Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam takie samo uczucie
Najlepiej się bawiłam i było tak jak chciałam
Nie miałąm stresu, nie czułam się spięta, z każdym się pobawiłam i bardzo dobrze to wspominam. Ale znam osoby które miały wręcz przeciwnie... Tak to bywa jak ktoś bardziej patrzy na to, żeby się pokazać i potem chodzi spięty żeby wszystko było perfekcyjnie.
-
Kurde wkurzyłam się! Mam mieć pierwszą wizytę 02.11, ale wcześniej kończy mi się Duphston. Mówiła mi wtedy 2 dni temu babka że mogę wpaść po samą receptę do doktorka w przyszłym tygodniu. No więc właśnie dzwoniłam do rejestracji kiedy mogę wpaść. To mi teraz mówią że bez wizyty nie mogę, jedynie wizyta i 120 zł i to już w środę teraz. Albo mogę do samego gina się zapytać. No to napisałam do niego teraz czy nie za wcześnie na USG i czy faktycznie nie mogę wpaść po receptę między pacjentkami. A chciałam sobie wolne wziąść tego 02.11.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:56
-
Mam nr, napisałam do niego SMS i czekam. On w szpitalu pracuje także dzwonić do niego nie bardzo, jedynie w skrajnych przypadkach.
Do kitu ten termin bo on sam mi pisał w niedzielę że mam przyjść za 2-2,5 tygodnia na USG a nie za 1,5 tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:12
-
No właśnie, a dwa dni temu jakaś inna mi mówiła że mogę wpaść, ta co mnie zapisywała na 02.11. Tylko właśnie nie pamiętałam kiedy i chciałam się upewnić. On jeszcze przyjmuje na NFZ we wtorki rano, to zaś już teraz do przychodni się dodzwonić nie umiem. No nic, czekam na odp., jak nie odpisze to może pójdę we wtorek do tej przychodni się wryć, albo w środę na wizytę. On zawsze odpisuje także czekam.
-
Baby w rejestracji w ogóle czasem są głupie. Ja przez jedną taką dzisiaj nie mogłam mieć wizyty. Nie zapisała mnie mnie miesiąc temu mimo polecenia lekarza tylko kazała po prostu przyjść ale dzisiaj było za dużo pacjętek i muszę iść za tydzień. Ja natomiast dopiero potem odkryłam że skoro jestem w ciąży to miała obowiązek ustawowy mnie zapisać. Wydrukuję sobie to prawo.
-
Hej.
Byłam u ginekologa na monitoringu. I słuchajcie to...
Tak na mnie podziałało tabletki clo, że owulacje miałam chwilę przed usga dzisiaj dopiero 10dc
Dwa dni temu żeśmywięc mam nadzieję ze chłopaki przetrwały dwa dni i czekały na jajeczko. I jak to Pan doktor powiedział... "Dzisiaj też popracujcie ze sobą" więc będziemy
A kilka godzin przed lekarzem zrobiłam test owulacyjny i wyszła kreska prawie taka jak kontrolna
Ale "złośliwe" ovu mimo testu pozytywnego, służy rozciagliwego, prawidłowej szyjki na owulacji i skoku temperatury nie wyznaczyła mi ovu-brakuje statystykiMultiwitamina, malutka_mycha lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024