Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida kciuki zaciśnięte!
Wrobel moze masz racje, ale czasem to „nie, bo nie” mnie do szału doprowadza.. wiec znowu potem mam etap, ze robie wszystko sama, bo błagać nie bede.Frida91 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Hehe Zozo może to prorocy sen
Ja wczoraj odwalilam 2 długie spacery, wieczorem kąpiel ciepła i seks i potem właśnie były te skurcze. Dlatego dziś najwyżej zrobię powtorke z tego wszystkiegoZozo, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Frida91 śliczny!!! Te personalizowane sa takie wyjątkowe właśnie
Frida91 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Frida91 wrote:Beatrix a co u was?
O dziwo karmie jeszcze piersia chociaz rzucalam to juz z tysiac razy 😁 oczywiscie sie dokarmiamy jedna butla na noc. Za to przestala rzygulic. Refluks w cudowny sposob minął jak mloda skonczyla 4,5 miesiąca uf bo bylo to strasznie dojezdzajace🙈mam do sprzeania hipp anti refluks jakby ktoras chciala😁
Poza tym nie lubi jezdzic wozkiem. Ani gondola ani fotelik wiec spacery trwają godzine max dwie. Glownie na jeku. 😂
Adry, Frida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Beatrix super że wszystko u was dobrze
Byłam właśnie z mężem na drugim dzisiaj 1,5h spacerze i zaraz powtórka z wczoraj tzn.goraca kąpiel i seks. Jak to dziś nic nie da to już pierdole i czekam bezczynnie na rozwój wydarzeń. -
A i moje dziecko czy zje na noc butle czy zje cycka i nie dostanie butli to spi tyle samo wiec nie u Wszystkich dzieci to sie sprawdza 😁 Czytalam na forum ze laski rzucaly kp zeby soac w nocy bo juz nie dawały rady a tu dupa bo dziecko i tak sie budzilo co 2 h🙃
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Wróbel wrote:Lavande nie zagłodzisz. Jak będzie głodny to da ci znać. Nastusia jak nie mogła mleka wyciągnąć to się strasznie złościła, krzyczała, biła mnie po cycach i szczypała. Waż go co 3 dni jeśli się niepokoisz albo co tydzień.
Lavande tearz jest bardzo duży społeczny nacisk na KP a to niestety wpędza w poczucie winy te które nie mogą. Kiedyś tak nie było...
Nowa jakby był pantoflarzem to byś nie wytrzymała. Ja też muszę mieć faceta z którym można się pokłócić i a nie pierdołę która tylko przytakuje.
Samosiowa wy to z kolei jak dwójka dzieciaków ale nic w tym złego puki nie przekraczacie pewnych granic.Adry lubi tę wiadomość
-
Dziś w nocy mały jadł tylko z 10min z jednej piersi i poszedł spać. Stwierdziłam że odpalę laktator i metodą 7-5-3 udało mi się odciągnąć 65ml. Nie wiem czy to dobry wynik jak na 7. dobę po cc. W nocy zwykle mam najwięcej bo widzę, że ładnie je.
Nie wiem w czym tkwi problem. Mam wrażenie, że mleko jest ale on nie do końca ma siłę je wyssać tyle ile trzeba. Mam mega problem z przystawieniem go bo ma taką malutką buzię i nie chce się głęboko doczepić. Te kapturki ratują mi dupę ale chciałabym bez nich, wiadomo. Często on tak szybko rytmicznie ssie i nie słyszę żeby łykał. Dopiero jak mu ucisnę pierś lub masuję od góry do dołu to słychać połykanie. Dziewczyny mające doświadczenie z kp - help me! Położna przyjdzie dopiero w poniedziałek.
Resztę dziewczyn przepraszam za pisanie nie na temat ale potrzebuję wsparcia i porady. Pomińcie te posty jeśli możecie.