X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja załapałam doła jakoś.. I mi się wszystkiego odechciało.. Cieszę się, że moja Przyjaciółka jest w ciąży, ale jakoś tak teraz spotkania z Nią nie wpływają na mnie pozytywnie.. Jeszcze jakoś teraz mam takie myśli, że po co to całe leczenie, hormony, milion kg do przodu, skoro i tak dupa z tym wszystkim a wyglądam jak słoń.. Ciekawe kiedy uda mi się tych nadmiernych kg pozbyć... Całe życie tylko tycie, chudnięcie, tycie.. już mi się tym rzygać chce...

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wymioty to mi kisiel pomagał ale same mdłości to gorsza sprawa.

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag unikaj takich spotkań. One zwykle są dołujące. Kilogramami się nie przejmuj, szybko potem je zrzucisz.

npV2p1.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 14:14

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środku też mogą być z tego co czytałam. I co robisz z tą kora? Nasiadowki?
    Tak czytam o tym i to chyba nie to. Trzeba obserwować, jednorazowym incydentem nie będę się przejmować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 21:00

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te hormony dają popalić... a faktycznie ograniczę spotkania z ciężarnymi ... ja sie ciesze ich szczęściem i kibicuje, ale jakos to przytłacza.. moze z ta siłownia wyjdzie i bedzie lepiej! Wiem, ze mozna schudnąć tylko widac cieżko u mnie to utrzymac.. a co z Nefre_ms? Jak ten lekarz... odezwij sie Kochana!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 21:00

Wysłany: 3 stycznia 2019, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 14:15

malutka_mycha lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Wróbel. Spróbuje migdałów. U mnie rano jest ok a im później tym gorzej. Wieczorem apogeum. A niby mówią PORANNE mdłości. Bzdura.

Ag, świetnie Cię rozumiem. Też tak miałam. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się dołączyć do przyjaciółki.

Multi mi się zrobił hemoroid po braniu tabletek anty. Uważaj na niego i reaguj szybko. U mnie potem krwawił :-/ Stosowałam czopki. Po odstawieniu hormonów jak ręką odjął problem się skończył. W ciąży nie miałam w ogóle i do teraz spokój.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag1988 wrote:
    A ja załapałam doła jakoś.. I mi się wszystkiego odechciało.. Cieszę się, że moja Przyjaciółka jest w ciąży, ale jakoś tak teraz spotkania z Nią nie wpływają na mnie pozytywnie.. Jeszcze jakoś teraz mam takie myśli, że po co to całe leczenie, hormony, milion kg do przodu, skoro i tak dupa z tym wszystkim a wyglądam jak słoń.. Ciekawe kiedy uda mi się tych nadmiernych kg pozbyć... Całe życie tylko tycie, chudnięcie, tycie.. już mi się tym rzygać chce...

To ja mam to samo całe życie się odchudzanie potem tyje znów się odchudzam, aż do usranej śmierci. KURŁA czemu to życie jest takie jebniete ?? Inne baby to żrą jak opetane i nie tyją a u mnie wystarczy ze zjem coś niedozwolonowego i już dupa rośnie.

Wysłany: 3 stycznia 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pco i meta to jak u mnie, dostałam nie na IO a na lepszą owulacje. Zmieksza osłonę wokół jajeczek i pomaga im się uwolnić, a później plemnikow pomaga zapłodnic.

Tzn ze nie musisz czekać do operacji? Ale skoro masz że sobą wszystko zarośnięte to przy ewentualnej ciąży nie będzie problemem dla macicy się rozciagnac?

f1d9680377.png

Wysłany: 3 stycznia 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, a nie może peknac na przykład? Albo jakieś inne uszkodzenia?

f1d9680377.png

Wysłany: 4 stycznia 2019, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 14:15

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms co robicie dalej? Co Ty o tym wszystkim myślisz? Ten Twój Maz sie troche juz oswoił z tym wszystkim?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell ja juz nie wyrabiam z tym wszystkim... mam dosc, a byc moze czeka mnie jeszcze długa droga.. ta moja Przyjsciolka w 7 miesiącu ciąży z 2gim dzieckiem jest ode mnie dużo chudsza (pomijam mały brzuszek) .. ale i tak idzie do psychologa bo sobie nie radzi z sytuacja... nie ma co nawet ciągnąć tego tematu .. na koniec dostałam SMS ze „mam super podejście do dzieci”... wiem, ze chciała dobrze... ale... chciałam odpisać, ze na ch*** mi to podejście...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wstałaś? Idziesz dzis ba ta betę? Ja tylko marze o tym zeby juz wrócić z pracy do domu i miec święty spokoj od wszystkiego ... ale ide zeby wiedzieć... czy sie schlac czy raczej moge miec dalej cień nadziei ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po becie... teraz czekanie...

Evell lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Nefre_ms Maz przetrawił ;) moze zatem warto zaryzykować i bez takiej spiny, a moze sie uda! A gdzie ta Zozo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 09:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziołchy; ) :p

Nefre

Ja robiłam takie badanie kochana po tym moim ostatnim poronieniu i tam było białko s wolne a białko c chyba wszystko było w normie bo to robiłam w kierunku trombofili czy mówimy o tym samym ? Oo tak Ci powiedział gin o tej owulce a mi ni nic takiego nie mówił, ale ci wierze i jakieś nowe nadzieje we mnie wstąpiły dziękuję skarbie ;*

AG kochana kciukam mocno i czekam niecierpliwie na twoja betę i na zozo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam objawow... Maz wie, niech tez sie postresuje a co! Wino ma kupić! Bedziemy pic razem albo sam sie napije.. Rożne cuda sie zdarzają, masz owulacje to juz jest powód do radości, możecie bez nastawienia działać, a jak sie uda to super a jak nie, to na spokojnie. Zapisałam sie na multisporta z pracy- ruszam 15go stycznia! Takze takie to moje „ciążowe” nastawienie, jestem z siebie dumna, ze udało sie nie zasłonić „bo moze bede w ciąży” takze mam co światowac jakby cos ;) bo zostały mi 2 miesiące zeby ogarnac sie do wakacji! Takze czy bedzie ciąża czy nie, to bede fit (kiedyś!) Hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 09:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Ag

Najwyżej kupisz sobie koszulkę na siłkę :P

:jestem w ciąży, a Ty jaką masz wymówkę"
    Nogi i pupę w ciąży przecież moge miec szczupłe a brzusio okrąglutki!!! Moj Maz jest najlepszy- „ale brzuszków nie możesz robić” na co ja Mu mowie, ze „bede wiedzieć, ze ciąża, to sie bede zastanawiać czy cos robić czy nie”, bo juz mnie to wkurzyło... z tym nakręcaniem.. a Zozo przepadła... a miałyśmy razem isc na ta betę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 10:00

‹‹ 673 674 675 676 677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ