Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dziś aktywnie jak na moje możliwości. Posprzatalam podłogi, zrobiłam w łazience kącik do przewijania, obiad, zakupy i nawet pomalowalam paznokcie u nóg choć wymagało to nie lada akrobacji
U mnie torba spakowana od miesiąca hehe.
Mycha a gdzie jedziecie?IssaMelissa, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell jesteś! 😊 Super cię widzieć! Nie martw się, najważniejsze że jeden jajowód jest drożny. Wystarczy przecież jedna mała komóreczka i jeden mały plemniczek żeby się udało. Nawet jeśli nie uda się w tym miesiącu, to w którymś z kolejnych już na pewno.
Mycha, właśnie, gdzie jedziecie?
Mnie ostatnio dopadają mdłości na zmianę ze ssaniem w żołądku pomimo najedzenia. Bleee... Czuję się tragicznie od paru dni. Kuchnia w rozsypce bo remont, w mieszkaniu bałagan, a ja jedyne na co mam siłę to leżeć. Ciągle chce mi się pić i już sama nie wiem co w siebie wlać, żeby ugasić to pragnienie😭😭😭 Chyba mam jakiś kryzys... -
Frida91 wrote:Ja też dziś aktywnie jak na moje możliwości. Posprzatalam podłogi, zrobiłam w łazience kącik do przewijania, obiad, zakupy i nawet pomalowalam paznokcie u nóg choć wymagało to nie lada akrobacji
U mnie torba spakowana od miesiąca hehe.
Mycha a gdzie jedziecie?
Na Mazury i nad morzepewnie wrócę bardziej zmęczona niż przed wyjazdem
ale na tydzień jedziemy że znajomymi i moja siostra która już ogarnia opiekę nad mała więc chociaż na godzinkę może kiedyś uda się urwać
-
nick nieaktualnyMycha to fakt, już nie mogę się doczekać aż skończymy. Mam nadzieję że ten dołek zaraz przejdzie bo zaczynam się sama na siebie złościć. Tylko co poradzić na to ssanie, mdłości i pragnienie. Ale mam nadzieję ogromną że to chwilowe
Mazury mmmm... Marzenie, nigdy nie byłam. Może kiedyś pojadę. Tak po cichutku zazdroszczę urlopiku🤫 I Mazur i morza. A tak serio to miłego wypadu. Wypocznij, należy wam sięmalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ;* trochę mnie nie było, musiałam odpocząć wyluzowac itd
Chodziliśmy po lekarzach, mąż badania tak jak mowilyscie ma świetne, więc problem tkwi we mnie.
Zaczęłam brać tą lamette później w 11 dniu dostałam zastrzyk ovitrella;)
Teraz mamy się starać i w poniedziałek znowu na kontrolę.
Pani doktor wg zasugerowala że powinnam zrobić badania na kariotyp. Czy któraś z Was je robiła? Warto czy lepiej się nie denerwować?Starania od 2018
💃93
🤵91
2018-2020: 3x CB❌❌❌
2021: 3x IUI ❌❌❌
2023: In vitro Klinika UNICA Brno, Czechy:
° 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024:
°4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
°11/24: transfer ❄️ 5AA beta 0 ❌
°Badania po nieudanym transferze:
--> KIR Bx (brak 4 kirów implantacyjnych)🆘
--> Cytokiny rozjechane 🆘
--> Trombofilia 3/5 mutacji pozytywne 🆘
--> ANA 3 pozytywne dwa antygeny ( Ro 52, PM Scl 100) 🆘
--> Komórki Nk w krwi i endometrium nieprawidłowe 🆘
--> Allo mlr 3% 🆘, cross match 2% 🆘
18/02/2025 ❄️4AA. 6dpt beta 6,7. 8dpt beta 33.8. 10dpt beta 111.9, 13dpt beta 399.80, 15dpt 810,20 17dpt 1545 20dpt 4214 22dpt 6464 27dpt 15553,50 30dpt mamy serducho ❤️ 8t2d aniołek 😢 -
Witajcie.
wczoraj wam,już nie odpisałam bo nie miałam kiedy.
dziewczyny chciałam wam napisać,ze w tamtym cyklu coś było nie tak miałam podobny przypadek do zozo 3 dni przed @ chyba robiłam test i wyszła wyrazna 2 kreska robiiłam ten tes wieczorem potem na drugi dzien znowu i znowu 2 kreska...zrobiłam betę i wyszła ponad 5 norma była do 4 .Nie wiem może jakiś błąd albo cb ?
co o tym myślicie ?
Dobrego dnia dla was *: -
Multiwitamina wrote:Konstruktorko owocnych starań. Na przyszłość pocelujcie przed zastrzykiem, też warto
Evell biochemiczna? O cholera ale to znaczy że coś się rusza do przodunie wiem czy dobrze czy nie za rzadko
A robiła któraś z Was kariotyp przy niskim amh? Nie mogę znaleźć co on mi wg pokaże w takim wypadkuStarania od 2018
💃93
🤵91
2018-2020: 3x CB❌❌❌
2021: 3x IUI ❌❌❌
2023: In vitro Klinika UNICA Brno, Czechy:
° 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024:
°4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
°11/24: transfer ❄️ 5AA beta 0 ❌
°Badania po nieudanym transferze:
--> KIR Bx (brak 4 kirów implantacyjnych)🆘
--> Cytokiny rozjechane 🆘
--> Trombofilia 3/5 mutacji pozytywne 🆘
--> ANA 3 pozytywne dwa antygeny ( Ro 52, PM Scl 100) 🆘
--> Komórki Nk w krwi i endometrium nieprawidłowe 🆘
--> Allo mlr 3% 🆘, cross match 2% 🆘
18/02/2025 ❄️4AA. 6dpt beta 6,7. 8dpt beta 33.8. 10dpt beta 111.9, 13dpt beta 399.80, 15dpt 810,20 17dpt 1545 20dpt 4214 22dpt 6464 27dpt 15553,50 30dpt mamy serducho ❤️ 8t2d aniołek 😢 -
IssaMelissa wrote:Mycha to fakt, już nie mogę się doczekać aż skończymy. Mam nadzieję że ten dołek zaraz przejdzie bo zaczynam się sama na siebie złościć. Tylko co poradzić na to ssanie, mdłości i pragnienie. Ale mam nadzieję ogromną że to chwilowe
Mazury mmmm... Marzenie, nigdy nie byłam. Może kiedyś pojadę. Tak po cichutku zazdroszczę urlopiku🤫 I Mazur i morza. A tak serio to miłego wypadu. Wypocznij, należy wam się
Dzięki -
Mycha - zazdroszczę wyjazdu! Mi by się przydało gdzieś wyrwać z domu. Oczyścić głowę, odpocząć od tego kieratu... Ech.. nie dla psa kiełbasa jak to mówią
Dziś trochę porobiłam w domu i już mnie brzuch boli jak na @. Plecy wysiadają. Ble... jestem taka niedołężna. Jakbym mogła to bym przeleżała cały ten czas do porodu. A tu trzeba ogarniać chałupę, obiady dla młodej, leki, inhalacje... Masakra. Jak te kobiety, które mają kilkoro dzieci i są w ciąży dają radę?? Ja nie wiem! Kosmos. Chyba, że to tylko ja się tak źle czuję.