Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak naturalnie przyspieszyć @ o 1-2 dni?
Odpowiedz

Jak naturalnie przyspieszyć @ o 1-2 dni?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:54

• lililolo Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam o takich sposobach, ale nie sprawdzałam na sobie (na szczęście u mnie okres wypadał dwa tygodnie po ślubie).

W ostatnim cyklu pojawił się 3 dni wcześniej, lecz nie mam pojęcia, co mogło go przyspieszyć. Możliwe, że zwiększony wypoczynek, bo tylko to ostatnio zmieniałam. Staram się kłaść spać o 22 i spać 7-8 h, wcześniej sypiałam po 6-7, ale od 1-2 w nocy.

Może lepiej zaufać lekarzowi i zasięgnąć jego rady? Może są jakieś ziołowe tabletki na przyspieszenie?

Lena '88. Planująca starania...

cbprxqpkudpypr0x.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na sobie przetestowałam malwę i działa. Teraz też ją piję bo nie chce na urlop mieć @. Jak się wszystko uda to nawet owulka na urlopie będzie :)

Nona lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja słyszałam że czerwone wino, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Nona lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ