X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak myślicie,czy mam szansę?
Odpowiedz

Jak myślicie,czy mam szansę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gotowa Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! :)
    Od początku lutego nie biorę tabletek antykoncepcyjnych. Dostałam krwawienia z odstawienia,a mój następny cykl trwał 35dni. Trochę długo... 17 marca miałam ostatnią miesiączkę. staram się o dzidziusia i od tygodnia bolą mnie piersi,a dzis na bieliznie zauwazylam bardzo malutką plamkę.. brązowa na doslownie kilka mm... czy jest szansa ,że było to krwawienie implantacyjne? od początku cyklu przytulamy się praktcznie codziennie...

Andzia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dzisiaj jest 20 dc? Może to plamienie na owulację?Bo na implantacyjne to chyba za wcześnie.Robiłaś testy owu? Po odstawieniu antyków różne dziwy się dzieją.Pozostają Ci testy owu,mierzenie temperatury i ewentualny monitoring u gina. Powodzenia :)

• aswalda Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie jest to mozliwe oczywiscie. Plamienie wystepuje od 7-10 dni po owu ale moze byc tez wczesniej lub pozniej. Zazwyczaj nie jest wcale widoczne.

Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w gwoli scislosci. Zeby bylo dziecko musi byc seks. A nie przytulanie sie.
    Nie bojmy sie uzywac takich okreslen. One nie sa zle.

I wracajac do tematu.
    Po anty cykle moga Ci robic psikusy. Jeden dluzszy drugi krotszy. Bylas na kontrolnej wizycie u gina? Jak nie to warto. Niech zrobi usg.
    Plamienie bardziej bylo na owulacje. Albo moze to tylko jakies otarcia?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ