Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdry też chcę zobaczyć
Mieliśmy świętować moją umowę na czas nieokreślony, ale aktualnie mam wnerwa na Męża, bo zamówił w ch** drogą kosiarkę bez konsultacji ze mną, a niby mamy wspólne pieniądze.. heh
Arienkas83 dajesz też TwojegoJa poszukam mojego
Adry czemu kryzys?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 21:40
-
Adry wrote:Arienka, kolacja pierwsza klasa. Jeszcze zobaczysz przenosisz ciążę
tu nikt nie rodzi przed czasem
nie nudzi Ci się ?
Adry lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko nadal nie śpi. Odkąd przestawili czas nie możemy dojść do ładu ze spaniem. Jeszcze jak sobie zrobi drzemkę za dnia to już w ogóle. I jak tu cokolwiek porobić jak sama już padam ma pysk. Eszzz....
Adry - tą gąbkę to bym wygryzła ze ściany żeby móc walić w ścianę rytmicznie głowąCzasem tęsknię za psychotropami
:-P;-)
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry ten Twój jak dla mnie z wyglądu "za grzeczny" .. ale też dużo zależy od samego usposobienia faceta (przynajmniej u mnie), bo mój Mąż nie jest w moim typie, ale jak tak nóżką tupnie i pokażę charakterek, to się z Niego seksowny chłop robi
hihi
A właśnie żebym się tak umówiłaa co! jakoś tak ostatnio dużo współpracowałam z facetem (dla odmiany) w pracy i to jest zupełnie inny komfort pracy, tu posłodzisz, tu coś miłego powiesz, tu pochichoczesz do słuchawki i robi co chcesz
Nie mam foty mojego niestety nigdzieale w poniedziałek się widzimy
Adry, Arienkas83, malutka_mycha, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem, że nie mogłabym być z facetem, który by mi tylko "przytakiwał" bo bym Go chyba rozniosła
a tak jest równowaga.
A tak z innej beczki, to która kupuje ciuchy przez neta?
Mam coś takiego w wymiarach: POŁOWA OBWODU PASA
POŁOWA OBWODU DOŁU
Teraz mnie oświećcie czy ten wymiar mam pomnożyć razy dwa i mi wychodzi mój obwód, czy też mam sobie zmierzyć na płasko jakąś sukienkę i to jest to..
Mam teraz rozkminę, czy zamawiać 2 rozmiary, czy też wziąć swój standardowy.. bo sama nie wiem.. a na przyszłą niedzielę potrzebuje, więc raczej już nie ma za dużo czasu no i odpada mierzenie w stacjonarnym, bo mam daleko akurat...Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry chyba tak zrobię, co prawda zwrot będzie na mój koszt, ale lepiej stracić te kilkanaście złotych myślę niż potem przyjdzie mi za mała sukienka.. albo za duża.. Dobra, biorę 2 rozmiary i będzie ok, mam nadzieję
Są, są. Przynajmniej spotykałam takich, jak tam jeszcze byłam singielką. -
Adry może ogólnie psychicznie jesteś zmęczona? Zdrowie swoją drogą. Ale brak snu tez robi swoje. Człowiek robi się już tak poirytowany, ze ma wszystkiego dość.
A może potrzebujesz jakiejś zmiany w życiu?
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Adry, no zdrowie zawsze najważniejsze. Mnie mega denerwuje i doluje jak mała choruje. Potrafi mi to zaburzyć cały spokój wewnętrzny. Ja ogólnie czasami mam tendencje do zamartwiania. Dobrze że mąż to ostoja spokoju bo on mnie trzyma w ryzach. Teraz też o ojca się martwię i tak zawsze coś.
-
nick nieaktualny
-
Adry Ty dopiero niedawno zwolniłas tempo, organizm potrzebuje trochę czasu żeby siły zregenerować. A w takim codziennym młynie to ciężkie. Więc może wystarczy czas.
A zdrowotnie podejrzewa coś konkretnego?
Ag jak mama sobie radzi?
Lavende a ojciec? Coś się skomplikowalo że się martwisz? -
Adry wrote:ale tak na poważnie to nie wiem, spię nawet dobrze ostatnio, jaką zmianę miałabyś na myśli ?
Ale ja tak czasem mam ze czegoś mi trzeba ale.nie wiem czego. Może zmiana pracy właśnie czy coś?
Ja nie lubię monotonii i zaraz kombinuję co by tu nowego wymyślić. Ale czasem to już tez przesada u mnie albo jakieś uzależnienieAdry lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:włąsnie mialam Ci pisac, wstrzymaj sie jeszcze z przedszkolem 2-3 tygodnie, teraz jest ciezki okres bo pogoda bardzo zmienna, cieplo zimno, cieplo zimno i dzieci duzo choruja, nie wiadomo jak sie ubrac, tu zawieje tam sie spocisz, jakis syf Ci przytarga i beda nerwy, blizej maja jest jakos bardziej stabilnie.