Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Właśnie pisze to, bo myślę, że masz podobnie jak ja z tymi hormonami..
A Ty badałaś te androgeny pod kątem PCO?
No właśnie nie badałam a jakie to te androgeny ?i chyba je zrobię chociaz powiem Ci ze w tamtym roku jak byłam u innej ginekolog to ona podejrzewała pco bo moje jajniki były takie na granicy jakkolwiek to znaczy ? Ale zrobiłam LH i fsh ale było w normie ale to było w tamtym roku nie wiem co teraz chyba będę musiała zrobić? Ja pytałam mojego giną o to pco ale mówił mi ze to nie ma znaczenia to nie wiem o co mu ha ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre wieczorami, od odcinka piersiowego, przez ledzwiowy do krzyzowego. Ale widzisz selekcja priorytetów. Od wczoraj dużo bardziej boli mnie ta kość lonowa i już te plecy aż tak nie przeszkadzają
Nefre nie zazdroszcze podjęcia wyboru. Najgorsze właśnie jest to że nie wiesz na co się szykować. Możesz uważać że masz wysoki Prog bólu a później się okaże że takiego jeszcze nie przeżyłas. A wtedy już będzie za późno, będziesz musiała wytrzymać. A po zabiegu nie masz pojęcia czy będzie łatwiej. Koleżanka po zabiegu związanym z endo ma zakaz starania się przez 6 miesięcy więc znowu czas leci. -
nick nieaktualny
-
Znaleźliśmy wczoraj mieszkanie
Najgorzej tylko że od tego latania po mieście się przeziebilam i fatalnie się teraz czuję... Wzięłam pół tabletki paracetamolu bo pani w aptece powiedziala ze mozna i tantum verde na gardlo. Jutrp wracamy i bedzoe czas sie pakowac. Mam nadzieje ze przeżyje ten wariacki czas bo poki co jestem pelna obaw...
Adry lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:No jeszcze mnie przekonuje, żeby się nie starać teraz, że jak jakimś cudem się uda, a ja np. nie uwierzę w test, bedę myślała że to ciąża pozamaciczna, albo codziennie marudziła, że już nie jestem w ciąży, to Ty już nie wytrzymasz..
Z troski o Ciebie musze to jeszcze przemyśleć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 11:47
-
Nefre_ ms wrote:Brawo
Nowe życie
Do łóżka się kładź, a nie do pakowania. Pod kocyk, herbatka i dyryguj staremu jak ma pakować .i dopiero zaczniemy pakowanie. Oby nam tu bylo dobrze bo poki co jakos mi smutno przed kolejna zmiana...
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Znaleźliśmy wczoraj mieszkanie
Najgorzej tylko że od tego latania po mieście się przeziebilam i fatalnie się teraz czuję... Wzięłam pół tabletki paracetamolu bo pani w aptece powiedziala ze mozna i tantum verde na gardlo. Jutrp wracamy i bedzoe czas sie pakowac. Mam nadzieje ze przeżyje ten wariacki czas bo poki co jestem pelna obaw...
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nefre pójdę tylko teraz chce poczekać do wizyty u gina, niech sprawdzi te spojenie. Dziewczyny które to miały pisały że trzeba iść do ortopedy lub fizjo, to ja bym wtedy to na raz załatwiła. Ale muszę wiedzieć jaki specjalista jest mi potrzebny. Do samych pleców już miałam kontakt ale teraz to on się chyba nie nadaje.
Frida pięknie, zaczynać ie nowy etap, nowe miasto , nowe mieszkanie i dzidziol w brzuszkujesteś podekscytowana czy wystraszona?
Adry ale tylko oczy czy nic? Nie dziwię się, jeszcze w domu w weekend ujdzie ale na dworze jak się kilka razy zobaczyłam bez tuszu to no way
Nefre nie zwalaj odpowiedzialności na Adry, będziesz marudzić to sobie odbijemy za wszystkie przytyki w nasza stronę -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ag
Ty jesteś mistrzem
Jeszcze nie odebrałaś wyników, a już wiesz, że Cię nie przekonają...
Może nie odbieraj bety, tylko poczekaj aż Ci bebzol wywali
Adry
Dzięki, teraz będzie mi łatwiej podjąć decyzjęBoję się, że jak ja będę zrzędzić, to wywalisz wpis dłuższy od mojego hahaha
takze tak to! Dobrze ze dzis piątek!
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Mycha
Uffperspektywa że wszystkie mnie zjebiecie jest bardzo zachęcająca
Aż mam ochotę próbę zrobić żebyście poćwiczyły hahahaha
Moja ciocia po ciąży dostała przepuchliny międzykręgowej.
Ludzie to dostają też od siedzącej pracy, braku ruchu i słabego szkieletu mięśniowego.
Fizjoterapueta - masażysta, może Ci zrobić masaż rozluźniający całych pleców, albo tych odcinków które Cię bolą.
Spowoduje to, że mięśnie nie będą takie napięte i ból możesz mniej odczuwać.
To jest doraźne, objawowe leczenie.. Forma relaxu dla Ciała, nie ma nic wspólnego ortopedą i dalszym leczeniem.a może na to spojenie nic nie będę musiała robić, muszę lekarke dopytać. Teraz i tak aż tak mnie to nie denerwuje bo mam większy kłopot
teraz pozostaje mi chyba uciąć sobie rękę żeby bol był mocniejszy od pleców i spojenia
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:a spacery coś dają?
ja do 8 miesiąca ćwiczyłam 3 razy w tygodniu, więc u mnie ból przychodził albo jak przegięłam, albo jak źle spałam. I niestety nie doradzę nic więcej. Wiem, ze trzeba ćwiczyć, żeby te mięsnie wzmacniać, bo do porodu będzie coraz ciężej. Może być też tak, że dziecko Ci na coś uciska. Może spróbuj położyć się w innej pozycji, żeby mała jakoś inaczej się ułozyła?