wrote:
    Przeciez olej z wiesołka jest na sluz więc pewnie przez to ;)

Nie załamuj się! Wiem, że łatwo nie jest ale jakoś trzeba się podnieść i iść dalej :) Bo w innym przypadku psychika Ci wysiądzie.

A masz jakąś chorobę stwierdzoną lub partner czy nie wiadomo co jest przyczyną?

Nie u mnie jest wszystko niby ok badania to potwiedzaja poprostu stwierdzam u sibie brak ovu. Mam skąpe i nieregularne @,a małż nie robił jeszcze badania u niego chyba tez ok bo byłam w ciązy już ale poroniłam w 2006 :( w 10 tyg.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ