Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:Mycha - ja na Twoim etapie nie bede juz pewnie w stanie chodzić
10km? Szacun! Też dziś dużo śmigałam i teraz pod brzuchem mnie kłuje...
A po drugie nie wiedziałam że to tak daleko 🤣🤣 a jakoś do domu trzeba było wrócić. Po ok 7/8km już miałam dość
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag tez uwielbiam rowery
Niestety nasze zostały w moim mieście i nie mamy jak się wybrać. Ale super sprawa. Jak niewiele człowiekowi czasem potrzeba do szczęścia - troche słońca i od razu lepsze samopoczucie i więcej energii.
Lavende86 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Zazdroszczę Wam. W pierwszej ciąży biegałam do końca i nic mi nie było, a teraz jak się dużo nachodzę to brzuch ciągnie, w pipce coś kłuje, macica się stawia. Najgorsze, że nie wiem czy to ok i mogę latać czy to objaw czegoś niepokojącego. Nie chcę sobie jakiegoś kuku narobić.
-
Ag1988 wrote:Frida- ekstra! Jak masz takie cos to korzystaj! U nas dzis było 30 km na rowerze
a to moj drugi raz dopiero w tym roku
Takie słoneczne weekendy sa cudne!Ag1988, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Lavende też miałam kłucia i stawianie. Na stawianie w końcu mi magnez pomógł a reszta została. I szyjka trzyma aż za mocno
-
nick nieaktualnyRower kupiony w tym roku, więc chcę jeździć jak najwięcej póki mogę
A jak już nie będę mogła, to się go odstawi i będzie na zaś jak to mówię
Może zamienię jazdę na rowerze na jazdę z wózkiem, kto wie kto wie
Zozo trzymam mocno kciuki już za Twoją jutrzejszą betę!
A ja idę jutro do mojego Ulubieńca na podejrzenie czy coś mi po tym nowym leku tam urosło, czy nieMultiwitamina, Lavende86, Frida91, malutka_mycha, czekamynadzidzie, Zozo lubią tę wiadomość
-
Ag - jedna moja koleżanka do 6. miesiąca ciąży jeździła na rowerze
Szalona. Ona to w ogóle ciążę znosiła super. To dowód na to, że nie da się porównywać
Obyś od razu z roweru na wózek przeszła. Fajnie by było
Wzięłam kąpiel i mi dużo lepiej. Zjadłam płatki z mlekiem i migdały. Boję się jeść bo czuję już zgagę w powietrzu. Muszę koniecznie kupić syrop na zgagę.Ag1988 lubi tę wiadomość
-
To jutro ciekawy dzień- Ag podgląda czy ma jajka, Zozo druga beta ... będę trzymać kciuki
)
Ja melduje 41 dzień cyklu.
No co poradzić. Bolą mnie cycki. Może już niedługo?Zozo lubi tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Lavende86 wrote:Dzięki. Uspokoiłaś mnie. Ja nie chce poprostu robić z siebie leżącej matrony bez powodu. Jest ciężko bo chęci mam dużo, a możliwości średnie. Ja zawsze byłam bardzo aktywna przy dziecku i teraz trochę mi szkoda, że aż tyle nie daję rady - a bym chciała. Nie jest źle, ale zawsze człowiek trochę się martwi żeby dokulać się choć do jakiegoś bezpiecznego okresu. Narazie myślę pozytywnie i tyle
A coś mi się wydaje że nie oszczędzasz się specjalnie i masz niepotrzebne wyrzuty sumienia. Córka i tak musi powolutku się przyzwyczajać że nie będziesz z nią spędzać 100% czasu
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Promyk89 wrote:To jutro ciekawy dzień- Ag podgląda czy ma jajka, Zozo druga beta ... będę trzymać kciuki
)
Ja melduje 41 dzień cyklu.
No co poradzić. Bolą mnie cycki. Może już niedługo?wlasnie teraz ciasnawo bo raz że święta, dwa ze długi weekend majowy
i ciężko sie wstrzelic, jeszcze jak okres ma swoje humory
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱