Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende cieszyć się /odpoczywać /odsypiać razem z nim
Mi Rozalka dziś przypomniała co to są kolki. Miałam 3 godziny wrzasku z 2 przerwaminpo 15.min kiedy już padala zmeczona i zasypiala
Mam obawy czy to nie przez jaja, co do mleka tez mam podejrzenia.. Będę musiała to obserwować. Mała ilość czy forma przetworzona tak nie działa ale po szklance mleka ja wysypalo na buzi a wczoraj zjadlam 2 jajka sadzone i dziś taka masakra...Lavende86 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Zrobiłam młodemu kąpiel w naparze z tymianku bo wyczytałam, że jest super na katar i kaszel (i przy okazji uspokaja 😁). Posmarowałam maść majerankową dziurki nosa. Jestem niczym znachorka powoli 🤣
Arienkas83, Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Sukces! Nina wreszcie ze smakiem je moje obiadki. Kucharka że mnie słaba, to co my lubimy już wiem, ale nie wiedziałam jak małej łączyć warzywa żeby jej to smakowało. I w końcu wzięłam się na sposób, spisała sobie składy że sloiczkow wraz z proporcjami i voila
Lavende86, Adry, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Adry wrote:a ja zamówiłam dzisiaj dziecku wszystkie istniejace dostepne elementarze dwulatka w empiku, nawet konto premium sobie zrobilam na przyszlość
hahaha.
Kupiłam jeden ostatnio na probe i ku mojemu zaskoczeniu mala tak smigala z cwiczeniami, że poleciałam z fantazją. Czy to sie leczy?hahahaha
jak tylko ma ochotę to trzeba stymulować
-
Adry - mały przeziębiony. Ale chyba wyjdzie na prostą. Tak to jest jak się ma starsze rodzeństwo w przedszkolu 🙄 Dziś już było lepiej.
Ja też zamówiłam małej taką serię do ćwiczenia. Takie 3 zeszyty ćwiczeń. Wcześniej też kupowałam. Ona bardzo lubi takie rzeczy. Teraz już szlaczki ćwiczy i łączenie kropek, labirynty, kolorowanki. Też tonę różnych książeczek przerobiła. Miała kiedyś fazę na różne zadania z naklejkami.Adry, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Ooo Zozo jak super że jesteś!! Jak kupicie to razem z Frida będziecie wybierać farby
więc się streszczaj
W pracy ok? Do kiedy masz umowę? Skoro i Ciebie tak zabiegał to na pewno zostaniesz
Mam nadzieję że zostajesz z namiZozo lubi tę wiadomość
-
Adry - mała ok. Chodzi do przedszkola. Ona jest już zdrowa. Dziś nocuje u teściowej bo się z nią umówiła na babski wieczór. Mąż ok. Bardzo dobrze się sprawuje. Na szalone zabawy łóżkowe niestety narazie nie ma sposobności. Mnie nadal boli blizna po cc 🙄 Poza tym jedyne o czym najczęściej myślę to sen 🤣 Ale powoli... jeszcze wrócimy do tego 😜
Z wydawnictwa Zielona Sowa są fajne książeczki z ćwiczeniami. My teraz robimy serię "Ćwiczę, rysuję, piszę".Adry lubi tę wiadomość
-
Kurcze to ja jakąś inną chyba jestem. Wszyscy się dziwia że tak szybko mi przeszedł jakikolwiek bol związany z cc. A ja gdzie się nie obroce to słyszę że babki długo dochodzą do siebie. To nie jest zarzut absolutnie, zastanawiam się co ze mną jest nie tak.
Lavende a która babcia się bardziej angażuje? Miałam ostatnio dylemat, teściowa jak było ciepło często brała mała na spacer. Zaczęłam się zastanawiać czy jak będzie zimno to będzie przyjeżdżać i siedzieć z nami w domu. Już sobie planowałam co jej powiedzieć żeby do tego nie dopuścić. Na szczęście jest inteligentna i sama na to wpadła o czym mnie dzisiaj poinformowała. Uff, ulzylo mi. Nie wyobrażam sobie ze ktoś się u mnie kręci po mieszkaniu -
Cześć Zozo !
wszystkie w koncu wracają
musimy kiedyś jakieś spotkanie w realu zrobić
Trzymam kciuki za mieszkanie - oby było takie jak sobie wymarzycie ! Będziecie razem z Fridą się wymieniać pomysłami, a ja uwielbiam takie remontowe rzeczy :F
Wiecie co, ja to mam naprawde szczęście do tesciowej. Serio. Oby jej sie nie odwidziało jak urodze wnuka ale serio... szokjest mega normalna
dziś mi troche wieczorem dotrzymała towarzystwa jak mąż pojechał do Warszawy i wraca dopiero jutro.
No to kolacja i seriale. Ciezki plan na wieczorjuz troche stres zszedł z rana, zobaczymy co we wt powie lekarz sądowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 21:03
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Promyk89 wrote:Cześć Zozo !
wszystkie w koncu wracają
musimy kiedyś jakieś spotkanie w realu zrobić
Trzymam kciuki za mieszkanie - oby było takie jak sobie wymarzycie ! Będziecie razem z Fridą się wymieniać pomysłami, a ja uwielbiam takie remontowe rzeczy :F
Wiecie co, ja to mam naprawde szczęście do tesciowej. Serio. Oby jej sie nie odwidziało jak urodze wnuka ale serio... szokjest mega normalna
dziś mi troche wieczorem dotrzymała towarzystwa jak mąż pojechał do Warszawy i wraca dopiero jutro.
No to kolacja i seriale. Ciezki plan na wieczorjuz troche stres zszedł z rana, zobaczymy co we wt powie lekarz sądowy
Ja też mam spoko teściowa, ale po narodzinach Niny stwierdziłam że jej nie znam. Odbiło jej na punkcie wnuczki. Aż za bardzo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 21:09
-
Adry wrote:Mycha, rozmawialas z nia o tym?
-
Multiwitamina wrote:A Tobie to nawet klapsa w dupala puszczę .
Mycha . Mi moja salon sprzątała dziś. Jestem w niebo wzięta. Potem mały się obudzi i mi go wzięła. Jestem mega wdzięczna za pomoc bo w uj zrobiłam . Tak by Ci posiedzała z małą , jej zaraz z oczu nie spuścisz. Mój za mną krok w krok pełzniejeszcze raz na jakiś czas spoko. Chodziło mi o to żeby to nie było z taką częstotliwościa jak spacery. Bo wtedy byłaby u mnie co drugi dzień