Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak myślicie,czy mam szansę?
Odpowiedz

Jak myślicie,czy mam szansę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gotowa Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! :)
    Od początku lutego nie biorę tabletek antykoncepcyjnych. Dostałam krwawienia z odstawienia,a mój następny cykl trwał 35dni. Trochę długo... 17 marca miałam ostatnią miesiączkę. staram się o dzidziusia i od tygodnia bolą mnie piersi,a dzis na bieliznie zauwazylam bardzo malutką plamkę.. brązowa na doslownie kilka mm... czy jest szansa ,że było to krwawienie implantacyjne? od początku cyklu przytulamy się praktcznie codziennie...

Andzia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dzisiaj jest 20 dc? Może to plamienie na owulację?Bo na implantacyjne to chyba za wcześnie.Robiłaś testy owu? Po odstawieniu antyków różne dziwy się dzieją.Pozostają Ci testy owu,mierzenie temperatury i ewentualny monitoring u gina. Powodzenia :)

• aswalda Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie jest to mozliwe oczywiscie. Plamienie wystepuje od 7-10 dni po owu ale moze byc tez wczesniej lub pozniej. Zazwyczaj nie jest wcale widoczne.

Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w gwoli scislosci. Zeby bylo dziecko musi byc seks. A nie przytulanie sie.
    Nie bojmy sie uzywac takich okreslen. One nie sa zle.

I wracajac do tematu.
    Po anty cykle moga Ci robic psikusy. Jeden dluzszy drugi krotszy. Bylas na kontrolnej wizycie u gina? Jak nie to warto. Niech zrobi usg.
    Plamienie bardziej bylo na owulacje. Albo moze to tylko jakies otarcia?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ