Jak dlugo tu jestescie?i w koncu sie udalo?:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:zajebiaszczy kociak w avatarku
Ja za Was też i w sumie za wszystkie nas tutaj
mam nadzieję, że ten grudzień okaże się magicznym miesiącemSpero lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:misiaczk25 ja też testuje 1 grudnia aż się boje pomyśleć bo mnie tak skrościło że szok a do tego brzuch już zaczyna boleć a tak nigdy nie miałam trzymam za was kciuki bo mnie jakiś dołek łapiehttps://www.maluchy.pl/li-69555.png
-
nick nieaktualny
-
Witam My starliśmy się od ślubu czyli już prawie 8 miesięcy. Na ovu jestem od 5 miesięcy. Udało się w 3 cyklu na ovu-3 na clo, niestety poroniłam i zaczniemy w tym cyklu od nowa. W cyklu w którym zaszłam miałam pobolewania jajników i podbrzusza, lecz tym co zwiastowało moją ciąże oprócz intuicji były utrzymujące się u góry temperatury, więc dzięki temu wiedzałam wcześniej....Mam nadzieję, ze na gwiazdkę w tym roku dostane swój wymarzony prezent
sylwia1985 lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Witam, my z mężulkiem staramy sie od wrzesnia... to juz trzeci cykl. Temperature mierze od dawna codziennie rano w tym samy miejscu przed wstaniem z łóżka. Miesiac temu bylam pewna ze sie udalo, po podejrzewanej owulacji podniosla mi sie temp powyzej 37.. ale okazalo sie ze to infekcja pęcherza byla i dostalam @ tydzien spozniony. Nie poddajemy sie dzialamy dalej . Dodam ze na ovu jestem swiezynka od dzis . Pozdrawiam wszystkie starajace sie i trzymam kciuki
-
mika1987 wrote:A czy przy owulacji temepratura spada?bo mi dzis spadla i zielone swiatelko sie zapalilo:)
-
nick nieaktualny
-
załamana89 wrote:wlasnie dziś rano dostałam @. poddaję się totalnie.
Nie poddawaj się Kochana. Nie można tracić nadziei.Czarnula87, Malwina89, szpilka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Mi udało się w 6 cyklu starań,z czego 5 było z Ovu. Dzięki obserwacji i wiedzy dziewczyn dowiedziałam się, że mam za krótką fazę lutealną. Pierwszy lekarz zbagatelizował sprawę i mnie zbył, ale poszłam do innego, dostałam luteinę i sukces
Za kilka dni mam urodziny i lepszego prezentu bym sobie nie wymyśliłamika1987, Malwina89, Niebieska, Reverie lubią tę wiadomość