Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję, że dziecko sprzedane babci, a ja po relaksującej kąpieli sączę winko
Nie mieliśmy w planach jej zostawiać, ale sama chciała, a i babcia stęskniona bo ostatnio rzadziej się widziały.
Moje dziecko dziś nie chciało wyjść z przedszkola. Tak jej się podoba. Cały czas mówi, że ona jest Polak małyZna cały wierszyk. Wiecie który: Kto ty jesteś? Polak mały itd.
Ja z nią recytowałam pierwszą zwrotkę i zacięłam się w pewnym momencie, a ona oburzona na to: "Mamo, zapomniałaś o krwią i blizną!", a ja szok
Wygooglowałam i faktycznie tam dalej jest taki fragment. Teraz z niej mała patriotka
malutka_mycha, Multiwitamina, Zozo, Adry, czarnulka24, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
Wróbel wrote:Mój też złota rączka. Naprawi wszystko od kibla przez elektrykę, remonty, samochody, sprzęt nagłaśniający, akwarium, rower na komputerze skończywszy.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny jajko rośnie
Właściwie to jajka...
Konkretnie 4 jajka...
Jedno 17mm, dwa po 14mm i jedno 12. Doktorek powiedział że do 3 można sie starac ale jak będą 4 rosły to zakaz. Mam przyjść we wtorek zobaczyć. Ale naprawdę sie nie spodziewałam, poprzednio jedno mizerne wyhodowalam a tu coś takiego!Multiwitamina, Evell, malutka_mycha, Arienkas83, Adry, czekamynadzidzie, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
-
Multi to na clo. We wtorek wzielam ostatnia tabletke. W weekend pewnie poseksimy ale jak we wtorek będą 4 to może jednak daruję sobie
Ale szczerze wątpię że aż 4 tak samo urosną i wszystkie pękną. Dobrze,że kazał mi brać1 tabl a nie dwie!
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Adry - fajnie jak ktoś się dzieckiem zajmie. Dla dziecka to też dobrze. Moja bardzo kocha dziadków. Nie rozumiem jak dziadkowie mogą nie chcieć zajmować się wnukami. Moja mama to kilka dni bez małej i już wydzwania, że chce ją na noc. One sobie robią babskie wieczory z tańcami, malowaniem i bajkami
Ja jak doczekam wnuków to też będę szaleć
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Arienka szybka kolacja . Bo do pracy w sumie nie bardzo. Ale sytne, u nas dość często jest i tak 20 min roboty.
Na 2 bułeczki,
Kilka pieczarek ( startych na tarce ) i cebulka cienko skrojona, papryczka , szyneczka z 2 plasterki, boczek 2 plasterki. To smazysz 10 Max 15 min. Bułeczki na pół, ser moccarela na tarko. Dajesz troszke na buleczkę, kładziesz łyżka czy 2 farszu, pomidorek, znowu ser . I do pieca na 7min 200 stopni.
Wyciagasz, posypujesz szczypiorkiem . Sos keczup majonez czosnek.
Smacznego
Smaka narobiłaś, na pewno zrobię bo moje smaki.Multiwitamina lubi tę wiadomość