Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrystyna123 wrote:Bez zlosliwosci, ale czy nie chcialas sie odchudzac? A tu tluszcze (bigos) i cukier (beza)...
lepiej niech ktoś napisze jak tego nie zepsuć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie była dobra rada tylko wyrzut! Ale cóż.. widac nie rozróżniasz tego.. nie radziłaś, tylko oceniałas odrazu nie znając kontekstu.. kończąc ta do niczego nie prowadząca dyskusje, cofam zatem pytanie o beze, skoro niektórym to tak przeszkadza.. a jak tam sie dzis czuja Nasze Przyszłe Mamy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 09:09
Evell, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.Drogie panie
Kryśka ja wiem,że lubisz uprzykszać ludziom życie ale bez jaj,AG nic złego nie napisała, a ty od razu że ma się odchudzać itd.Bez obrazy ale to jej życie i sprawa ...
Miałam sen że byłam już w ciąży i miałam już duży brzuszek ehhh jak żyć ? ...Ag1988, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell dziekuje
bede na przyszłość pamietać, zeby 2 razy sie zastanowić zanim zadam pytanie - wojna o beze - hit! Evell moze to sen proroczy
ja oglądam wózki ostatnio, bo Koleżanka niedawno kupiła i mi pokazywała zdjecia ... ech... czy ja kiedyś bede wozić swoje dziecko w wózku... ?
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Evell dziekuje
bede na przyszłość pamietać, zeby 2 razy sie zastanowić zanim zadam pytanie - wojna o beze - hit! Evell moze to sen proroczy
ja oglądam wózki ostatnio, bo Koleżanka niedawno kupiła i mi pokazywała zdjecia ... ech... czy ja kiedyś bede wozić swoje dziecko w wózku... ?
Ja też oglądam i nawet jak buszyję po sklepach to patrzę na niemowlęce ciuszki chociaż mam tego sporo po małej .Już mi wali na pałe heh.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell a Ty jak się dziś czujesz?
No nie wiem jakoś dziwnie po tym śnie,jakoś nie mogę dojść do siebie .@mi się już prawie kończy także spoko .Małą coś kaszle mocno i będę ją obserwować... Syropek jej chyba zrobię z miodu i cebuli.
A ty jak się czujesz ? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Jakie tu awantury od ranaTez myślę że jak goście i impreza to nie ma co się bawić w jakies wynalazki z fasoli tylko normalne ciasta, no chyba ze jedno takie orzy reszcie tradycyjnych
Co do wyprawki to mój mnie wczoraj zaskoczył żeby już tak za miesiąc zacząć kompletowac żeby potem nie musieć wszystkiego naraz. Oszalał czy co
Oj zjadłabym jakieś dobre ciacho z kremem... Ale nie bezę bo nie przepadam -
Krystyna a po co mu tyłek myjesz? Ja moim zwierzakom nigdy nie myłam, jak się ubrudziły to tylko wodą ale tyłki jakoś czyste zwykle (same se myły).
Ja jak zwykle nie wyspana, zrobiłyście mi smaka na ciacho i nawt temat odbytu rottwwailera tego nie zmienił więc też chyba coś upiekę....Nefre_ ms, Frida91, Krystyna123, Ag1988, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny