Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziś w pracy siedząc przed kompem dostałam zawrotów głowy tak z 5 sekund i przeszło jak wstałam. Teraz znowu tak miałam tym razem leżalam sobie ale trwało to krócej. Ciśnienie 108/74 i zawsze takie mam. Chyba nie mam powodów do paniki?
Wróbel też miałaś takie zawroty o ile pamiętam i co to oznaczało?
Jak się znów powtórzy to dzwonię do mojego gina.
Zjadłam teraz obiad może glukoza skacze.
-
Nefre_ ms wrote:Wg mnie jak Rubisz nie znajdzie Ci endo, to pewnie to nie jest powód.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
@Arienkas - w ciąży krew inaczej się dystrybuuje, więcej przez łozysko itd stąd mogą byc zawroty głowy. Zwłaszcza jesli masz słabą morfologię.
Odstawiłam luteine w piątek. Do tej pory brak okresu. Od wtorku boli mnie brzuch - i dalej nic. Nic a nic. Dziś nawet mniej niż wczoraj. Mogłoby już w końcu to dziadostwo przyjść bo 30 mam cytologie i musi się do tego czasu @ skończyć.
I chce już zacząc nowy cykl!
Uprzedzam - w ciązy nie jestem bo na monitoringu były dwa pęcherzyki 15 mm więc za małe na pekanie i dupa zbita. o!
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualnySpokojnie wstawiajcie fotki brzuszków i dzieci
Właśnie ten wątek moim zdaniem jest wartościowy, bo piszemy tu o za przeproszeniem, kupie, dupie, zupie, paznokciach, kieckach, ale też z drugiej strony o uczuciach, diagnozach, witaminach, badaniach, ciążach i dzieciach także o wszystkimI niech tak zostanie
Adry lubi tę wiadomość
-
U mnie wśród znajomych, nawet wśród sąsiadów wybuchła prawdziwa epidemia. Wszyscy dookoła są w ciąży. Nawet znajomy, który ma 45 lat, jego żona 42- też zaszli w ciążę! Zazdroszczę im - w pozytywnym sensie. Ale też z każdą nową ciążą dookoła wpadam we frustrację, że już chyba wszyscy tylko oprócz mnie.
Jakby nie to nasze forum, to naprawdę mogłabym pomyśleć, że chyba tylko ja nie umiem zajść. -
nick nieaktualnyIza-K wrote:U mnie wśród znajomych, nawet wśród sąsiadów wybuchła prawdziwa epidemia. Wszyscy dookoła są w ciąży. Nawet znajomy, który ma 45 lat, jego żona 42- też zaszli w ciążę! Zazdroszczę im - w pozytywnym sensie. Ale też z każdą nową ciążą dookoła wpadam we frustrację, że już chyba wszyscy tylko oprócz mnie.
Jakby nie to nasze forum, to naprawdę mogłabym pomyśleć, że chyba tylko ja nie umiem zajść. -
Ja to na chrzestna kompletnie chyba nie będę miała kogo wybrać
Bo te co się interesują raczej nie mogą.
Tez lubię nasz wątek za różnorodność tematów i że ciągle coś się tu dziejeTez nie każdy temat mnie dotyczy i interesuje ale wtedy nie udzielam się po orostu i tyle
Ale mam dziś ochotę na piwko... Kupiłam sobie znowu 0%. Życie na krawędzi normalnie