inofolic komu pomogl
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygin mi powiedziała tak,że jak w ciągu 6 miesiecy nie zajde to będa nastepene badania takie jka hsg badania męza i stymulowanie clo. póki co przepisała mi tamte leki i jest chyba dobrej mysli ale co ztego jak nie mam monitoringu dzis bede do niej dzwonic,i sie zapisac na monitoringi .Motylku nie mam wykresu bo nie znam sie zabardzo na tym jak to robic pozdrawiam.
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell wrote:gin mi powiedziała tak,że jak w ciągu 6 miesiecy nie zajde to będa nastepene badania takie jka hsg badania męza i stymulowanie clo. póki co przepisała mi tamte leki i jest chyba dobrej mysli ale co ztego jak nie mam monitoringu dzis bede do niej dzwonic,i sie zapisac na monitoringi .Motylku nie mam wykresu bo nie znam sie zabardzo na tym jak to robic pozdrawiam.
Niusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak widzę już 12 cykli się staracie to dość długo bez praktycznie żadnych badań... Dziwne, trochę to taka strata czasu... Tym bardziej ze poroniłaś więc jakies szczegółowe badania powinny być juz dawno zrobione...
Ja już robiłam część, 2 część mam robić za 2 miesiące jak mi się nie uda zajść i wtedy też TŻ badanie nasienia a to nasz 3 cs.
A te wykresy to nie taka trudna sprawa Ja tez dopiero się ucze -
nick nieaktualnyNiusia wrote:Jak widzę już 12 cykli się staracie to dość długo bez praktycznie żadnych badań... Dziwne, trochę to taka strata czasu... Tym bardziej ze poroniłaś więc jakies szczegółowe badania powinny być juz dawno zrobione...
Ja już robiłam część, 2 część mam robić za 2 miesiące jak mi się nie uda zajść i wtedy też TŻ badanie nasienia a to nasz 3 cs.
A te wykresy to nie taka trudna sprawa Ja tez dopiero się ucze
3 miseiąc to nie jest dużo. No ja mam badania porobione takie jak tsh estradiol krew ogolne mocz lh fsh to wszystko jest ok a tu dziecka nie ma nadal chyba za brdzo tego chce i stresuje:( -
nick nieaktualnyNiusia wrote:Jak widzę już 12 cykli się staracie to dość długo bez praktycznie żadnych badań... Dziwne, trochę to taka strata czasu... Tym bardziej ze poroniłaś więc jakies szczegółowe badania powinny być juz dawno zrobione...
A te wykresy to nie taka trudna sprawa Ja tez dopiero się ucze -
nick nieaktualnyEvell wrote:3 miseiąc to nie jest dużo. No ja mam badania porobione takie jak tsh estradiol krew ogolne mocz lh fsh to wszystko jest ok a tu dziecka nie ma nadal chyba za brdzo tego chce i stresuje:(
Tak może być że psychicznie po prostu zbyt mocno utknełaś w tym temacie...
Jakiś urlopik, odstresowanie?
Sa przypadki że jak sie odpuści to wtedy jest ta wypragniona ciąża -
nick nieaktualnymotyl1993 wrote:Ja rok temu zaszłam w ciążę, ale było puste jajo płodowe. Po poronieniu kilka cykli się staraliśmy, nic nie wyszło. Potem była przerwa. I teraz jest 3 cs po tej przerwie. Najpierw brałam tylko kwas foliowy, duphaston i acesan. Ale to nie pomogło. Teraz właśnie metformax, bromergon i inofolic. Bo leżałam na oddziale endo i mam wszystkie bad porobione. Mam podejrzenie hashimoto. Lekka niedoczynność tarczycy. Zobaczymy ile tym razem będziemy musieli się starać...
Nie znam sie jeszcze tak dokładnie na tych lekach
Skoro działy się takie rzeczy to trzeba łykac i próbowac dalej
A ta pierwsza ciaża to była naturalna? -
nick nieaktualnyteż mam podejrzane hashimoto,ale wedlug mojej orientacji wyniki sa ok bo prawdzalam dzis wlasnie ide do endo z wynikami zobaczymy co powie tsh mam 0.924 ft4 1,13 wiec luzik poł roku temu jeszcze moje tsh bylo tragiczne 3.050 jak dla starczki za duzo widocznieinofolik podziałał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-