Jak często się kochać?!
-
Nasz lekarz nam powiedział tak - kochajcie się kiedy macie ochotę - a w dni płodne najlepiej co 2 dni - jeśli macie ochotę to nawet codziennie kilka razy dziennie to tez git
Choć u nas to akurat jest dość trudne bo Miśko pracuje nie raz od 8-23 wiec przychodzi i jest po prostu padnięty ..
Jednak staramy się wykorzystywać chwileGosiaczek, Gosiaczek, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi lekarz powiedział żeby sie kochać kiedy ma sie ochotę a nie pod rozkaz przed badaniami nasienia męża jednak zalecił codziennie jeżeli oczywiście mamy na to ochotę codziennie ponieważ nie było wiadomo jakiej jakości są plemniki po obejrzeniu wyników w lipcu powiedział ze spokojnie możemy co 2-3 dni lecz nie było już takiej potrzeby gdyż zobaczyłam dwie kreski na teście powiem tak w grudniu kochaliśmy sie co 2-3 dni i sie udało niestety poronilam teraz kochaliśmy sie praktycznie codziennie przez 5 cykli po poronieniu i w 5 sie udało ale mi sie wydaje ze to zależy od psychiki tak samo jak w grudniu odpiscilismy sobie starania za wszelka cenne bo chcieliśmy zrobic badania męża tak i teraz więc u nas częstotliwość stosunku nie miała wpływu tylko odpuszczenie i danie na luz skupienie uwagi na badaniach a nie na zajściu w ciążę
Martynika, Gosiaczek, Nusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooch, chciałabym tak, tymczasem dzisiaj test owulacyjny pokazał dwie kreski, a ja muszę na noc iść do pracy, nawet nie spotkam się z mężem . Jutro będę odsypiać, a na wieczór on idzie do pracy, ale chyba go przed tym zmolestuję, choć pewnie na śpiocha, bo takie odsypianie w dzień, to nie odsypianie.
-
Mi lekarz zalecil kiedy bedziemy miec ochote, ale dodał też żeby nie patrzeć kiedy będzie owulacja i takie tam żeby sobie troche odpuścić a jak już nie wytrzymam to żeby partnerowi nie mówić o otych sprawach bo będzie się czuł jakby robił coś na sztukę i był tylo od tego żeby zrobić dziecko. Bo jeśli facet jest zestresowany tym faktem to sperma jest gorszej jakości
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Dokładnie nam też mówił żebyśmy nie patrzyli zbytnio na czas płodny - ale mój Michał często sie dopytuje kiedy jest największa szansa..
-
nick nieaktualny
-
mi lekarz powiedział że nasienie jest najlepszej jakości po 3-5 dniach wstrzemięźliwości, ale powiedział mi też że nie musimy tyle czekać tylko uprawiwać seks kiedy ammy ochotę z dużą przyjemnością
MisiaMisia, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-