Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja załapałam doła jakoś.. I mi się wszystkiego odechciało.. Cieszę się, że moja Przyjaciółka jest w ciąży, ale jakoś tak teraz spotkania z Nią nie wpływają na mnie pozytywnie.. Jeszcze jakoś teraz mam takie myśli, że po co to całe leczenie, hormony, milion kg do przodu, skoro i tak dupa z tym wszystkim a wyglądam jak słoń.. Ciekawe kiedy uda mi się tych nadmiernych kg pozbyć... Całe życie tylko tycie, chudnięcie, tycie.. już mi się tym rzygać chce...
-
nick nieaktualnyTe hormony dają popalić... a faktycznie ograniczę spotkania z ciężarnymi ... ja sie ciesze ich szczęściem i kibicuje, ale jakos to przytłacza.. moze z ta siłownia wyjdzie i bedzie lepiej! Wiem, ze mozna schudnąć tylko widac cieżko u mnie to utrzymac.. a co z Nefre_ms? Jak ten lekarz... odezwij sie Kochana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 21:00
-
Dzięki Wróbel. Spróbuje migdałów. U mnie rano jest ok a im później tym gorzej. Wieczorem apogeum. A niby mówią PORANNE mdłości. Bzdura.
Ag, świetnie Cię rozumiem. Też tak miałam. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się dołączyć do przyjaciółki.
Multi mi się zrobił hemoroid po braniu tabletek anty. Uważaj na niego i reaguj szybko. U mnie potem krwawiłStosowałam czopki. Po odstawieniu hormonów jak ręką odjął problem się skończył. W ciąży nie miałam w ogóle i do teraz spokój.
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:A ja załapałam doła jakoś.. I mi się wszystkiego odechciało.. Cieszę się, że moja Przyjaciółka jest w ciąży, ale jakoś tak teraz spotkania z Nią nie wpływają na mnie pozytywnie.. Jeszcze jakoś teraz mam takie myśli, że po co to całe leczenie, hormony, milion kg do przodu, skoro i tak dupa z tym wszystkim a wyglądam jak słoń.. Ciekawe kiedy uda mi się tych nadmiernych kg pozbyć... Całe życie tylko tycie, chudnięcie, tycie.. już mi się tym rzygać chce...
To ja mam to samo całe życie się odchudzanie potem tyje znów się odchudzam, aż do usranej śmierci. KURŁA czemu to życie jest takie jebniete ?? Inne baby to żrą jak opetane i nie tyją a u mnie wystarczy ze zjem coś niedozwolonowego i już dupa rośnie. -
Z pco i meta to jak u mnie, dostałam nie na IO a na lepszą owulacje. Zmieksza osłonę wokół jajeczek i pomaga im się uwolnić, a później plemnikow pomaga zapłodnic.
Tzn ze nie musisz czekać do operacji? Ale skoro masz że sobą wszystko zarośnięte to przy ewentualnej ciąży nie będzie problemem dla macicy się rozciagnac?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell ja juz nie wyrabiam z tym wszystkim... mam dosc, a byc moze czeka mnie jeszcze długa droga.. ta moja Przyjsciolka w 7 miesiącu ciąży z 2gim dzieckiem jest ode mnie dużo chudsza (pomijam mały brzuszek) .. ale i tak idzie do psychologa bo sobie nie radzi z sytuacja... nie ma co nawet ciągnąć tego tematu .. na koniec dostałam SMS ze „mam super podejście do dzieci”... wiem, ze chciała dobrze... ale... chciałam odpisać, ze na ch*** mi to podejście...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziołchy; ) :p
Nefre
Ja robiłam takie badanie kochana po tym moim ostatnim poronieniu i tam było białko s wolne a białko c chyba wszystko było w normie bo to robiłam w kierunku trombofili czy mówimy o tym samym ? Oo tak Ci powiedział gin o tej owulce a mi ni nic takiego nie mówił, ale ci wierze i jakieś nowe nadzieje we mnie wstąpiły dziękuję skarbie ;*
AG kochana kciukam mocno i czekam niecierpliwie na twoja betę i na zozo -
nick nieaktualnyNie mam objawow... Maz wie, niech tez sie postresuje a co! Wino ma kupić! Bedziemy pic razem albo sam sie napije.. Rożne cuda sie zdarzają, masz owulacje to juz jest powód do radości, możecie bez nastawienia działać, a jak sie uda to super a jak nie, to na spokojnie. Zapisałam sie na multisporta z pracy- ruszam 15go stycznia! Takze takie to moje „ciążowe” nastawienie, jestem z siebie dumna, ze udało sie nie zasłonić „bo moze bede w ciąży” takze mam co światowac jakby cos
bo zostały mi 2 miesiące zeby ogarnac sie do wakacji! Takze czy bedzie ciąża czy nie, to bede fit (kiedyś!) Hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 09:43
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ag
Najwyżej kupisz sobie koszulkę na siłkę
:jestem w ciąży, a Ty jaką masz wymówkę"Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 10:00