Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Czarnulka jak biegunka? Jest już lepiej? Trochę długo się to ciagnie
malutka_mycha lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny co do chusteczek nawilzanych to ja od poczatku stosowalam i u moich synkow nic sie nie działo po nich . Ale np pieluchy nie wszystkie im podpasowaly z pampersa bylo ok ale raz kupilam na próbę dade z biedronki i niby te lepsze chcialam sparwdzic czy faktycznie tak sie różnią i wam powiem ze uzylam tylko kilka sztuk pampersow bo chlopakow zaczelo uczulac ztobily im sie krostki i ich wlasnie delikatnie odparzylo ..
Jak byli mniejsci to chusteczki uzywalam z firmy bobini te rozowe z witamina E , lub z pampersa ale wersja sensitive lub kindy z rosmana te bialym op.. ajak juz byli starsi to kupowalam rozneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 10:31
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
mnie jajka bolą wieczorami... Ale wczoraj mąż mnie leczył i trochę lepiej hehehe
Ogólnie ja już od wczoraj praktycznie po @ i już wracam do żywych.. Musze tylko staremu teraz kazać gumki kupić.. I przykro mi z tego powodu.
No niestety jak mus to mus .
Mnie wczoraj jajko bolało prawe tak jak wzięłam letrozol wieczorem ... heh ja jeszcze poczekam do jutra i biorę się ostro za starego; ) -
Multi ja myślałam żeby zacząć powoli po polowkowym ale tez nie wozek czy łóżko tylko ubranka i inne duperele. Zaskoczylo mnie że mój taki szybki bo też myślę że za wcześnie
Mam nadzieję że nikt nas nie ubiegnie bez naszej wiedzy
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Evell , ale to lecisz teraz na tym letroniolu? Może Ci jajka już pracują ładnie? Kiedy jakiś monitoring?
Chciałabym kochana żeby mi ładnie pracowały wiesz teraz przeżyciami się ten inofem mówią ze jest bardzo dobry przy IO i Pco. Wiec ufam ze w końcu coś tam pyknie i niech te jajka juz zaczynają rosnąć! !!Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adry wrote:My w kartonach zamawiamy
https://allegro.pl/oferta/pampers-pieluchy-premium-care-2-mini-240-sztuk-7769443824?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=ZDM0YWFkZjMtMzg0Yy00NDYzLWJhYjMtMjgyN2M0OGZlMTFkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=a8324ac0-e468-47fd-beac-580f1e7af34e
Tych jedynek nie kupujcie za dużo, może jedną-dwie paczki, bo zaraz są ciasne i lepiej dwójki zakładac.Adry lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Multi duży ten Twój junior, nie powiem
czym Ty go tuczysz?
O chusteczkach też słyszałam że lepiej za dużo nie używać, na wyjścia ewentualnie. A w miarę możliwości wacikami. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Z beza też nie pomogę bo nie lubię i nigdy nie piekłam
Krystyna to teraz jakiś probiotyki na tą nową ochronę by się przydałczasami woda i papierem mojej psinie dupe przemyje ale o chusteczkach nie pomyślałam
-
Nefre_ ms wrote:Hehe
Ogólnie znacie pojęcie Skiny fat?
można być chudym i tłustym
Moja waga mówi, że mam ponad 31 % tłuszczu.. To jest masakra :p -
Frida91 wrote:Multi ja myślałam żeby zacząć powoli po polowkowym ale tez nie wozek czy łóżko tylko ubranka i inne duperele. Zaskoczylo mnie że mój taki szybki bo też myślę że za wcześnie
Mam nadzieję że nikt nas nie ubiegnie bez naszej wiedzy
Takie zabobony trochę.
Co do kremów i chusteczek to potem już u nas leciało co popadnie i wszystko było ok. Nivea, hipp, sudocrem jak coś się zaczynało dziać. Ale moje dziecko miało dupę ze stali i nigdy nie miała odparzeń. No... może z kilka razy lekko zaczerwienione, co po jednym posmarowaniu sudokremem znikało. Dla mnie za to denne są chusteczki pampersa. Są tak mokre, że po nich musiałam jeszcze zwykłą chusteczką wycierać tyłek na sucho żeby się nie kisił w pampersie.
Pieluchy ulubione to pampersy zielone.
U nas córa była mała więc jedynki całkiem długo używaliśmy.Adry lubi tę wiadomość