X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha, ojciec ok. Sprawność w ręce praktycznie wróciła. Nawet jeździ już autem. Je zdrowo, ma dietę, ma leki, chodzi codziennie dużo, rusza się, chodzi do parku koło domu ćwiczyć na tej siłowni pod chmurką. Niby jest ok, ale ma ponoć sporą miażdżycę. W jakimś naczyniu chyba 60% zwężenie światła tego naczynia. Nigdy nie wiadomo czy to się nie powtórzy, ale tego to nam nikt nie powie.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry - stawiam na przepracowanie. Może masz za dużo na głowie. Zmęczenie psychiczne jest o wiele gorsze od fizycznego.

Frida91, czekamynadzidzie, Wróbel, Adry lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry ja myślę, że włoski klimat by Ci dobrze zrobił :D w sensie jakaś chociażby krótka zmiana otoczenia :)

Lavende86, czekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę spać bo mi już powieki opadają :-)

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 wrote:
    Mycha, ojciec ok. Sprawność w ręce praktycznie wróciła. Nawet jeździ już autem. Je zdrowo, ma dietę, ma leki, chodzi codziennie dużo, rusza się, chodzi do parku koło domu ćwiczyć na tej siłowni pod chmurką. Niby jest ok, ale ma ponoć sporą miażdżycę. W jakimś naczyniu chyba 60% zwężenie światła tego naczynia. Nigdy nie wiadomo czy to się nie powtórzy, ale tego to nam nikt nie powie.
    A nie można tego naczynia trochę udroznic? Przepchac? Dobrze ze się stosuje do zaleceń, balas się że może to olać.
    A jakieś sanatorium? Nie należy mu się?

f1d9680377.png

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    nic, im bardziej się badałam tym tylko przekonywałam się że nic mi nie jest, psycholog jeszcze potrzebny i bedzie pelny pakiet.
    niestety nic nie podejrzewam, zrobilam sobie grzańca i własnie zaczynam sie pocic, zaraz wskakuję w piórka spać, b jutro pracuję :)
    To już sobie nie wyszukuj tylko zafunduj sobie dzień w spa albo zostaw mala z mężem, weź książkę i idź do lasu poczytać :)

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczyny :) Dokładnie, dobrze, że się mamy ;)

Ja jeszcze dziś kurs mam, bo Męża odbieram z męskiego wypadu.. włączyłam serial i generalnie sobie już teraz odpoczywam.

A jakbyście miały do polecenia jakąś książkę taką, co się wpisuje wspomnienia związane z dzieckiem, to podeślijcie, bo chcemy takie coś do prezentu dołączyć na ten chrzest.

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 15:24

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Przez te wczorajsze gadanie o naszych ginach śnił mi się on dziś i wiadomo co. 😂 Jak ja mu dziś spojrze w oczy no ja prdl. 😁
    A tak to się wyspałam nawet, kolejny dzień w szpitalu, dziś mąż z synkiem przyjadą.

malutka_mycha, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Krystyna123, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi ładnie on śpi. :)

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    A nie można tego naczynia trochę udroznic? Przepchac? Dobrze ze się stosuje do zaleceń, balas się że może to olać.
    A jakieś sanatorium? Nie należy mu się?
    No właśnie lekarz orzekł że nie kwalifikuje się to do zabiegu. Taki zabieg to też ryzyko bo może się skrzep oderwać i coś przytkać. Sanatorium ma od 16 kwietnia na 4 tygodnie.

malutka_mycha lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag - ten album jest spoko:

https://www.empik.com/album-dziecka-opracowanie-zbiorowe,p1044939103,ksiazka-p?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjw-ZvlBRBbEiwANw9UWiSP1o-sW_ayHFw3mcoN50tp-0mqnNTauh7AclUv588LunbcEpGWjxoC-d4QAvD_BwE

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka - Ty to napalona jesteś :-D hihi

Arienkas83, czekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś mąż ma wolne i od rana zajmuje się małą, a ja jeszcze w łóżku. Muszę wstać powoli bo jestem głodna :-) W ciąży budzę się na takim głodzie, że szok.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 wrote:
    Arienka - Ty to napalona jesteś :-D hihi

No nie moja wina że mi się podoba haha. :D Choć to dziwne bo ani mnie nie peszy ani nie czuję skrępowania przy nim, ani zboczonych mysli, bardziej tak jak dobry znajomy. A potem jakieś zboczone sny z nim LOL. Chyba już w ogóle do domu poszedł bo go nie widziałam.

No Lavende ja też głodna jak wilk. Zjadłam pół mojej bułki z serem topionym szynką i pomidorem bo już śniadania się nie mogłam doczekać. Potem zupę mleczną i 2 kromki z taką pastą serową i pomidorem, nawet dobre to było. Teraz jak bąk leżę. :)

Lavende86 lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś uwielbiałam się malować. Oglądałam recenzje kosmetyków i tutoriale na youtube i super mi to wychodziło. Miałam zawsze te polecane kosmetyki, nowości itd. A teraz? Moje powieki nie pamiętają co to cień ;-) Teraz maluję się w 5 min. Codziennie tak samo. Podkład, puder bambusowy z biochemii, podkreślam brwi, tusz zarzucam na rzęsy i koniec. Jak mam dobry dzień to pomadka lub błyszczyk na usta. A potrafię i wyjść z samym podkładem jak mam słaby dzień.

My zaraz śmigamy na rowerek z małą bo już ją roznosi energia :-D

zAz2p1.png
    3aKqp2.png

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende wiadomo, jak minusy przewyższają plusy to nie ma się co w to pchać. Ale pomysł tak: już wiecie gdzie leży problem, wiecie jak temu zaradzić. Ojciec dba o siebie więc szansę że się to powtórzy maleją. A niektórzy chodzą z różnymi swinstwami i nawet nie są ich świadomi. Jak bomba z opóźniony zapłonem. I czasami nie dostają już drugiej szansy żeby coś zmienić. Zrobiliście wszystko co się da więc stres jest niewskazany :) teraz już trzeba brać co los da. A będzie dobrze :)

Multi no właśnie nie chce iść na wywołanie więc robię wszystko żeby się samo w domu zaczęło. Wczoraj już się cieszyłam bo miałam mocne skurcze, aż mi się słabo robiło. Ale pomiędzy jednym a drugim zasnęłam i tyle z tego wyszło :)

Multiwitamina, czekamynadzidzie, Lavende86, Adry lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo Mycha to może już lada dzień się zacznie ;)

malutka_mycha, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Frida91, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
‹‹ 989 990 991 992 993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ