Inozytol.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zaczęłam ten Infofem pić w 25 dniu cyklu i nie wiem, czy dobrze zrobiłam, czy nie powinnam była zacząć do 1 dnia. Może mi to opóźnić okres?
Murzynek lubi tę wiadomość
-
Dziś już dostałam, więc chyba nie ma na to wpływuNobis wrote:Nie wiem czy może wydłużyć cykl bi u mnie tak samo rozchwiane są czy biorę inozytol czy też nie.
Monia., Murzynek, Kokoszka lubią tę wiadomość
-
Masia wrote:Jedną saszetkę dziennie

Masia, a czy przy stosowaniu, zauważyłaś, by Twoja owulacja wypadała w innym terminie niż zazwyczaj?
Ciasteczkoo, Murzynek, Kokoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo! Postaram się odgrzać wątek! Półtora roku starania nigdy nie widziałam 2 kresek, w suplementacji mam już chyba wszystko, ale inozytol wprowadziłam od tego cyklu (bez wskazań od strony pcos czy owulacji, po prostu jako dodatkowe wsparcie). A no i w tym cyklu dokładam żel wspierający plemniczki baby stary (tonący brzytwy się trzyma😅)
Jest tu ktoś kto zrobił tak jak ja i mu to jakoś pomogło? -
Hej, ja niestety nie pomogę, ale przy okazji dopytam, jaki inozytol polecasz? Ja właśnie kończę z aliness oraz fertistim i zastanawiam się nad zakupem czegoś nowego.Helenita wrote:Hejo! Postaram się odgrzać wątek! Półtora roku starania nigdy nie widziałam 2 kresek, w suplementacji mam już chyba wszystko, ale inozytol wprowadziłam od tego cyklu (bez wskazań od strony pcos czy owulacji, po prostu jako dodatkowe wsparcie). A no i w tym cyklu dokładam żel wspierający plemniczki baby stary (tonący brzytwy się trzyma😅)
Jest tu ktoś kto zrobił tak jak ja i mu to jakoś pomogło?
Powodzenia!! -
Ja właśnie zachęcona pozytywnymi opiniami o prenacaps plus nac, kupiłam go! Dam znać za jakiś czas jak się po nim czuje ☺️Esbe wrote:Ja na czczo biorę 1 tabletkę Infolic Alpha plus a pod koniec dnia 2 miarki proszku firmy Bulk. To jest sam myo inozytol. Dopiero pierwszy miesiąc, więc na razie nie ocenie czy dobre
-