Jak dlugo tu jestescie?i w koncu sie udalo?:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Elinn moze wlasnie o to chodzi bys przestala myslec..analizowac..a zjawi sie nieoczekiwanie:)
Już to też przerabiałam, ale niestety bez efektu... Dzięki Bogu mam jedno dziecko. Trzymam mocno za te, które czekają na pierwsze skarbyweronika86, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja na ovu już prawie rok jestem ... staram się też jakoś rok a może trochę ponad ;/ (wczesniej mi się cykle powydłużały i w dni płodne nie trafiałam ;P) pierwsze dziecko za pierwszym trafieniem (ma ok 5 lat)... drugie chyba mi nie jest pisane.
-
Ja staram się 7 miesiąc i pierwszy na Ovu. Mam dwie koleżanki które zaczynały w podobnym czasie starania, już niedługo będą tulić swoje maleństwa w ramionach, a mnie ściska z zazdrości. Mam doła po każdym spotkaniu z nimi a jednocześnie mam ogromną chęć jak najczęściej się z nimi spotykać i obserwować jak ich brzuszki się zaokrąglają... Najgorsze jest to okropne uczucie pustki i kłucie w sercu że to znów nie mi się udało, a jednocześnie cieszę się ich szczęściem. Pogmatwane to wszystko ;( a dziś dowiedziałam się że kolejna z moich znajomych jest w ciąży, udało im się za pierwszym razem...ach...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
turkawka wrote:staram się 9ty cykl, z ovu 4ty i mam wrażenie, że koniec końców zostanę tu tylko ja i ponieważ zeschizuję do reszty to będę pisała sama z sobą
Turkaweczko nie jedna tak pewnie mysli..spokojnie..zobaczysz ze niebawem wyslesz nam zdjecie wsoich dwoch kreseczek:)turkawka lubi tę wiadomość
-
Ameiva wrote:Ja staram się 7 miesiąc i pierwszy na Ovu. Mam dwie koleżanki które zaczynały w podobnym czasie starania, już niedługo będą tulić swoje maleństwa w ramionach, a mnie ściska z zazdrości. Mam doła po każdym spotkaniu z nimi a jednocześnie mam ogromną chęć jak najczęściej się z nimi spotykać i obserwować jak ich brzuszki się zaokrąglają... Najgorsze jest to okropne uczucie pustki i kłucie w sercu że to znów nie mi się udało, a jednocześnie cieszę się ich szczęściem. Pogmatwane to wszystko ;( a dziś dowiedziałam się że kolejna z moich znajomych jest w ciąży, udało im się za pierwszym razem...ach...
Ameiva moja kolezanka taka "od dziecka" zaszla w ciaze..i jak to uslyszalam to odrazu mysl Ja tez chce:)i tak zaczelismy starania..Ameiva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ameiva wrote:Ja staram się 7 miesiąc i pierwszy na Ovu. Mam dwie koleżanki które zaczynały w podobnym czasie starania, już niedługo będą tulić swoje maleństwa w ramionach, a mnie ściska z zazdrości. Mam doła po każdym spotkaniu z nimi a jednocześnie mam ogromną chęć jak najczęściej się z nimi spotykać i obserwować jak ich brzuszki się zaokrąglają... Najgorsze jest to okropne uczucie pustki i kłucie w sercu że to znów nie mi się udało, a jednocześnie cieszę się ich szczęściem. Pogmatwane to wszystko ;( a dziś dowiedziałam się że kolejna z moich znajomych jest w ciąży, udało im się za pierwszym razem...ach...
Ameiva lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Spero wrote:my się staramy 15 cykli z ovu 7, ale niestety już nie liczę za uda się naturalnie więc mam nadzieję na pozytywne decyzje w grudniu i w przyszłym roku w końcu nam się uda zajść w ciążę
Spero lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png