Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzuch też czasami twardnieje, ale nie jest to bolesne. Pamiętem, że w 1. ciąży też tak było. Zwłaszcza, że teraz czasem nie bardzo mam jak odpocząć
Tak to bym leżała przed tv, a nie zajmowała się małą. Zobaczymy... Może za dużo się nachodziłam dziś.
-
Frida91 wrote:Może odpocznij chwilkę... Albo weź magnez
I tak chyba zostanie do końca z uwagi na tą bliznę.
A z odpoczynkiem to zobaczymy. Oby małe poszło spać bo mąż zaraz wybywa na piwo i zostaję sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 17:44
-
nick nieaktualnyAdry super z wakacjami! Obyś odpoczęła i skorzystała w pelni! Masz jakies typy gdzie? U nas chyba w czerwcu Mediolan+jezioro Como
jutro mysle kupimy te loty zeby nie miec wymówek
ale sie ciesze! Kocham
Włochy!
Młode Mamusie jesteście wielkie!!! Dajecie rade!Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie córa obudziła o 2:30. Skończyło się tak, że oni z mężem śpią, a ja już nie mogę spać. Jeszcze jak się obudziłam poczułam mega zgagę. Efekt później kolacji przed snem. Dostałam przez to ataku kaszlu. Teraz myślę czy opłaca się jeszcze spać. Ach bezsenność. Spróbuję zalegnąć.
-
Ja mam ochote też na piwo i na wino czerwone.
Ja z kolei nawet dobrze śpię choć dziś nas obudzili bo koleżance kroplówkę zmieniali z magnezem. 35 tc w trakcie i wczoraj wyszły jej regularne skurcze na ktg więc dostała i ma leżeć.
Ja się w sumie przyzwyczaiłam, mogę se leżeć do tego 36 tc. Przynajmniej nikt nic ode mnie nie chce, jestem pod kontrolą lekarską, nie muszę łazić na wizyty tylko leżenie na amen. Ale zapewne wyjdę w nadchodzącym tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 08:13
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Adry - nawet mi nie mów
Przynajmniej nie będę już w ciąży
Wtedy zmęczenie nie jest aż tak dotkliwe. Udało się kimnąć do 8:00. Mąż zaraz do pracy, a ja zostaje sama.
Mała wczoraj o 20 była tak zmęczona, że przegrzały jej się chyba styki w tej małej makówce. Układ nerwowy siadł. Zrobiła mi atak histerii podczas usypiania. Aż nią telepało. Dziś wstała jak skowronek. Esz dzieci.
Zozo - już niedługo wrócisz chyba do swojego łóżka? Współczuję szpitala.
Arienka - są plusy takiego leżenia. Jeśli nic złego się nie dzieje to jednak jest to odpoczynek bo w domu zawsze jest robota i zawsze ktoś coś chce, a tak możesz poczytać i odpocząć. No i ten spokój wewnętrzny, że jest się pod kontrolą. Ja tak leżałam 3 tyg. przed porodem i niby nie było fajnie, ale byłam spokojniejsza o małą i poznałam wiele fajnych dziewczyn. Z niektórymi mam do dziś kontakt.Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Adry, maz zadowolony
Praca mu się podoba i na razie nie będzie się rozgladal za inna. Chce tu nabrać doświadczenia. A szef tez zadowolony z niego i juz od czerwca ma mu dać umowę na czas nieokreślony.
Ty sobie szyjesz a ja wczoraj pozamawiałam włóczki i bede robić kocyk dla dzidziOczywiście siedziałam do.pozna żeby powybierac kolory... Mam nadzieję, że wyjdzie ładnie
IssaMelissa, Adry lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙