Irlandia też się stara:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana może to właśnie ta blokada psychiczna ? Teraz jak już wiesz że wszystko gra to jesteś ogromny krok do przodu teraz już luuuuuuz bo tylko spokój może nad uratować a powiedz mi badalaś witaminę D3 ? Podobno ma duże znaczenie w zachodzeniu w ciąże a u. Ad w Irlandii jest jej bardzo mało bo nie mamy słońca !
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
hmm nie nie badalam, a przynajmniej nie kojarze jej w wynikach... ehh pewnie sie okaze , ze jeszcze wielu rzeczy nie zbadalam
A ty Kochana kiedy lecisz do pl ??? Czy juz jestes ??? Milego urlopu -
Kobitki powiedzcie mi bo juz nic nie wiem czy w trakcie drugiej polowy cyklu czekajac na zielona kropke zakladajac ze jest ciaza brzuch powinien byc goracy? Jajniki powinny bolec I piersi? Bo ja nie mam takich dolegliwosci I chyba znow mi sie nie udalo mam tylko duzo sluzu a I tam w srodku jest miekko a powinno chyba byc twardo I wysokosylwanka26
-
Witaj sylwanka fajnie, ze jest nas coraz wiecej Hmm Kochana nie wiem czy powinny byc jakies dolegliwosci , kazda kobieta ma inaczej . Ja tez nie mam zadnych dolegliwosci a jestem w drugiej fazie cyklu. Kochana nic sie nie martw , widzialam Twoj wykres i masz bardzo ladna temperaturke Zycze powodzenia
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Witaj Sylwanka sąsiadko ja Park West więc blisko ja już nie raz miałam ciążowe objawy a potem nic więc uważam że nie ma się co sugerować objawami.
A ja mam raczej cykl bezowulacyjny 12 dc 3mm 14 9mm 16dc 12mm bez pecherzyka dominującego dzisiaj 17dc zazwyczaj 18 dc miałam już skok chyba podróż źle wplyneła na mnie -
No i w dodatku tak jak pisałam u siebie pod wykresem armia mojego męża jest slaba nie spodziewałam się tego !! bylam PEWNA że u Niego wszystko gra a tutaj takie jaja zaczął już brać leki, mam nadzieję że wyniki się poprawią. Miłej niedzieli !
-
Karolcia poprawia sie po lekach na pewno mam nadzieje ze szybko sie Wam uda
A Ty Sylwus zdradz nam tajemnice jak to sie robi zeby sie udało
Ja zaczynam ostatni cykl staran. Potem odpuszczam jesli sie nie uda. Moja psychika musi juz od tego wszystkiego odpocząć. -
A dasz rady odpuścić ??? ja bym chyba nie umiała a nie rozważaliście IUI ???/
Zobaczymy u nas jak wyjdą badania kontrolne pod koniec maja, bo lekarz musi mieć conajmniej dwa wyniki, żeby stwierdzić jak poważny jest problem.
A Sylwii gratulujemy -
Kochana dam rade, musze inaczej sie wykoncze tym wszystkim . Wydaje sie ze to takie proste a jak przychodzi co do czego to nie wychodzi.
-
po pierwsze dziewczyny kupilam mezowi test do sprawdzania jakosci spermy wyszedl pozytyw czyli z nim ok moje cykle nie byly regularne miedzy 24-30 dni zawsze zakladalam ze mam owulke gdzies w polowie cyklu tak jak ovufriend zaznaczal np w 13,14,15 dniu ale pomimo czestych stosunkow nie udawalo sie poszlam wiec na monitorning i okazlo sie ze moje cykle wydluzyly sie od stresu do 33 dni a owulka byla 17 dc wiec czekalam w pogotowiu na ten dzien doktor zalecil seks co 2 dni nie czesciej dodatkowo borykalam sie z mala iloscia sluzu plodnego przez co plemniki mialy male szanse dozyc do owulacji wiec z polecenia kupilam lubrykant ktory nawilza pochwe bylam pod wrazeniem ile raptem sluzu ciagnacego mi przybylo i daly rade tutaj podaje nazwe tego lubrykantu cena 23e PRE-SEED dodatkowo cykl wspomagany testami owulacyjnymi powodzenia dziewczynny i dozobaczenia na fioletowej stronie
kasiuleks, Limerikowo lubią tę wiadomość
sylwanka26 -
Super Kochana ze sie Wam udalo ja tez mam malo sluzu przez Clo ale tez uzywam zelu conceive plus ale jakos sie nam nie udaje. Stosunki juz roznie probowalismy i codziennie i co drugi dzien i dalej nic. U mnie to juz ewidentnie psychika blokuje. Dlatego daje sobie ten cykl ( ostatni z clo) i robię przerwe.
-
W Boots ?? Zakupię kiedyś :p ale narazie za miesiąc mamy badanie kontrolne, więc wtedy się dowiemy co i jak.
A co tam u Was dziewczyny ? Jak tam ? Pogoda dość nam dopisywała, ale coś się znowu psuje ;/
za tydzień weekend majowy macie jakieś plany ?? My wreszcie wybieramy się do Kerry aaa już się nie mogę doczekać podobno najpiękniejsza część Irlandii była któraś ?
Sylwia jak się czujesz ?? Jak początki ciąży ?
A ja się zastanawiam czy u mnie była ta owulacja czy nie, sama nie wiem. Od dzisiaj biorę dupka, albo mi wydłuży lutealną albo wywołam okres, bo to mam na celu, żeby nie czekać wieki/