Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula dokładnie....gdyby nie bylo w tym miesiacu komuni to bym chciala od razu w klinice hsg...inny sprzet...cewnik tez...
W szpitalu zakladaja ten caly osprzęt...kulociąg i to wszystko bylo jak na mnie za duże...pozatym lezalam na stole z kocem pod pupą to może dlatego sie szyjka schowala...pozycja tez ma znaczenie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 15:50
-
Adry wrote:Lavende, a może czegoś Ci brakuje w organizmie i wszystko Ci się zaczyna rozjeżdżać? witaminki bierzesz jakieś?
Adry lubi tę wiadomość
-
Iseko ciekawa informacja, może też to jest powód że u mnie się wszystko przesunelo. Testy owu szaleją, tydzień temu miałam pozytyw, wczoraj testowa była widoczna ale mniej, dzisiaj już prawie wcale. Możliwe jest żeby kreska testowa tak długo bladła?
Dzisiaj się delikatnie zdenerwował am Pierwszy rok pracuje w przedszkolu i nie byłam świadoma jak to wygląda. W ferie, majówkę itd jest dyżur podczas którego w niektóre dni jestem zmuszona wybrać urlop, nie mam wyboru. Umowę mam do końca sierpnia więc automatycznie dni do wybrania mam mniej i tym sposobem zostało mi 10 dni na lipiec. Ale jest jeszcze piątek po Bożym Ciele, znowu będzie dyżur i ja zostanę bez wczasów pod grusza bo trzeba mieć 10 dni ciągiem. Chyba że dyrektorka się nad nami zlituje. Wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 18:09
-
nick nieaktualny
-
Adry wrote:Ooo to wielkie szczęście, że to "tylko" to. Czyli zaczynacie nowy cykl? Teraz już się uda. Zobaczysz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane kobietki :* Czekamynadzidzie ja trzymam kciuki żebyś dołączyła do mnie i każda z osobna .Kurde ja to czasami zapominam o tej ciąży bo czuję się normalnie nawet mdłości nie ma a cycki tylko bola i czasami brzuch jak na @ale już nie tak bardzo . A teraz mi powiedzcie jak mam obliczyć kiedy mniej więcej będzie koniec 6 tyg bo ja się nie znam kompletnie
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaś mi się ucieło .Miałam na wizytę iść 25-tego mają, ale stwierdziłam, że to za wcześnie i myślę, żeby iść 1 czerwca czy to jest dobry czas czy jednak za wcześnie? ? Bo mój gin przyjmuje tylko we środy i piątku u mnie w mieście. A do szpitala mi się nie uśmiecha iść.
-
nick nieaktualnyMulti fajna ściąga..wszystko prócz paru mialam...
Dodałabym AMH w 3dc
No wlasnie ja homocysteine badalam w przychodni a tam nie ma labo...zaplacilam 90zl i do kitu wynik...niby w normie ale tu dziewczyny mowily ze do 10 powinna byc, mialam 12. Lykam zwykly kwas...zrobie za jakis czas to zobacze...jak będzie wyzsza to trzeba bedzie robic mutację...i brac drogie metyle.. -
malutka_mycha wrote:Iseko ciekawa informacja, może też to jest powód że u mnie się wszystko przesunelo. Testy owu szaleją, tydzień temu miałam pozytyw, wczoraj testowa była widoczna ale mniej, dzisiaj już prawie wcale. Możliwe jest żeby kreska testowa tak długo bladła?
Dzisiaj się delikatnie zdenerwował am Pierwszy rok pracuje w przedszkolu i nie byłam świadoma jak to wygląda. W ferie, majówkę itd jest dyżur podczas którego w niektóre dni jestem zmuszona wybrać urlop, nie mam wyboru. Umowę mam do końca sierpnia więc automatycznie dni do wybrania mam mniej i tym sposobem zostało mi 10 dni na lipiec. Ale jest jeszcze piątek po Bożym Ciele, znowu będzie dyżur i ja zostanę bez wczasów pod grusza bo trzeba mieć 10 dni ciągiem. Chyba że dyrektorka się nad nami zlituje. Wrrr
A w pracy to faktycznie kiepsko, też bym się wkurzyła...32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Dziewczyny ja kładę sìę po całym dniu w pracy. Teraz będę mieć 2 dni wolnego Jupiii! Leżę i podsłuchuję rozmowę męża z córką. Coś zdejmował z półki, a ona do niego: "Tato tylko nie śpadnij bo cię kocham!" Aż serce rośnie słuchając tego słodkiego głosiku. Życzę spokojnej nocki!
Multiwitamina, Evell, czekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość
-
Evell wrote:Witam kochane kobietki :* Czekamynadzidzie ja trzymam kciuki żebyś dołączyła do mnie i każda z osobna .Kurde ja to czasami zapominam o tej ciąży bo czuję się normalnie nawet mdłości nie ma a cycki tylko bola i czasami brzuch jak na @ale już nie tak bardzo . A teraz mi powiedzcie jak mam obliczyć kiedy mniej więcej będzie koniec 6 tyg bo ja się nie znam kompletnie
Na tym etapie nie ma jeszcze często objawów. Ja zaczęłam się męczyć po 8. tygodniu. Oczywiście nie życzę tfu tfu. Może nie będziesz miała mdłości wcale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 21:36
Evell lubi tę wiadomość
-
Coś z ciśnieniem bo ja jak szłam na popołudnie do pracy to też mi było ciężko dojść do siebie i nie zasnąć. Na szczęście w pracy tyle roboty ze się rozbudziłam i nie miałam nawet chwili na ziewnięcie! słodkich snów dziewczynyPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Adry wrote:Plameczko daj znać co u Ciebie, ostatnio mało się odzywasz...
Jestem, żyję Ostatnio bardzo mnie mało na forum, bo albo jestem całe dnie w pracy, albo gdzieś z mężem wyruszamy
Dzisiaj mieliśmy jechać i powili wybierać jakieś meble kuchenne, ale samochód nam szwankuje i musieliśmy to przełożyć, więc siedzę w domu. Wczoraj jak jechaliśmy na koncert to stanęły nam wycieraczki, a padało sobie tak dość konkretnie. Nic nie było widać..dawno się takiego strachu nie najadłamAdry lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Plamka widze ze uzywasz Conceive....ile po otwarciu tubki jest wazny? Mi zalega w szafce i zapominam o nim....a juz moze z pol roku stoi...
Koniczynka, po pierwszym otwarciu 3 miesiące.
Ale musiałam sprawdzić, bo nie wiedziałam sama.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny