X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak naturalnie przyspieszyć @ o 1-2 dni?
Odpowiedz

Jak naturalnie przyspieszyć @ o 1-2 dni?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:54

• lililolo Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam o takich sposobach, ale nie sprawdzałam na sobie (na szczęście u mnie okres wypadał dwa tygodnie po ślubie).

W ostatnim cyklu pojawił się 3 dni wcześniej, lecz nie mam pojęcia, co mogło go przyspieszyć. Możliwe, że zwiększony wypoczynek, bo tylko to ostatnio zmieniałam. Staram się kłaść spać o 22 i spać 7-8 h, wcześniej sypiałam po 6-7, ale od 1-2 w nocy.

Może lepiej zaufać lekarzowi i zasięgnąć jego rady? Może są jakieś ziołowe tabletki na przyspieszenie?

Lena '88. Planująca starania...

cbprxqpkudpypr0x.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na sobie przetestowałam malwę i działa. Teraz też ją piję bo nie chce na urlop mieć @. Jak się wszystko uda to nawet owulka na urlopie będzie :)

Nona lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja słyszałam że czerwone wino, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Nona lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ