Irlandia też się stara:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola a tutaj masz ta wizyte czy lecisz do PL ??? No to prawda z pogoda , no ale typowo irlandzka dzis slonce i deszcz na zmiane W Kerry jeszcze nie bylismy ale pewnie sie w koncu wybierzemy
No i mam nadzieje , ze ten dupek nie wywola @ ale piekne II kreseczkikarola_aa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kasia nie idę tutaj na wizytę bo narazie finansowo nie wyrabiany żeby pozwolić sobie na 160e jak będę w Polsce pójdę wtedy na wizytę. A powiedz mi do jakiego lekarza tutaj chodzisz? Miałaś monitoring? Jakie są ceny ?
-
Kochana ja chodze do dr Dybkowskiego caly czas i mam robione monitoringi za kazdym razem. U niego wizyta 80 e z USG, ale jak sie chodzi czesciej to bierze mniej. Wiec polecam bo wielu dziewczynom pomogl. Chociaz nie moge tego narazie powiedziec o sobie...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
A to ma swój prywatny gabinet czy w jakiejś przychodni ?? Muszę się też do Niego wybrać, zależy jaki będzie mój następny cykl, jak to się ułoży, ale jak wspominałam wcześniej nie wiem czy wydolę kasowo ;/ no ale muszę to jakoś ogarnąć. Jak narazie mam swoją lekarkę w Polsce, ale tutaj też by się przydało mieć lekarza skoro już się staramy o to dziecko i jak narazie bez efektu
-
Kochana przepraszam, ze nie odpisalam wczesniej nie widzialam Twojego posta. To fajnie, ze juz znalazlas
Ja bylam dzisiaj i jest pecherzyk 23mm dal mi pregnyl, zeby na pewno peknal. No i pozostaje juz tylko czekac. Pytalam go czy mam brac moze dupka ale powiedzial, ze nie bo progesteron mam dobry i endometrium tez , wiec nie ma potrzeby. Zapytalam bo wiem, ze clo troche uposledza endometrium no ale skoro jest ok to nie bede brala. -
Kochana jak narazie tempka nie wzrosla, wiec nie wiem co jest.... moze nie bedzie owulki w tym cyklu poczekam jeszcze do jutra jak nie wzrosnie to juz pewnie po owu w tym miesiacu. Chociaz od wczoraj czuje mocno prawy jajnik. No zobaczymy.
Kochana powodzenia w nowym cyklu mam nadzieje, ze sie nam w koncu uda -
Skoro pęcherzyk owulacyjny był to owulacja będzie ! Nic się nie martw będę zaglądać i czekać na skok ja godzinę temu wróciłam z Kerry. Pogoda nam nie dopisala. W dodatku na koniec drogi dopadł mnie taki ból brzucha że gryzłam męża z bólu bo leżałam na jego kolanach i dlatego hehe
A po tym wypadł ze mnie ogromny skrzep ! nie wiem od czego to nigdy tak nie miałam.
Kasia mam nadzieję że maj przyniesie nam dobre wieści -
Kurcze mam nadzieje, ze @ szybko sobie od Ciebie pojdzie i zaczniesz staranka I maj zakonczymi pieknymi II kreseczkami Tak bardzo bym chciala
-
Ja mam w planach wyjazd :p hehe ale to jeszcze nie teraz :p
Starać się staram, czekam na @ której mam nadzieję, że nie będzie, ale coś się mi zdaje, że jednak będzie
A u reszty to nie wiadomo co słychać Tzn wie co u Kasiuleks )))
Odezwijcie się dziewczyny